Targeted Individuals

Pradėjo Linas Esu, rugsėjo 13, 2017, 19:00:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

#105
spalio 28, 2017, 15:18:29 Redagavimas: spalio 28, 2017, 17:03:46 by klajunas
Citata iš: a.t.sielis  spalio 28, 2017, 15:08:14Na tiek tai dar žinom, kad totalinio sąmokslo nėra. Iš šalies kliedesiai nesunkiai atpažįstami.
Jeigu žinotum tiek kiek vaizduoji, tai taip pat žinotum, kad valdžia=sąmokslas, todėl šitą žodį atidedam į šalį, ir sakom paprastai "sistema". Nori pasakyti kad valstybė nenaudoja "valdymo sistemos", kurioje yra procedūros visiems atvejams. TI atvejis yra viena iš tokių procedūrų.

Žinoma ir tokia vermišelių kabinimo procedūra, kai žmogų bandoma visuomenėje uždaryti į semantinį kalėjimą. Sistema tokia galinga tavo galvoje, kad net negaudamas atlyginimo dirbi jai.  :D

a.t.sielis

Citata iš: klajunas  spalio 28, 2017, 15:18:29Nori pasakyti kad valstybė nenaudoja "valdymo sistemos", kurioje yra procedūros visiems atvejams.
Valdžia yra neįgali, šluba ir kvaila. Bent jau Lietuvoje. Kokios dar valdymo sistemos, kai tiek žmonių emigravo? Liko su pensininkais ir švogerių klanais.

Čia laukinis kraštas, nėra čia jokių valdymo sistemų. Gali bomžauti, iš konteinerių rinkti maistą, niekas nekreips dėmesio ir nepadės. Kur sistemos?

San IL

@Linas Esu , galėtum geriau kopijuoti ir dėti į savo metraštį @klajūnas pasisakymus. Skaitytųsi kaip kam dar juokingiau nei tavo inkognito metraštis, net ir aš pasijuokčiau.

 Galėtum pradėti nuo šito:

CitataIš viso skyriuje gali būti apie 80 žmonių, bet skyriai retai kada pilnai būna užpildyti. Tokiam skyriui aptarnauti užtenka 3-4 žmonių aktorių. Jeigu skyriuje tuo metu nėra dominančių žmonių, aktorių grupė dirba tame skyriuje, kur reikalingi. Vadinasi tokia grupė rotacijos principu gali aptarnauti 4-5 skyrius, vadinasi 320 žmonių. Į šią grupę taip pat įeina sanitarai ir seselės stebinčios skyrių. Savo atskiras patalpas už skyriaus turi sanitarai ir skyriaus vedėjas, yra apsaugos sistema su stebėjimo kameromis kaip maksimoje, bet jie skyriuose nesirodo. Skyriaus vedėjai ir sanitarai savo patalpose turi terminalus, ir gali prisijungti prie apsaugos stebėjimo sistemų dėl saugumo ir "darbui" ("gydymui").
Kadangi šitame forume tokie "metraščiai" toliaruojami, aš gal net tau ir padėčiau jį papildyti...
 Surinktume visus su sveiku protu ir realybe prasilenkiančius klajūno perliukus į vieną krūvą.

Linas Esu

#108
spalio 31, 2017, 20:56:53 Redagavimas: spalio 31, 2017, 23:30:58 by Linas Esu
Citata iš: San IL  spalio 31, 2017, 20:41:55@Linas Esu , galėtum geriau kopijuoti ir dėti į savo metraštį @klajūnas pasisakymus. Skaitytųsi kaip kam dar juokingiau nei tavo inkognito metraštis, net ir aš pasijuokčiau.

 Galėtum pradėti nuo šito:

 Kadangi šitame forume tokie "metraščiai" toliaruojami, aš gal net tau ir padėčiau jį papildyti...
 Surinktume visus su sveiku protu ir realybe prasilenkiančius klajūno perliukus į vieną krūvą.
Nebūtina , pats yra sukūręs ir kone kasdien updat'ina .

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4266.msg91117#msg91117
http://www.psytechnologijos.lt/
CitataBūtent dėl to ir sakiau, kad kažkaip tą galima pradėti kontroliuoti ir nebijoti prisiimti dėl to atsakomybės, bet deja atsimušiau kaip į viduramžių liaudį. Nors užsienio kai kuriuose forumuose tokia praktika jau taikoma, ten kur ne viduramžiai. Sveikata turi būti kiekvieno mūsų rūpestis, o kol taip nebus, tol ir toliau visi kaltins vien tik medikus, neatsigręždami...
Ką siūlote ? ką forumas turi daryti ? kokios prevencijos imtis ?

klajunas

#109
lapkričio 01, 2017, 09:13:19 Redagavimas: lapkričio 01, 2017, 09:19:45 by klajunas
Sugrįždamas nuo visų offtopicų prie temos, siūlau paskaityti du straipsnius, kuriame kalbama apie garso projektorių, galintį perduoti garsus konkrečiam žmogui į galvą virš kilometro atstumu.

CitataA Voice Only You Can Hear: DARPA's Sonic Projector



IMAGINE A WEAPON that creates sound that only you can hear. Science fiction? No, this is one area that has a very solid basis in reality. The Air Force has experimented with microwaves that create sounds in people's head (which they've called a possible psychological warfare tool), and American Technologies can "beam" sounds to specific targets with their patented HyperSound (and yes, I've heard/seen them demonstrate the speakers, and they are shockingly effective).

Now the Defense Advanced Research Projects Agency is jumping on the bandwagon with their new "Sonic Projector" program:

The goal of the Sonic Projector program is to provide Special Forces with a method of surreptitious audio communication at distances over 1 km. Sonic Projector technology is based on the non-linear interaction of sound in air translating an ultrasonic signal into audible sound. The Sonic Projector will be designed to be a man-deployable system, using high power acoustic transducer technology and signal processing algorithms which result in no, or unintelligible, sound everywhere but at the intended target. The Sonic Projector system could be used to conceal communications for special operations forces and hostage rescue missions, and to disrupt enemy activities.

Here's the question of the day: if the military were to beam voices into somebody's head, what would they say?

https://www.wired.com/2007/06/darpas_sonic_pr/
https://www.holosonics.com/technology/
Kaip vienas logikos genijus yra išsireiškęs: "didžiausia problema "gydant" žmogų nuo persekiojimo idėjos yra ta, kad žmonės iš tikro yra persekiojami."  :D

klajunas

Citata iš: San IL  lapkričio 08, 2017, 02:41:03Neretai žmogui, turinčiam problemų, užtektų tokio pasipriešinimo ir jis nustotų rašyti. Net klajūnas buvo aptilęs, kai mes pradėjome apie tai diskutuoti ir jam buvo užduoti atitinkami klausimai.
Kad galėtum diskutuoti, turi būti žmonių su kuriais tai įmanoma. Čia nematau tokio nei vieno - aklumas, argumentų ignoravimas, bukas užsispyrimas, užsisklendimas savo išankstiniuose įsitikinimuose, psyopo metodų naudojimas, etikečių klijavimas, prisidengimas mokslu, kai mokslu čia net nekvepia... Ką čia belieka kalbėti. Įsivaizdavimas, kad turi kažkokių žinių ir net savo patirtį ir nesupratimas, kad patirtį turiu ir aš ir čia nėra kokios nors pasakos. Aš kalbu ne apie patį persekiojimo faktą, bet apie metodą - kad atitinkamos tarnybos bei agentūros turi metodą ir kada reikia tą metodą panaudoja. Kaip galima neigti tokį akivaizdų faktą arba tai, kad žmogus gali būti tikru teisėsaugos domėjimosi objektu prieš kurį tie metodai panaudojami. Paskaitykit kriminalinės žvalgybos įstatymą. Prie tokių faktų tik pridedamas papildomas argumentas, kad tuo gali būti piktnaudžiaujama arba naudojama neteisėtai. Faktai juodu ant balto parašyti įstatymuose, tik bukas užsispyrimas neleidžia jų pamatyti. Manęs "nepersekioja". Su manim buvo pabandyta susidoroti. Ir aš žinau kas tai suorganizavo ir kodėl. Tuo pagrįsta veikla platesniame kontekste, pirmiausiai metodo viešinimas. Galit rakinti čia, bet visame internete neužrakinsit. Mano puslapis pakankamai lankomas - man nereikalingi jokie forumai. Diskutuoti čia vis tiek nėra su kuo, galima rašyti tik tiems, kurie skaito kaip svečiai, nediskutuodami.

vytra

Citata iš: klajunas  lapkričio 08, 2017, 10:25:18Kad galėtum diskutuoti, turi būti žmonių su kuriais tai įmanoma.
- esi teisus, tačiau ši taisyklė yra abipusė, gal "netinkamas diskusijai" esi tu?

a. Tu naudoji "mokslinius" paaiškinimus iš savo sukurtų terminų pasaulio. Tokio "mokslo" Žemėje nebuvo ir nėra.

 b. Žemės valdžia nėra "piktieji genijai", šiame pasaulyje realiai į valdžią statomi kvailiai, kurie vos baigė mokyklą.

 c. Galima šias hipotezes būtų pripažinti kaip "nežemiškas technologijas", tačiau jos taip gerai paslėptos, jog niekaip nepavyksta pateikti realių įrodymų, visus fenomenus labai paprasta priskirti psichikos sutrikimams.


Išvada: Norint susikalbėti, reikia ne tik kalbėti, bet ir klausyti. Sakykim apie žmonijai žinomą smegenų struktūra, veikimo principus, aparatūrinį realizavimą.

:(


elteide

Citata iš: kiskis  lapkričio 08, 2017, 08:06:35Taigi jie atvyksta i ivykio vieta, mato vaizda judesyje, girdi balsa, mato artimuosius, labai daug info vien veido , veido mimikos pamatymas.

taip... o internete ką tu matai , ogi beveik nieko... gal iš tikrųjų koks genijus trolina visus , laisvu laiku ir darosi sau reikalingas išvadas arba savo viloje gerdamas arbatą ar kokteilį smaginasi ... o ne joks vargšas psixinis..

klajunas

#113
lapkričio 08, 2017, 12:43:14 Redagavimas: lapkričio 08, 2017, 13:00:47 by klajunas
Citata iš: vytra  lapkričio 08, 2017, 11:19:41a. Tu naudoji "mokslinius" paaiškinimus iš savo sukurtų terminų pasaulio. Tokio "mokslo" Žemėje nebuvo ir nėra.
Aš nesu vienos temos žmogus. Mano asmeninė kūryba nėra susijusi su Targeted individuals tema. Paprasčiausiai čia tu supainioji nesusijusius dalykus, vaizduodamas, lyg terminais aš noriu įrodyti persekiojimą. Čia tik mano lingvistiniai kaip lingvisto eksperimentai.

P.S. Kuo moksliniai "šiziniai" terminai geresni už mano. Pvz, coulour charge, flavour, charm, top quark, bottom quark. "quark" reikšmė panašiai kaip varlės kvarktelėjimas, kuriais matuojama kvantinio lauko energija.

Kai diskutuoju apie persekiojimą arba psichotroniką mano pagrindiniai argumentai yra a) liudijimai, c) istoriniai pavyzdžiai, d) insaideriai, e) moksliniai straipsniai (pvz. apie nanoimplantus), ir f) patentai. Čia mano "terminų" jokių nėra.

Citata iš: vytra  lapkričio 08, 2017, 11:19:41Sakykim apie žmonijai žinomą smegenų struktūra, veikimo principus, aparatūrinį realizavimą.
Dažniausiai nuorodos į mokslinius straipsnius, kuriuos aš pateikiu lieka be jokio atsako. O jeigu ir sureaguoja, tai dažniausiai sulaukiu tik gynybinių reakcijų ir neigimo, nes jų psichiatrinis įstikinimas yra über alles.

P.S. Mano skirtingos temos: a) alternatyvi lingvistika, b) alternatyvi fizika, c) alternatyvi matematika, d) parapsichologija, e) alternatyvios žmogaus teorijos, f) ezoterika bendrąja prasme, g) Targeted individuals (psyopai, psichotronika, gynybos metodai ir t.t.).

elteide

klajunas, aš jau tavim patikėjau ..įtikinai beveik 100 proc.  :)

TinSoldier

Citata iš: klajunas  lapkričio 08, 2017, 12:43:14Dažniausiai nuorodos į mokslinius straipsnius, kuriuos aš pateikiu lieka be jokio atsako. O jeigu ir sureaguoja, tai dažniausiai sulaukiu tik gynybinių reakcijų ir neigimo, nes jų psichiatrinis įstikinimas yra über alles.
Teisybės dėlei, tai dauguma tavo pateikiamų mokslinių straipsnių nekelia jokių abejonių. Bet tu daliniesi straipsniais apie palyginti žiauriai primityvias technologijas arba niekada neįgyvendintus patentus (arba bent neturinčius jokio įrodymo apie jų įgyvendinimą).

Niekas nesiginčija, kad tavo aptariami prietaisai egzistuoja išradėjų galvose, arba kad dabar yra pati, pati, pati pradinė jų kūrimo stadija.

Bet vien tai, kad egzistuoja nešančiosios raketos, neįrodo, kad kokioje nors egzoplanetoje jau įkurta žmonių kolonija. Tavo pateikiami straipsniai nieko neįrodo apie nepalyginamai pažangesnes tavo teigiamas technologijas.

klajunas

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 08, 2017, 12:59:48Teisybės dėlei, tai dauguma tavo pateikiamų mokslinių straipsnių nekelia jokių abejonių. Bet tu daliniesi straipsniais apie palyginti žiauriai primityvias technologijas arba niekada neįgyvendintus patentus (arba bent neturinčius jokio įrodymo apie jų įgyvendinimą).

Niekas nesiginčija, kad tavo aptariami prietaisai egzistuoja išradėjų galvose, arba kad dabar yra pati, pati, pati pradinė jų kūrimo stadija.

Bet vien tai, kad egzistuoja nešančiosios raketos, neįrodo, kad kokioje nors egzoplanetoje jau įkurta žmonių kolonija. Tavo pateikiami straipsniai nieko neįrodo apie nepalyginamai pažangesnes tavo teigiamas technologijas.
Čia reikia mokėti pažiūrėti į platesnį kontekstą, o ne vien į tai, kas kabo po nosimi. Ne kartą sakiau, kad yra a) valstybinių paslapčių įstatymas, kuris mokslininkams draudžia viešinti savo straipsniuose paslaptis. b) yra ne tik vieši tyrimai, bet ir slapti, kuriuos vykdo karinis-pramoninis kompleksas. Ne vienas toks slaptas projektas JAV yra iškilęs į viešumą. Tai faktas. c) yra liudijimai, kurie paliudija, kad be viešos ledkalnio viršūnės yra labai didelė paslėpta povandeninė dalis, kurioje galimybės daug pažangesnės. Patentais užregistruoti visi išradimai - kompiuteriai, mašinos, raketos, kurie veikia. Kai kurie nenaudojami todėl, kad patentas yra intelektinė nuosavybė, kuri turi savininkus ir naudoti išradimus be šeimininko leidimo draudžiama. Tie šeimininkai yra slaptos organizacijos.

"Pradinė stadija" - tai formatas Delfi lygio auditorijai. Moksliniai straipsniai, tai tik atlikto tyrimo protokolas, kuris nedaro nesusijusių apibendrinimų ir nekomentuoja galimų platesnių pritaikymo galimybių. Skaitytojas tokį apibendrinimą turi padaryti pats. Straipsnis tik leidžia suprasti, kad plėsti technologijas pasirinktomis kryptimis - nėra jokių kliūčių, nes principai yra veikiantys. Kaip jas paversti konkrečia technologija jau yra technologų klausimas. Tačiau tokius dalykus viešai skleisti draudžia valstybinių paslapčių įstatymas.

vytra

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 08, 2017, 12:59:48Tavo pateikiami straipsniai nieko neįrodo apie nepalyginamai pažangesnes tavo teigiamas technologijas.
- aš irgi tai pastebėjau, jis nepaprastai išvystytas technologijas bando ramstyti "akmens amžiaus" straipsniais. Kažin kodėl?

a. Pervertina Žemės mokslo pasiekimus?
 b. Pats nesupranta, apie kokį lygį kalba?
 c. Jis tikrai yra kitoks, sakykim "ateivis" ar "magas" ar "ligonis"?


Išvada: aišku nuo senų senovės yra legendų, kad Žemėje gyvena ir kito tipo žmonės, kurie išore nesiskiria, bet su kuriais neįmanoma susikalbėti dėl visiškai skirtingos pasaulėjautos. Jeigu taip, tai būtų įdomu tą "pasaulėjautą" ištirti elementariais klausimais?

:(


klajunas

Citata iš: vytra  lapkričio 08, 2017, 13:20:06- aš irgi tai pastebėjau,
Citata iš: TinSoldier  lapkričio 08, 2017, 12:59:48Teisybės dėlei,
Ir vėl patvirtinot mano išsakytus apibūdinimus

Citata iš: klajunas  lapkričio 08, 2017, 10:25:18Kad galėtum diskutuoti, turi būti žmonių su kuriais tai įmanoma. Čia nematau tokio nei vieno - aklumas, argumentų ignoravimas, bukas užsispyrimas, užsisklendimas savo išankstiniuose įsitikinimuose, psyopo metodų naudojimas, etikečių klijavimas, prisidengimas mokslu, kai mokslu čia net nekvepia... Ką čia belieka kalbėti.
Ką čia galima bepridurti. Lauksiu žmonių su kuriais įmanoma diskutuoti. ;D

kiskis

Citata iš: vytra  lapkričio 08, 2017, 13:20:06Išvada: aišku nuo senų senovės yra legendų, kad Žemėje gyvena ir kito tipo žmonės, kurie išore nesiskiria, bet su kuriais neįmanoma susikalbėti dėl visiškai skirtingos pasaulėjautos. Jeigu taip, tai būtų įdomu tą "pasaulėjautą" ištirti elementariais klausimais?
Tu cia apie save? :D, Pasipasakok, tik gal kitoj temoj, butu idomu.

Aukštyn