Reikia mokytojo

Pradėjo indigo, birželio 07, 2012, 13:06:13

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

indigo

birželio 07, 2012, 13:06:13 Redagavimas: balandžio 23, 2013, 17:33:47 by paragraf 78
Gal yra telepatu ar zmoniu turinciu oro zenkla?

vitake

Kodėl butinai Oro?

.L.U.T.H.O.R.

Nes jisai pats oro ženklas  ;D Aš turiu stipriai išreikštą žemės ženklą. Bet man su visais elementais patinka dirbti.

indigo

geriausia panasus zmones

.L.U.T.H.O.R.

Nemanau, kad panašumas, ypač pagal zodiako ženklą, daug ką lemia :)

indigo

.L.U.T.H.O.R.

Svarbiausia, abiejų noras bendradarbiauti, jeigu jau žiūrim pagal tai. O kita dalis mokytojo mokėjimas perduoti žinias ir mokinio suvokimo lygis. Iš tikrųjų, nemanau, kad čia rasi mokytoją, kuris tave pasiims mokyti. Mano asmenine nuomone, tau mokytis iš mokytojo dar anksti, na nebent tas mokytojas ir išmuštruotų tave :D

OKULTISTE

Del panasumo, tai sakyciau, kad kaip tik gali atsirasti papildomumo trukumas... (O gal as teisiog pasimetusi...)

indigo

Citata iš: OKULTISTE  birželio 08, 2012, 12:36:43
Del panasumo, tai sakyciau, kad kaip tik gali atsirasti papildomumo trukumas... (O gal as teisiog pasimetusi...)

kokie trukumai galetu buti?

OKULTISTE

Rasiau - papildomumo. Pavyzdziui, jums reiketu mokytojo, kuris moketu ir galetu rasyti taisyklingai (reiskia siuo metu, be lietuvisko raidyno as netinku - chi), nes berastis berascio neismokys... Na turi buti ne panasumas, o papildomumas, manau...

vitake

Tai koks tavo horoskopas DVYNIAI, SVARSTYKLĖS ar VANDENIS?

indigo

D.W. I know

as vandene, ir ka? :D

Master

Ech... Man irgi norėtusi mokytojo  :D Tik gaila, kad jie taip lengvai nesimėto. O jei ir mėtosi tai tik mėgėjai. Ech...

la.benas

O ką išvis reiškia oro ženklas? Apie ką čia viskas?

Aukštyn