Svedijos atstove labai keista.

Pradėjo advena, gegužės 27, 2012, 14:30:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

advena

:o idomiai cia. tu turi tam tikra iranga?

likehsvilius

Taip, ta prasme mes su draugu kuriam filmukus su efektais ir pns dalykais tai turim daug patirties siame vi ef. Nera bet man labai kesta kad atrodo lyg sviesa butu ne taip i akies voka atsimususi dar su draugu paziuresiu. Nes sakau gali but kad lesiai bet vokai atrodo kad suletinus 0.25 sekundziu tarpu keistai luzta sviesa su draugu reiks bandyt kokybe gerint nes vos imaciau per tokius pikselius. Taigi aciu tau labai uz toki idomu atradima beje koks tavo vardas?

advena

Deimena, o ka?

likehsvilius

nk malonu susipazint o kaip tu atradai si video?

.L.U.T.H.O.R.

Dar vienas vaizdų ekspertas :D Kokia programa naudojaisi?

likehsvilius

ulead video studio, sony vegas. Su siomis program ziurejau vi.

Teroras

Ar tu kartais nebusi vienas is tu ekspertu kurie jau karta gavo bana siame forume? ;D

likehsvilius

Ne, as ne ta reptila, bet ji mane tai prajuokino su vaizdais. Ten buvo lazeris nes matesi kai nuo lango atspindi dar jo seselis:D jei netikit ipa tikrinkit (mano).

likehsvilius

Nes as pernai atradau sita dalyka tai gasdinau draugus :D bet vienas sako cia atspindys, nes seselis matosi.

advena

Citata iš: likehsvilius  birželio 11, 2012, 22:27:00

paprastai. tiesiog pasidare atstove keista tai ir pasiziurejau video. o tu kartais ne reptile?

likehsvilius

omcikas

birželio 17, 2012, 22:28:16 Redagavimas: birželio 17, 2012, 22:32:58 by omcikas
Citata iš: advena  birželio 12, 2012, 11:54:58
Citata iš: likehsvilius  birželio 11, 2012, 22:27:00

paprastai. tiesiog pasidare atstove keista tai ir pasiziurejau video. o tu kartais ne reptile?
dabar pasakysiu nesamone.. kazkodel po eurovizijos (sios temos dar nebuvau mates) as irgi juokais pagalvojau,jog si daininke panasi i ateive reptilija.Teko ziuret youtubej vaizdelius kai  viena berods ziniu praneseja irgi taip internautai nagrinejo is vaizdo medziagos del tos pacios priezasties ir kazkodel po eurovizijos as tai prisiminiau ir jos man abi kazkuo labai panasios..  O jei rimciau tai as tuo visiskai netikiu.. tikiu dvasiomis,sielomis, rainkarnacija, bet netikiu reptilijom, kurios sugebetu sulysti i fizini zmogaus kuna... Jei dar aiskiau as tuo netikiu, bet jei ryt pasaulis prabudes suzinotu,jog isties tokios reptilijos egzistuoja tai apie sia dainininke pagalvociau dar karta..  ;D

Phoenix

Nežinau kiek čia tiesos, bet esu skaitęs jog reptilijos moka pasinaudoti telepatija, telekineze ar kažkuo panašiu, ir paveikti žmogaus protą taip, kad jis reptiliją matytų jam priimtinu pavidalu (žmogaus). Apie tą atlikėją kalbant, tai jos elgesyje tikrai yra kažkas įtartino, nebent ji specialiai siekė susikurti keistą įvaizdį. Prisiminiau žiūrėtą jos repeticijos video prieš Eurovizijos finalą, per daugiau negu pusę dainos ji neįstengė ištarti "s" raidės, kai iš arti pritraukė veidą, atrodė kad liežuvis netelpa burnoje. Kaip jau ankstesniuose postuose buvau rašęs, krinta į akis keistas vaikščiojimas ir nenatūralūs judesiai..

advena

Phoenix, gal gali ta irasa su liezuviu surast, nes kazkada sapnavau jos liezuvi kuris nenormalus. :o

likehsvilius

Man tokie dalykai idomus bet lorene keista apie ja istikruju mazai info kiek,ieskojau tik wiki yra, bet ji kai perziurejau kuo daugiau vaizdu tai rimtaj pastebiu keistu dalyku kad keistai eina jinai bet retai gal ji trauma buvo patyrius nzn nzn  idomu viskas...

Aukštyn