MARIJUANA ka apie ja manot?

Pradėjo indigo, birželio 03, 2012, 00:02:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Karolis

Vytautai, parodyk man, kur koks žmogus parūkęs tai padarė ?

varpainis

Ka cia besigincysi kai zmogelis ne tik, kad neturi jokio supratimo apie ta zole, bet ir neskiria jos nuo kitu medziagu

Liksiubevardo

Citatao parūkantis kaip matom be problemų tai gali padaryti

Galima paklausti kur matome? Nes as tai nematau  ??? . Jeigu cia apie do pasakojima, tai jame nei karto nebuvo paminetas nei rukimas, nei zole.

paragraf 78

Čia matau dvi grupes: viena mato žolę kaip visišką blogį, kita kaip visišką gėrį. Kiekviena grupė bando įrodyti kitai, kad ana neteisi. Taip ir nesigauna dialogas, o tik beprasmiai ginčai

do

kovo 20, 2014, 16:44:17 Redagavimas: kovo 20, 2014, 16:50:15 by do
Citata iš: Karolis  kovo 20, 2014, 16:02:31
Na manau tikrai, kad tas žmogus pinigų prašė tikrai ne marihuanai nusipirkt. Daug žmonių išgirdę žodi marihuana, ja tapatina su labai baisiu narkotiku ir čia dėl to kalta žiniasklaida. Yra daug baisesniu narkotikų. Netikiu ir netikėsiu, kad parūkęs žolės, žmogus galėtu tokius dalykus daryti...

tas vyras naudojo leidžiamus į veną
čia aš aplamai apie narkotikus, nors iš tikro žiniasklaida sutapatina žolės rūkymą su aguonų extraktu ir kitais,sintetiniais narkotikais
aguonų galvučių milteliai taip pat yra vaistų sudėtinė dalis :P
po galais,kai pradėjau galvoti ką pati turiu žolinių vaistų mišiniams,tai virstu narkodileriu :o
paragrafui
bet kokiam ir legalizuotam produktui reikia saiko,
apsirijes vaikas saldainių vems,persigėres suauges ne tik vems,dar ir kvailas bus,o ta kanapė seniai žinoma liaudies medicinoje ir etnokultūros amatuose, ai,susimoviau,čia kalbam ne apie pluoštinę,bet vistiek reikia -naudojam su tikslu ir su saiku
kaip soldžeris pavardijo,tai ir cukrus yra priklausomybės produktas

Vytautas

Citata iš: Karolis  kovo 20, 2014, 16:11:17
Vytautai, parodyk man, kur koks žmogus parūkęs tai padarė ?

Apklausus kalinius ar jie vartojo žolę manau bus didžiulis procentas atsakiusių "taip". Tai matosi iš jų konfiskuojamų siuntinių. Psichiką veikianti medžiaga sukuria ne natūralia žmogaus būseną. Kaip elgsis savęs nekontroliuojantis žmogus niekas negali pasakyti ir atspėti. Po komos būsenos pats susidūriau su medikų išrašytais vaistais kurie veikia psichiką. Tai košmaras. Geriau mirti nei juos naudoti. Prieš medikų valią atsisakiau jų naudojimo. Tipo jie rūpinosi kad man koma nepasikartotų. Aš ir be jų ir jų vaistų žinau kad tai nepasikartos, nes žinau kur esmė. Tuo tarpu toje situacijoje jie neturį nei mažiausio supratimo. Vienintelis jų teisingas veiksmas kad tokioje situacijoje nieko nedaro. Bent jau nieko nesugadina. Taip kad savo kailiu patyriau ką tai reiškia būti paveiktam atitinkamų medžiagų.

paragraf 78

Vytautai, dalis ezoterikos ir praktiškai visas šamanizmas pasižymi tuo jog įvairių medžiagų pagalba bandoma save įvesti į pakitusią sąmonės būseną.

do

Vytukai, suprantu tavo pasirinkimą, tu dabar sveikas žmogus,tur būt teisingai pasirinkai, bet ką sakyti žmogui su neįgalumu iki gyvos galvos,kai gydytojai su juo atsisveikinę/?
ir turiu nuliūdinti tave,tradicinės medicinos neišgydomiems ligoniams taikoma tik itin nuodingi augalai arba narkotizuojantys,nes jie turi vienų ar kitų medžiagų teigiamai veikiančių sergančio organo funkcijas
net galvoju,kaip čia aptakiau parašius kad nekonkretizavus
vienu žodžiu, man kliuvo morfijaus-nu ir nieko, tai vaistas nuo didelio skausmo, penketą metų tesiau su tramedoliu, pripratau, bet kai jau nebeišrašinėjo-apsiėjau,bet aš naudojau,man reikėjo
jei tau nelabai reikėjo-tu atsisakei
nebuvau tokia gudri,jauna dar tada,išsigandau kad galiu vaikų neužaugint

Vytautas

kovo 20, 2014, 17:32:43 Redagavimas: kovo 20, 2014, 17:41:01 by Vytautas
Citata iš: paragraf 78  kovo 20, 2014, 16:57:36
Vytautai, dalis ezoterikos ir praktiškai visas šamanizmas pasižymi tuo jog įvairių medžiagų pagalba bandoma save įvesti į pakitusią sąmonės būseną.

Blogas pasirinkimas  :) Susisiekiama su tuo su kuo nereikia. Tam kad susisiekti su normaliu anapusiniu pasauliu reikalinga idealiai švari būsena. Ne žmogus sprendžia ar jam kontaktuoti ar ne su anuo pasauliu. Anas pasaulis padėties šeimininkas ir sprendžia ar kontaktuoti. Suprantama tokioje situacijoje neegzistuoja jokių neigiamų padarinių. Viskas priešingai su pakitusia sąmone.
Do aš visiškai suprantu ir pateisinu narkotinių medžiagų naudojimą kada to tikrai reikia ir to pageidauja žmogus. Pvz mano tėvui po skrandžio vėžio operacijos gydytojas išrašė morfijaus, bet tėvas atsisakė nes jam neskaudėjo. Su skausmu iš viso yra įdomiai. Tarsi jis valdomas iš aukščiau. Iš kitų patirčių sprendžiu kad tai visiškai įmanoma. Pvz mano atveju taip pat turėjo skaudėti trūkus apendicitui bet neskaudėjo. Ir po operacijos nebuvo jokių problemų su skausmu. Jei kažkas gali išjungti visą organizmo valdymą tai be problemų gali valdyti ir skausmą.

do

paragrafui
įgimtos savybės nereikalauja papildomo dirgiklio įeiti į vadinamą transą, bet gali būti,kad reikia tiems žmonėms,kurie neįsigimė,bet išmoko šamanizmo apeigų ar ko kito
teisingiausia informacija ir pats darbas ,kai žmogus natūraliai mato,girdi ar dar ką nors
Vytui
skausmas valdomas,bet tikrai stiprus,valingas ir jau su patirtimi žmogus ,gali tai padaryti,ir tai gal ne visada,nes tiesiog pavargstama nuo įtampos,liga daro savo
tau tada pasisekė, ar tai sąmonės būsena,ar,kaip tu sakai sąmonės švarumas ,gal kitas tavo žinojimas leido apsieiti be vaistų
visgi,jei galėtume visuomet valdyti skausmą,nereikėtų ir vaistų,
susirgus visuomet slysta pagrindas,kuriuo tu remiesi, nieko keisto,kad žmogus nebegali susikaupti į save, kai nutolsta tikslai,kai lieka nedirbti darbai,matai savo apleistas pareigas, tuomet kamuoja vien atsakomybė už neįvykdytus pažadus,neatliktus reikalus, visa tai maitina skausmą ir jis auga
tai žmogaus psichinės galios ir jos nėra ištirtos,bet nesiplėsiu
vistiek esu prieš legalumą,dėl jaunos sveikos visuomenės

paragraf 78

Citata iš: do  kovo 20, 2014, 20:54:56
paragrafui
įgimtos savybės nereikalauja papildomo dirgiklio įeiti į vadinamą transą, bet gali būti,kad reikia tiems žmonėms,kurie neįsigimė,bet išmoko šamanizmo apeigų ar ko kito
teisingiausia informacija ir pats darbas ,kai žmogus natūraliai mato,girdi ar dar ką nors

Praktiškai visose šamaniškose kultūrose buvo naudojamos kokios nors medžiagos, nuo musmirių iki tabako. Tos "įgimtos savybės"... na senosiose kultūrose to nebuvo, čia nūdienos ezoterikos išmislas. Senovėje visi bėgdavo nuo tokių dalykų. Pasidomėk vadinamaja "Šamaniška liga", pamatysi, kad šamanais niekas nenorėjo būti, juos dvasios priversdavo jais tapti. Tradiciniame šamanizme ir dabar taip yra. O nūdienos neošamanai patys veržiasi jais būti, o vietoj natūralių priemonių svaiginasi LSD ir kitais preparatais.
Šiaip teko skaityti vienoje knygoje apie šamanizmą, jog yra pasebėta, kad šamanai, kurie haliucinogenus vartoja tik religiniais tikslais, paprastai prie jų nepripranta, o štai neošamanizme priklausomybės atsiradimas gana dažnas reiškinys

Skunk

Citata iš: Vytautas  kovo 20, 2014, 16:08:26
Citata iš: varpainis  kovo 20, 2014, 15:40:47
Su ta savo svytuokle daug nenormaliau atrodai uz zmogeli, kuris savaitgaliais zoles paruko  ;D

Kad ir nenormalus bet su švytuokle kito žmogaus nenužudysiu, o parūkantis kaip matom be problemų tai gali padaryti. Kaip įtikinami savęs neteisintų bet savo veiksmų niekaip negali kontroliuoti. Tiesiog toks poveikis ir taškas.  :)

Nejuokink.  :)

do

žinai,paragrafai, kiekvienas sociumo žmogus,kol dar vaikas,visa ką mato ir jaučia priima atvirai ir mano ,kad visems taip,augdamas,eidamas į mokyklą,supranta,kad jam kitaip,susidurdamas su pasmerkimu iš suaugusiųjų,todėl jau užauges ,sleia ir bijo,slopina savo žinojimą.
dabar yra lengviau jaunam žmogui,netgi kai kurie to mokosi,bet,jei tai tikros,įgimtos savybės-jie bijo ir ieško paaiškinimų.
ankstesniais amžiais buvo laikoma apsėdimu, žinot,kad grėsė mirtis už tai,paskui peraugo į netoleravimą tokių ne kaip visi,todėl vis dar yra baimė
daugelis burtininkų naudoja kokį tai atributą,kad lengviau būtų jiems pasiekti informaciją, bet išviso,aš ne burtininkė ir negaliu taip išsamiai papasakoti,bet susidūriau su jaunu žmogumi ir jis bijo to ką mato
šiaip paprastas mano užsiėmimas, bet ,vienas psichoterapeutas,pamates iš arti veiklą yra pasakes
-o kodėl tu anksčiau nepasisakei ką darai?
-o todėl,kad būtai išvežes mane į žiegždrius,-atsakiau jam

ponaitis

Gerai,esi prieš legalizavima dėl to kad vaikai negautų? Dabar pagalvokim,kur lengviau vaikui gaut-pas "baryga" ar parduotuvėje kurioje jam neparduos jeigu neturės reikiamo amžiaus(nustatyto įstatymo).Kaip pvz. paimkim kontrabandinius rūkalus,parduotuvėje be 18 negausi,bet pas "pardavėje"(čia sarkastiškai jeigu nesupratot  ;) ) ir nuo 14 gali gaut.Taigi kada bus vaikam sunkiau prieinama,legalizavus ar uždraudus?
P.S. Jeigu ne taip supratau iš kart atsiprašau  ;)

Master

Man tai dar viena mintis kilo...
"Nori apsaugoti žmones"
Bet dabar juodoji rinka klesti. Jeigu legalizuotų narkotikus, žmonės imtų vertinti pačią produkto kokybę ir manau, kad laisva valia atsigręžtų į vietinius "sertifikuotus" gamintojus. Ir nelegalią veiklą nurungtų kokybiški tiekėjai (šventė ir šalies ekonomikai ir vartotojams, ir apsaugos darbuotojams kovojientiems su kontrabanda... )
Ar žmogui bus saugiau apsinuodyti LDS iš žiurknuodžių, ar pirkti kokybišką prekę? (čia tik šiaip, utopija :D)
Bet, bah.. Dar kai kas....
Valstybė neatsakinga už žmogaus gyvybę, savijautą, sveikatą, kol tai nepaliečia jo laisvės.
Mes galime valgyti apiplautą feiriu arkliena,košineles ir visą kitą š. Galime kvėpuoti užterštu oru ir danų kiaulių fermų produkcija... (galime bijoti) Tačiau negalime naudoti augalo, kuris mums iš pirmo karto net nesukelia žalos.. Cukrus sukelia lygiai tokią pat priklausomybę, o šis nutukimą. O nutukimas išprovokuoja širdies ir kraujagyslių ligas, diabetą, trumpina gyvenimą... (tai dar baisiau nei priklausomybė narkotikams).
Negi mes taip nepasitikime žmonėmis, kad net nebeleidžiame jiems būti UŽ SAVE atsakingais?
O jei bijoma žmogaus būsenos, tai tuo metu reiktų uždrausti ir visokias meditacijas (nes po geros meditacijos  gali pasiekti lygiai tokią pat neracionalumo būseną... )
Ir keista, kodėl pavyzdžiui musmirės nuodingos, bet jos nėra nelegalios :(
Patiko kaip kažkas sakė, kad mokslas,kitaip nei religija nekuria taisyklių, jis randa išeiti ir suvokia racionaliai. Todėl drausti nebereikia...
Panašiai ir dabar, jei nebūtumėme paranojikai ir netolerantai, nereiktų kažkokios nuolatinės propagandos kišti į galvą ir dar kažko drausti.

Aukštyn