Krikščionybė, kryžius ir Kristus - tik apgaulė?

Pradėjo Benamis, balandžio 04, 2012, 21:20:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

x

http://www.youtube.com/watch?v=4lGG1fgSkl4

Ganetinai idomus filmukas pamastimui siuliciau paziureti visa.

paragraf 78

Tu geriau savais žodžiais išsakyk, nesislapstyk už filmukų ir šūkių. Aš va pvz. angliškai taip gerai nesuprantu kad suprasčiau kas pasakojama tame filmuke. Ir man ydomesnė tavo nuomonė, o ne kažkokio filmuko.

.L.U.T.H.O.R.

Čia tas filmukas iš zeitgeist iškirptas rodos. Nėra čia ką mąstyt, tiktai kvailys gali patikėti, kad ten tiesą sako ;D Na vietom tiesos yra, bet svarbiausios vietos iškreiptos. Siūlyčiau ten pateikiamus "faktus" dar pačiam pasitikrinti, pamatysi, kad nesutampa.

paragraf 78

Ai jei Zeitgeist, tai tikrai tik neišprusęs kvailys gali patikėti tomis nesąmonėmis. Visi minimi "mokslininkai" abejotinos vertės pseudomokslininkai. Faktai iškraipyti ir t.t.
Žodžiu ne filmas, o religijotyrinis košmaras.

inkognito

Pritariu Vytautui,o Lunacy iš Nso.lt Forumo perbėgęs į Anomalija .Lt ir tapęs paragraf-76 bei adminu,manau tėra tik religinių skuoksnių statytinis čia,šiuose specifiniuose forumuose saugantis, kad būsimos kerpamaos aukso vilnos avelės per daug neišsibėgiotų po kitas religijas,netaptų aršiais ateistais ar sektų nariais. Todėl jis mano asmenyje mato konkurentą su kažkokio nesveiko  mesijo kvapeliu.
Katalikų bendruomenė ir pati krikščionybė susikaldžiusi į daugybę vienas kitą neigiančių darinių,kaip protestantai,kalvinistai ir dar kitokie iš tikro tėra didelė sekta,grąsinanti pragaro bausmėmis už NETIKĖJIMĄ jomis? Atleiskite bet jau senai laikas keisti plokštelę ir modernizuoti dogmas,nes tas Jūsų apsimetėliškas dievobaimingumas, kai patys neigiate tikrajį dievą- KŪRĖJĄ aršiai pjaunatės su savo konkurentais musulmonais ir kitomis religijų šakomis,jūsų kvailas noras neleisti kunigams tuoktis,nors realiai tam neturite JOKIO KŪRĖJO ĮGALIOJIMŲ,tačiau renkate aukas iš tikinčiųjų teigdami netgi jiems privalomai apmokėti apeigas kaip laidojimai, ,vestuvės krikštynos,užsakomo„sios mišios ir kt, rodo kad jūs esate tam tikros rūšies VERSLININKAI pavydžiai prižiūrintrys savo konkurentus ir esantys monopolistais pedofilinėje Lietuvos  valstybėje.
Kaltindami mane  sektos kūrimu pamirštate, kad aš nuo 2005 metų vykdydamas savo pareigą prieš belaisvius P-3 Planetoje skleidžiu info tam, kad žmonės suprastų, jog kai kas  laikomi nelaisvėje prieš savo valią ir iš tikro yra gyvi o ne mirę,ir jei norėjęs būčiau tai sektą būčiau įkūręs jau seniausiai,tačiau ji kuriama visiškai ne tuo pagrindu ir mano visai ne toks tikslas. O apie pareigą ir garbę tokiai katalikybei ir krikščionybei nėra net žinoma, nes joje klesti pedofilija,homoseksualizmas ir kiti įvairūs iškrypimai nekalbant, kad jų prižiūrimi  vaikų namai galimas dalykas yra tiekėjai aukų aukštiems valdžios vyrams-pedofilams.  Visos tos aukos gula ant tokių kaip paragraf asmenų sąžinės ir tikrai jie turės po mirties už ką atsakyti prieš aukščiausiajį ir jau nujaučiu kokios karmos jų laukia sekančiuose gyvenimuose.
Todėl visokiems pedofilų, gėjų ir nusikalstamų religinių organizacijų nariams aš čia kaip žuvies ašakas gerklėje visa laimė, kad  anomalija LT puslapis nėra jų nuosavybė, todėl ir negali nieko padaryti mano info skleidimui,o tokie asmenys kaip Lunacy čia veikia kaip jų infiltruoti agentai, kuriems nei motais forumo populiarumas jie teturi tik jiems vieniems ir tų kurie juos čia siunčia žinomų tikslų,o tie kurie dar sugebate nors kiek mastyti jų jau gerokai praplautomis smegenėlėmis pamastykite kas čia yra ir kaip.
Aš nedievinau niekada savo asmens,niekada nereikalavau tikėjimo mano rašoma info,jūs turite galimybę rinktis tikėti tuo ar ne,skirtingai nei teigia krikščionybė,nes kas ne su jais reiškia su jų priešais.
Aš netikiu dievu-aš žinau, kad jis yra,kaip kad Žinau kad yra ir ateiviai ir kad žemėje vyksta labai blogi dalykai kada blogio jėgos ima viršų,o gėrio jėgos pasyvios ir sukaustytos įstatymų,kurie puikiai apeinami blogūjų jėgų.
Aišku visi mes laikini šioje, pragarinėje žemės planetoje,kuri sutverta kad įkūnytos čia fiziniuose apvalkaluose sielos viena kitą išnaudotų ir žudytų,taip beje praeidamos būtiną sielų tobulėjimui pradinį etapą,tačiau apsimesti kad  vieni iš tų apvalkalų yra dievo įgalioti rinkti aukas iš kitų gasdinant juos pragaru ir dievo bausmėmis yra apgailėtina ir menka ,nors gal ir labai pelninga... Juk ne veltui Vatikanas yra pats turtingiausias pasaulyje.

paragraf 78

Aha, išryškinai tu mane. Tikrai atėjau su misija sugriauti šitą forumą. Mane torniečiai atsiuntė kad kenkčiau tau, nes apie juos skleidi melagingus pasakojimus.
Ok, užteks ironizuoti: gauni įspėjimą už forumo dalyvių įžeidinėjimą ir šmeižimą (sorry nepyk, bet jau ne kartą dėl to buvai įspėtas)

.L.U.T.H.O.R.

Kas tas paragraf-76? ;D

Na o jei rimčiau, tai inkognito manau, kad smarkiai perlenkėte lazdą :) Jūsų žinutė yra paprasčiausias taip sakant "stūmimas", nieko daugiau joje nematau :)
Spėju visų faktų rėmimas yra delfi lygyje, ir visa kita asmeninė nuomonė :)

Aj kad pridėti tikslumo, tai kalvinistai yra tie patys protestantai :)

Na vatikanas gal ir turtingiausias, nors šio fakto parėmimų niekur nerandu, bet tikrai ne dėl žmonių aukojimų. Vienintelis dalykas kurį aptikau, kad tenai stovi daug vertingų meno kūrinių kurie priklauso katalikų bažnyčiai. daugiau nieko :)

inkognito

Citata iš: paragraf 78  liepos 15, 2012, 09:57:28
Aha, išryškinai tu mane. Tikrai atėjau su misija sugriauti šitą forumą. Mane torniečiai atsiuntė kad kenkčiau tau, nes apie juos skleidi melagingus pasakojimus.
Ok, užteks ironizuoti: gauni įspėjimą už forumo dalyvių įžeidinėjimą ir šmeižimą (sorry nepyk, bet jau ne kartą dėl to buvai įspėtas)

Jei jau nori pasirodyti  teisingas tai padaryk pastabą ir pats sau nes leidi sau ir mane įžeidinėti,o tai jau darai ne pirmą kartą ir adminui tas tikrai nedera.

TinSoldier

Citata iš: Šešėlis  liepos 15, 2012, 12:51:35
Na vatikanas gal ir turtingiausias, nors šio fakto parėmimų niekur nerandu<...>

Dėl įdomumo: http://humansarefree.com/2012/03/christian-church-is-biggest-financial.html

"The Catholic church is the biggest financial power, wealth accumulator and property owner in existence. She is a greater possessor of material riches than any other single institution, corporation, bank, giant trust, government or state of the whole globe."

Iš Avro Manhattan knygos "The Vatican Billions"

paragraf 78

Citata iš: inkognito  liepos 15, 2012, 12:55:51
Citata iš: paragraf 78  liepos 15, 2012, 09:57:28

Jei jau nori pasirodyti  teisingas tai padaryk pastabą ir pats sau nes leidi sau ir mane įžeidinėti,o tai jau darai ne pirmą kartą ir adminui tas tikrai nedera.

Tavęs niekur neįžeidinėjau, bent jau neturėjau tokios intencijos. Jei kažkur išskaitei įžeidimą, tai tik tavo problemos. Jei kas nepatinka, tam yra skundų knyga.

RoxiO

Beelzebub

Na Jėzų su alum lyginti tai ką aš žinau. :)

omcikas

jo juodas jumoras sitoj skilti nelabai (svelniai sakant) tinka..  >:(

TinSoldier

Kodėl juodas? Kas čia juodo?

Kažkodėl nemanau, kad alaus megėjai įsižeis, kad jų gėrimą sulygino su kažkokiu tai jezumi  ???
Nieko čia blogo..

Šiaip, teisingumo vardan galima pridėti ir likusią dalį:

Top Ten Reasons Why Jesus Is Better Than Beer

1. Jesus won't make you fat.
2. Beer Leads to unwanted pregneancies and sleeping with very, very ugly women (see beer goggle syndrome)
3. Praying and driving won't kill you.
4. No amount of beer will get you into heaven.
5. In a blind taste test beer tastes worse than Jesus
6. Religion seldom leads to unwanted streaking
7. Jesus is better for your liver
8. Praying too much won't make you throw up and give you a hangover
9. Beer is a major contributor to non-Catholic child abuse
10. Toast shaped like Jesus is worth 5,000 times an identical piece of toast shaped like beer

Beelzebub

Nu va. Tai visdėlto, alus ne geresnis už Jėzų. ;D

Aukštyn