Samoning sapnai (Lucid dreams)

Pradėjo Benamis, rugsėjo 17, 2011, 17:27:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ajolu

Citata iš: Sleeping_angel  lapkričio 29, 2013, 22:33:23
Noriu paklausti tų, kurie sapnuoja sąmoningus sapnus. Ar esate kada nors sąmoningo sapno metu gavę informacijos, kuri vėliau realybėje pasitvirtino? Man toks įspūdis susidaro (ir iš asmeninės patirties), kad sąmoningi sapnai labiau skirti tam, kad juose padarytum kažką tokio, ko negali realybėje. Tarsi tai būtų tik pasižaidimas. O kokią praktinę naudą mes iš to gaunam atsibudę?

Esu.
Taigi... dalį karmos atidirbti yra galimybė ne tik realiame gyvenime, bet ir sapnuojant. Todėl praktikuojant sąmoningus sapnus yra didelė tikimybė, kad sapnuodami peržaisim situacijas teisingai.
O dabar mano klausimas kitiems praktikuotojams: koks geriausias būdas apsiginti sapne nuo puolančių esybių? Buvo periodas, kada tik pradėjus sapnuoti sąmoningą sapną pajusdavau didžiulį pavojų ir iš kažkur atsirasdavo ..net nežinau kaip tai pavadinti.. tarkim esybė, kurios tikslas būdavo mane sunaikinti. Toks jausmas lyg būčiau papuolusį į draudžiamą teritoriją.

Sleeping_angel

Pirmą kartą girdžiu apie karmos atidirbimą sąmoninguose sapnuose :D
Su puolančiom esybėm neteko susidurti. Tiesa, kartą „pabudusi" sapne pradėjau klausinėti pirmo pasitaikiusio vaikino „Kaip jūs atsirandate mano sapne, juk esate tik atsitiktiniai žmonės (bent kelis sykius sąmoninguose sapnuose esu to klaususi sapnų praeivių)? Buvau be galo grubi, nes man buvo svarbu tai išsiaiškinti. Neatsakęs į mano klausimą tas vaikinas mane „atšaldė" - „Dar šakosies ir išgrūsim iš čia (t. y. iš sapno)". Kas įdomiausia, savo pažadą jis įvykdė - pajutau tamsą ir savo sielą, „išlendančią" per ausį.
O dėl tų agresyvių esybių yra du variantai - parodyti, kad čia tavo viršus (nes tai tavo sapnas) arba pasiduoti ir žiūrėti, kas bus :D

ajolu

tiek sąmoninguose, tiek nesąmoninguose sapnuose galima atidirbinėti karmą :)
o taip esu ir aš ne kartą sapno dalyviams aiškinus, kad jie yra netikri ir yra mano vaizduotės atspindys, kad aš dabar juos sapnuoju :D bet dažniausiai likdavau nesuprasta. Bet kitas dalykas... man labai neaiški ta riba tarp sapno realybės ir astralinių pasaulių. Kaip yra iš tiesų? Ar sapnuodami mes esame kažkokiame subjektyviame sapnų pasaulyje ar esame astralinėje erdvėje, kurioje gali dalyvauti ir svetimos esybės? Nes tas "viršaus" parodymas ne visada suveikia, atrodo toks, jausmas, kad tai jau nebe tik tavo sapnas... Vienas atvejis buvo itin žiaurus, mane taip pakratė, kad į realybė sugražino nepakeliamas skausmas. Kita vertus buvo ir atvejų, kada pati pastatydavau į vietą nepatenkintus...

Strategas

Perskaičius "ajolu" pranešimus man susidarė įspūdis, kad neretai būni astralinėje erdvėje, bet nebe Liucidiniame sapne. Kokia ta riba, kaip tai atskirti pasakyti sunku. Paprastai astraliniame pasaulyje jaučiamas "kito" buvimas, neretai matomi ir tie, kurie siekia mus išgąsdinti ar išvyti lauk. Gąsdindami jie gauna energijos, kuo ir minta. Jų ten daug ir jie skirtingi. Kartais net nesimato, kur jie yra, tik jaučiamas jų buvimas (pvz. už nugaros).
   Norint susivokti, kur esi - reiktų atlikti patikrinimo pratimus. Ką siūlo patyrę specai? Visų pirma sapnuotojas, esantis astralinėje erdvėje turi susivokti, koks tuo metu paros laikas. Jei miegi dieną, diena ir turėtų būti sapne. Atitinkamai atvirkščiai. Astralinėje erdvėje neegzistuoja laikas (kaip ir sapne, žinoma), tačiau ten turėtum įžvelgti "realybę". Pvz. panorėk tuo metu atsidurti, tarkim, savo tėvų namuose. Ten akimirksniu turėtum ir patekti. Jei daiktai nebus tose vietose, kaip ištikrųjų, tai tik todėl, kad astralinėje erdvėje daiktus matai ir praeities, ir ateities. Išbandyk. Tuomet panorėk pamatyti savo miegantį kūną. Greičiausia, nuo to reikėtų ir pradėti. :)

Sleeping_angel

Citata iš: ajolu  gruodžio 18, 2013, 19:11:46

O kaip tai daroma?

lukas11xxf

Citata iš: ajolu  gruodžio 18, 2013, 19:11:46

kokia dar karmą? :)

Strategas

Aga, kokią dar karmą??  :D

ajolu

na mes atidirbinėjame karmą ne tik realiame gyvenime, bet ir sapnuodami, su sąlyga jeigu tuo metu sapnų tematika atitinka Mėnulio padėties zodiako ženkle temą.

Sapnesu

vasario 09, 2014, 01:49:18 Redagavimas: vasario 09, 2014, 01:56:27 by Sapnesu
Manau kad bijociau susapnuoti samoninga sapna. Bet esu kokius 3kartus vienoda sapna sapnavusi ir panasu kaip samoninga, nes maniau kad realybeje esu o ne sapne, vaiksciojau po kambarius, buvo naktis, visi miegojo, o as vaiksciojau kol suvokiau kad sapnuoju, sviesos nejo ijungti, visur tamsu pradejau rekti, verkti, maldavau kad atsibusciau is sapno,bet neidavo is karto, tekdavo ilgai rekti ir verkti kol pavykdavo prabusti. Na kad verkiau tai istikruju ir prabusdavau apsiverkusi ir gerkle skaudejo.

Jupiteris

As apie puse metu jau domiuosi samoningu sapnavimu, ir galiu pasakyti, kad tokios banalios technikos kaip, realybeje pastoviai i diena po kokiu 10/15 kartu sau i delna durti su pirstu padeda.. Jauciasi jau po kokiu 3/4 dienu kaip pradedi sita praktika daryti, kartais netgi baisu gali pasidaryti, nes gali pradeti metytis tarp sapno ir realybes, bet poto isivaziuoji. Dabar mazdaug kas antra nakti samoninga sapna susapnuoju.. O del baimiu sapne ir kylanciu pavoju, man irgi taip buna, bet supratau, kad sapne parodyti pavojai, atspindi tavo baimes, jeigu ko nors bijei, ar issigasti, kad ir kokio monstro, paklausk jo , ko jis nori is taves, kodel jis tave gazdina, jis tau nieko negali padaryti,bet kad ir kaip beprotiskai skambetu, tas kas tave gazdina, gali duoti tau atsakymus ir padeti tau tikrame gyvenime. :)

2Pacas

As ir seniau buvau pasineses ant situ sapnavimu visokiu.Naudodavau panasia realybes tikrinimo tehnika kaip ir tu.Tesiok i diena koki 10kart paziuredavau i delnus,sapne jie gali but visokiu formu ir t.t.t Rezultatai tikrai buvo padaugejo samoningu sapnu,bet po vieno nustojau visa sita daryt.Zodziu stoviu virtuvei gaminu valgyt paukciukai ciulba uz lango viskas tesiok kaip visada.Pagalvoju reikia paziuret i delnus,paziuriu o jie visaip isikraipe ir pan,iskart prabudau,buvau abstulbes negalejau patiket tuom kas katik ivyko ilgai poto uzmikt negalejau,man ta realybe buvo realesne negu sita,db daznai klausiu gal sita realybe yra tesiok tikrai kaip koks sapnas,kaip matricoi.Dar esu turejas daug patirtciu bet gal nesiplesiu.Reiks gal vel pradet praktikuot situs dalykus:-D

nereikalinga

O tai neįmanoma,kad kitą kart būdamas relybėje galvosi,kad sapnuoji,ir atvirkščiai. :D žodžiu susimaišys. Arba visada norėsis būti tik sapne nei realybėje. Bet čia jau gautūsi liguistai turbūt.

Benamis

Patikrinti, kad tu esi realybeje ir nesapnuoji labai paprasta.

Citata iš: nereikalinga  vasario 09, 2014, 15:57:24
Arba visada norėsis būti tik sapne nei realybėje. Bet čia jau gautūsi liguistai turbūt.

O stai tokie atvejai egzistuoja ir teko apie juos skaityti :)

nereikalinga

Bet ar tai naudinga,prarasti malonumą gyventi realybėje. Aišku realybė nėra tokia lengva

.L.U.T.H.O.R.

Ir ten gyveni ir čia gyveni, tik kitam smegenų bangų dažnyje :D Smegenims ir ten, ir ten realybė yra.

Aukštyn