Svedijos atstove labai keista.

Pradėjo advena, gegužės 27, 2012, 14:30:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

omcikas

na kad mazai info tai nereikia manau stebetis, galbut ji nebuvo labai garsi daininke savo salyje iki eurovizijos.. Kokioj Kinijoj  i google irasius Dzordana Butkute ar panasiai irgi googlius ko gero nieko nerastu  ;D

astropasaulis

Esu įsitikinęs, kad ji yra indigo vaikas. Pasižiūrėkite, kaip ji spinduliuoja gerumu, kaip jai tinka ta tamsiai mėlyna spalva, kokia transcendentiška jos daina. Indigo vaikai juk yra kiek žinau ne žmonių rasės, tai todėl nenuostabu, kad ji atrodo keistai. O man ji labai patiko, jaučiau ryšį, tarsi būtų sava...

TinSoldier

Citata iš: astropasaulis  birželio 24, 2012, 19:19:59
Esu įsitikinęs, kad ji yra indigo vaikas. Pasižiūrėkite, kaip ji spinduliuoja gerumu, kaip jai tinka ta tamsiai mėlyna spalva, kokia transcendentiška jos daina. Indigo vaikai juk yra kiek žinau ne žmonių rasės, tai todėl nenuostabu, kad ji atrodo keistai. O man ji labai patiko, jaučiau ryšį, tarsi būtų sava...

Norėtųsi tikėti, kad indigo vaikas turėtų daugiau savigarbos, nei dalyvauti eurovizijoje. Taip pat, gebėtų bent savo dainą parašyti, o ne kitų dainuoti. Gal net sudėtingesnę nei iš vien iš vien besikartojančio priedainio..  ???

astropasaulis

Citata iš: TinSoldier  birželio 24, 2012, 20:01:12

Norėtųsi tikėti, kad indigo vaikas turėtų daugiau savigarbos, nei dalyvauti eurovizijoje. Taip pat, gebėtų bent savo dainą parašyti, o ne kitų dainuoti. Gal net sudėtingesnę nei iš vien iš vien besikartojančio priedainio..  ???

Aš vertinu ne dainos tekstą, o skleidžiamas emocijas, vibracijas, kurios mane pasiekė.

.L.U.T.H.O.R.

Na jei jau tiksliai paėmus, tai ale indigo yra žmonių rasės atstovai :) Jei tu geras ir tau tinka mėlyna nemanau, kad tai padaro tave indigo. man tai irgi tinka :D O daina, kaip kažkas išsireiškė, vasaros hitas.

advena

ji tikrai jokia ne Indigo. ir seip tai auros spalva nesireiskia kaip zmogui patinkanti ar tinkanti spalva, bent pati taip manau. beto indigo yra zmones, o ne ateiviai is kitu planetu.

Sapnas

Manau kad dainų megėjus ji su savo daina užvaldo ir tuo dainavimu jos aura dingsta. Kitaip tariant ji ateivis

RoxiO

Daina graži, panelė irgi. Ko jūs pristojot prie jos? :D

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Sapnas  birželio 29, 2012, 10:23:45
Manau kad dainų megėjus ji su savo daina užvaldo ir tuo dainavimu jos aura dingsta. Kitaip tariant ji ateivis

Sapnas, kad labiau daina popsinė :D o daugumą tai įtraukia, norom nenorom :D ypač jei yra tie išsvajotieji keturi akordai :D Žiūriu, kad tu visur matai tik ateivius, kas tau yra? :D

astropasaulis

Na atsiimu savo žodžius. Jei ji ne indigo, tai turi kažkokį  ryšį su ateiviais. Kodėl dauguma pop dainų kažkaip už valdo smegenys? Man būna taip, kad automatiškai ,,įsijungai daina" smegenyse ir pati groja nors aš nenoriu. Tikrai šių dienų pop industrija kažkokia užprogramuota.

Phoenix

Visos pop dainos yra lengvai įsimenamos, greitai įstringa pąsamonėje ir net nenorėdamas kartais "atgamini" skambesį, tiksliau smegenys atgamina :) dėl to ir nemėgstu popso, nes visi tie byberiai ir gagos bukina protą, bet Loreen daina šiaip nebloga.

Sapnas

birželio 29, 2012, 18:41:57 Redagavimas: birželio 29, 2012, 18:43:48 by Sapnas
Citata iš: Šešėlis  birželio 29, 2012, 12:29:36
Citata iš: Sapnas  birželio 29, 2012, 10:23:45

Sapnas, kad labiau daina popsinė :D o daugumą tai įtraukia, norom nenorom :D ypač jei yra tie išsvajotieji keturi akordai :D Žiūriu, kad tu visur matai tik ateivius, kas tau yra? :D
Sapnuoju apie ateivius dažnai :D

Trance

Galima tik spėliot ar ji ateivis ar ne, tas įrašas tikrai keistas, bet tai dar ne įrodymas, ar matėt kas kaip Kauno meras varto akis? :D Manau jis tikrai ateivis.. :D

raksera

Būna visokių keistų žmonių ir galvot, kad jie ateiviai, nu nežinau :D.
Ateivius visur vaizduoja tik blogos kokybės vaizdo įrašuose, o realybėj ar kas buvot sutikę ar matę tokius asmenis, kurie keistai varto akis, ar turi keistus dantis, liežuvius ir pan. ateiviškus dalykus?

astropasaulis

Citata iš: raksera  rugsėjo 28, 2012, 11:22:15
Būna visokių keistų žmonių ir galvot, kad jie ateiviai, nu nežinau :D.
Ateivius visur vaizduoja tik blogos kokybės vaizdo įrašuose, o realybėj ar kas buvot sutikę ar matę tokius asmenis, kurie keistai varto akis, ar turi keistus dantis, liežuvius ir pan. ateiviškus dalykus?

Tu čia labiau apibūdinai reptilian rasės ateivius. Būna ateivių, kurie panašus į žmones. Manau, kad žmonės, kurie elgiasi natūraliai, tačiau vistiek jų elgesys nėra toks kaip visų, nepritampa, toks žmogus turi turėti ateivių dna. Bent jau aš taip manau. :)

Aukštyn