Mekabciel Ger'as

Pradėjo Mekabciel, liepos 27, 2018, 19:18:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

rugsėjo 08, 2018, 21:33:17 Redagavimas: rugsėjo 08, 2018, 22:14:59 by Mekabciel
41
LDK
Lietuvos Didžioji Kunigaikštystė

Vienintelę datą atsimenu, neĮmanoma užmiRšti...

1410m.
ŽaLgiRio MŪšis

(141)"PRadžioje Dievas sukŪrė dangų ir žemę."

Raudonas CentRas

"Iš pRaeities tavo sūnūs te stiprybę semia..."

Ne Dievas Sūnus,
o Dievas SŪnŪS.

PaLindRomas
Nėra skirtumo iš kurios pusės skaityti, visur esu AŠ.
Nes visi BRoLiai. Visi KŪrėjas.

* Kardas - Vienetas.
* Skydas - Nulis
* Žmogus - Tai kas yra tarp vieneto ir nulio - 8(KARys(80))
(75)KARio Dvasia(75)

Kur visi kariai dingo ar tik bobos Liko?

KARys
KARdas
KARiuomenė
KAR
41

(66)KARas - MeiLė(66)
KuR mŪsų meiLė?

GERKLĖ
(85)
"Ne dėl Žalio vyno,  dėl Žalio(85) Žolyno"

Mekabciel

rugsėjo 10, 2018, 01:33:58 Redagavimas: rugsėjo 10, 2018, 04:57:00 by Mekabciel
Kvėpuok laisvai oru mano bičiuli...
BŪRTININKAS
189
:) Tu netuRi čia gaLios :)
276
Tikėjimas keičia Likimą
276
GiLus sukRĖtimas
276
LazeRio spinduLys
276
ReaLybĖs suvokimas
276
Ugnies nešiotojas
276
Reik Įjungti kŪrybą

Ū
...mes tą darom ne dėl pinigų,
kūryba visų pirma yra laisvė,
ribų peržengimas,
atsidavimas,
barjerai ir
Ū
Kvėpuok(143)(143)Viešpačiu, Šviesoje, ĮkvĖptas, Teisumu...
Laisvai(100)(100)Šviesa, Šokis, Šaknis, SąžinĖ, MylĖti, Motina, Liūtai, Lengvai, Gyvenk, Garsiau...
ORu(71)(71)Tiesa, LygybĖ, Lygiai, Lygu, DaRbais, BaLsas, Ateis...
Mano(61)(61)Namo, GaLva, Magija...
BičiuLi(92)(92)Raktas, ApLinka,  BROLiai, BROLybĖ, ViLkai...

LazeRis kas Tai?
LazeRis
Tai
Jei supRanti kaip veikia LazeRis(IzRaeLis) supRanti, kokiu pRincipu veikia visa ReaLybĖ.
Lazda

(81)DIEVAS - LOGIKA(81)
Logika etimologija -> Logosas (Žodis, sąvoka, mokslas) Begalinis Dievo protas.

Jn1, 1
"Pradžioje buvo Žodis.
Tas Žodis buvo pas Dievą, ir Žodis buvo Dievas"

Žodis(96)(96)Įėjimas

Pradžioje buvo Įėjimas.
 Tas Įėjimas buvo pas Dievą, ir Įėjimas buvo Dievas...

Mekabciel

rugsėjo 10, 2018, 14:35:43 Redagavimas: rugsėjo 10, 2018, 14:37:31 by Mekabciel
Atėjo laikas
Sunaikinimo Įsakas 66

Įsakas(81)(81)Dievas

Sunaikinimo Dievas
Laikas tave nubausti

Mekabciel

"Aš gaLvoju apie tai, kaip tu žiūRi"

boba

Nu tą klipą pasižiūrėjusi suprantu. Tik tame klipe yra melo. Iš tiesų moteris( mergina) išlaisvina bet kur eidama savo seksualinę energiją. O prieš Tėvą tos seksualinės energijos ratas  užsidaro( Tėvas juk gimdytojas yra). Todėl prie veido pistoletą ir durklą atkiša tiktais Tėvas. Na jau taip gamtos yra sutverta. Kiti vyrai nejaučia jokio spaudimo, todėl jiems pistoleto ir durklo merginai prieš veidą atkišti nėra jokios prasmės - seksualinė energija beegzistuojant savaime išsilaisvina. Tame klipe yra melo. Nors tinkamai viską suprantant, manau čia norėta teisybę pasakyti tik viskas iškreipta yra...

elteide

seksualine energija ir jos islaisvinimai  yra mitas
:)

boba

rugsėjo 21, 2018, 17:31:59 Redagavimas: rugsėjo 21, 2018, 20:18:59 by boba
@elteide, o tai kas pavyzdžiui tau yra ne mitas? Turi kažkokį tai seksualinės energijos pakaitalą? Žiūrint, @elteide, kaip tavo smegenys yra sudarytos, žiūrint kuo tu tiki. Manyje pavyzdžiui yra protas ir yra seksualinė energija, yra 'vienas milimetras' ir yra trejybė. O kas pas tave yra?

Kiekvienas žmogus savo smegenyse atlieka savo įsivaizduojamas operacijas.

elteide

pilkoji masė :)

viskas gerai ,@boba;)

klajunas

rugsėjo 22, 2018, 09:37:52 Redagavimas: rugsėjo 22, 2018, 10:09:29 by klajunas
Gal kiek pavėluotai ir ne visai į temą noriu pakomentuoti @Mekabciel šią ir panašias temas, taip pat visai neseną siautėjimą forume. Tai noriu padaryti todėl, kad gavau gana svarbų čenelingą šiuo klausimu, kuriame buvo paaiškinti jo naudojami metodai.

@Mekabciel tikslas sąmonę pervesti iš proto režimo, į simbolinio mąstymo, emocijų ir būsenų režimą, kas yra labai pavojinga, bet dažnai naudojama verbuotojų į religines sektas taktika. Kodėl taip yra suprasti nesunku. Proto funkciją psichikoje galima palyginti su apsauginės ugniasienės funkcija, kuri žmogų apsaugo nuo neprotingų veiksmų. Religinėms bendruomenėms daug svarstantis, tikrinantis, abejojantis nereikalingas. Reikalingas pasiduodantis įspūdžiams, emocionalus, jausmingas, lengvai manipuliuojamas.

Todėl, norint tokiu žmogų padaryti, įvairiais metodais puolamas žmogaus protas, menkinamas, nuvertinamas, rodomas kaip velnio įrankis. To tikslas yra išjungti verbuojamo žmogaus ugniasienę ir įlįsti į sąmonę šeimininko pavidalu. Toks mąstymas ypač būdingas vaikams, todėl jie būna labai pažeidžiami, neturi apsauginių proto sienų, dėl šios priežasties jiems turi būti skiriama daugiau dėmesio norint apsaugoti, nes vaikus labai lengva apgauti.

Taigi verbuotojai į sektą siekia sukelti tokią suvaikėjimo būseną, išjungti bet kokią apsauginę sieną, ir valdyti simboliais, ritualais bei ženklais religinę bendruomenę.

Stebėjome dar vieną gudrybę - įjungti emocinį režimą per provokaciją ir tyčiojimąsi, tuo siekiant parodyti, kad už tariamo racionalumo nieko nėra tik tamsa ir pyktis, ir protas tik priedanga bei apgaulė. Tačiau mūsų džiaugsmui tai nepasitvirtino į provokacijas nesureagavo nė vienas žmogus.

Vaikai galbūt įprastai asocijuojami su tyrumu ir nekaltybe, bet šios būsenos siekiama visai dėl kitos priežasties. Turite suprasti kad būdami tokiais tarp vilkų su avies kailiu, būsite labai pažeidžiami. Neišjunkite proto ugniasienės, net jeigu jums aiškina kad jis nuobodus. Emocija, būsena, jausmas, simbolis yra įsilaužimo į jūsų sąmonę landos, saugumo spragos, kuriomis bando pasinaudoti gudrūs verbuotojai.

Toks mano čenelingas.

boba

Visi tie apmastymai, @klajunas, yra tiktais proto košė. Visi yra teisūs. Tik toks paaiškinimas yra. O kas tam prieštarauja automatiškai yra neteisus. Nes tai tėra tik proto košė. Visi kažkaip tai sukasi tik apie savo ašį. Ką nepajudinsi, kiekvienas ims suktis aplink savo ašį...

Mekabciel

@klajunas
Aišku dar galėjai pridėt, kad čenelingas yra labai nepatinkima low quality&poor(vargana) informacija, nieko bendro su dvasingumu neturinti...

Kad būtų aišku, kokį ŠIZOTERINĮ šaltinį naudoji ir kad savo veikla DEZINFORMUOJI ir veiki DESTRUKTYVIAI, SKALDANČIAI IR SKAIDANČIAI. 

Bet kadangi nei savęs nei kitų visiškai negerbi tai savaime aišku tau tokia mintis galvoje neviRpteLėjo...

O ir šiaip pas tave yra konkrečiai jūsų nuobodi su ReaLybe pRasiLenkianti nuomonė...
Ne  tiesa, ne faktas, ne argumentas, o tiesiog poor NUOMONĖ...

Ta prasme, supraskite, kad ReaLybė yra kur kas didesnė nei, kad įsivaizduojate savo galvelėse...

Lievas jūsų postas...
:)

klajunas

@Mekabciel gali ir toliau plaukioti savo spalvotoj emocinių žirnių lėkštėj, bet tai aplink tave nieko nekeičia. Su spalvota žirniene nieko nesuviliosi. O mimikom bendrauti - primatų lygis.

Mekabciel

Citata iš: klajunas  rugsėjo 22, 2018, 12:29:30@Mekabciel gali ir toliau plaukioti savo spalvotoj emocinių žirnių lėkštėj, bet tai aplink tave nieko nekeičia. Su spalvota žirniene nieko nesuviliosi. O mimikom bendrauti - primatų lygis.
Na taip esu Primatų Lygis ir
mimikom bendrauju, nes kitaip nesuprasi...
:D

O ir šiaip ne tavo svaRbaLas.
Visad tau nedaeina...

Pasivaideno, kad žinai kur yra ir koks lygis... Ką tu išvis apie tuos lygius nusimanai... Pats net rašei, kad nežinai... O dabar vėl užėjo... Nuo skLeRozės yra vaistai... Rašiau jau apie Vaistus...

LYGIS(81)(81)DIEVAS
:D

Aš esu Primatų DIEVAS
297
297
Ryšys su Dievu - GaLva

elteide

rugsėjo 22, 2018, 13:20:23 Redagavimas: rugsėjo 22, 2018, 13:21:55 by elteide
Klajune, o apie mano temą galima čelingą??  :) būtų tikrai idomu  ;)

boba

rugsėjo 22, 2018, 13:21:46 Redagavimas: rugsėjo 22, 2018, 13:46:59 by boba
Teisingai, @Mekabciel, pastebėjai. Su tokiais visad ne tik pora žodžių bendrauju bet, svarbiausia ir mimika. Cha...Bet aš nutaisau kvailelės mimiką. Nes jei tokiam kaip klajunas parodyti iš ties protingą veidą jie net nemastę suvarytų peilį į pašonę. Nes jie nežino kas yra Dievas ir yra labai impulsyvūs, nors sakosi kad masto šaltai ir logika... Na gal klajunas ir nesuvarytų to peilio, kas ten jį žino. Bet apskritai su tokiais yra bendraujama primityviai, nes protingo bendravimo tokie nenusipelnė.
Netgi sapnai būna labai realistiški arba šiaip sau. Taip ir dienos metu smegenys banguoja. Tai normaliai šneka (smegenys), tai ima banguoti( šnekėjimas yra nelabai realistiškas). Bet visa to neatsisakysi.

Aukštyn