Mekabciel Blog'as

Pradėjo Mekabciel, sausio 28, 2017, 11:57:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

birželio 27, 2017, 17:41:48 Redagavimas: birželio 27, 2017, 18:01:45 by Mekabciel
Citata iš: SPACE  birželio 27, 2017, 14:55:11su shamiru, talmude minimas toks aparatas ar gyvūnas, nedidelis, gal 2 cm, su juo, kaip su lazeriu, galėjo akmenis skaldyti.
Tiesa, Sol Om On jį gavo iš demonų.
Micro "įrankiai".

Yra video medžiagos, kur matosi išlikę - "liejimo, pjovimo, gręžimo" žymės...
Aiškina, jog išliedavo - akimirksniu ir reikiamą formą.

////////////////////////////

Čika čaka...

If only tears were laughter
If only night was day
If only prayers were answered
Then we would hear God say

No matter what they tell us
No matter what they do
No matter what they teach us
What we believe is true
:)

Mekabciel

birželio 28, 2017, 17:20:21 Redagavimas: birželio 28, 2017, 17:29:57 by Mekabciel
Citata iš: SPACE  birželio 27, 2017, 13:49:35Pradžioje, tai laiko pradžia, laiko paleidimas.
What an amazing time
What a family
How did the years go by?
Now it's only me...

What if they say that you're a cloner?
Kas iš jūsų klonai? Staigiai prisipažinkite! :D

Tik tok tik tok...

Kas dar buvo Pradžioje? Kas buvo pradžioje ir ką nors žino?
 :D

Mekabciel

„Būna tokių dienų"

https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/klaipedoje-i-buta-ivaziavusio-krano-vairuotojas-buna-tokiu-dienu-59-818990

"Kiekvienas savo laimės kalvis"

O gal reik ir kitiems padėt savo laimę sukalt?
Nes juk mano laimė priklauso ir nuo kitų laimės...
Nebent tas SAVO reiškia MANO.
"Kiekvienas mano laimės kalvis"
visiškai priklausomas nuo kito...

Ar mes esame priklausomi vienas nuo kito ne visai? :)
Man tas ne visai asocijuojasi su stovinčia prieš mane holograma, kuri nekokybiška, mirginėja, trūkčioja... :D Tada taip.. Bet jei prieš mane stovi realus žmogus ir yra reali realybė, "kurioje" aš egzistuoju....?

Psichoterapeutė - "tirdama žmones išmokau geriau save suprasti," o kas tas Save? Save kūną? Save Aš?  Save grupę/kolektyvą? Save Visatą? Dievą? Taip išeina - su kuo save tapatinu iš to taško ir santykį į kitą kuriu... O jei save tapatinu su kūnu tai tada taip, "Kiekvienas savo laimės kalvis". Kaži tik kiek tos laimės bus pas kiekvieną... Puodelis? Ar galima Begalybės Jūrą laimės sukurti?

Mekabciel

birželio 28, 2017, 19:19:28 Redagavimas: birželio 28, 2017, 20:04:35 by Mekabciel
Padėjau
/\
|

Va šitą žodį čia padėjau...

galima čia begalybės išmintį atskleisti ar tai yra niekas?
...pats ir nusprendi...
/\
|
O čia apeliuoja į mane/tave?
...irgi nusprendžiam...

Mekabciel

birželio 29, 2017, 16:11:00 Redagavimas: birželio 29, 2017, 16:14:16 by Mekabciel
Išvada - išdava.

"Šiais laikais labai svarbų mąstyti ką šneki."

Mąstyti ką šneki...
Mąstyti KAD šneki. Tai reik persikelti iš šnekėtojo į Mąstytoją. Šnekėjimą paversti dalimi minties, o ne šnekėt, kad mąstau... 
Taip išeina, kad ne visi mąstome šnekėjimą, o tiesiog paleisti - šnekame, tai ir Mąstytojo nėra. 
/\
|
yra du variantai,  pasižiūrėkite visi:
1. kaip aš mąstau(šneku) arba 2. mąstykite taip kaip aš mąstau.

Jei turite savo mąstymą ir renkatės pirmą variantą - aš tik šneku. Tuomet man iš tiesų būtų idomu išgirsti ką reiškia "mąstyti ką šneki" iš kitų?

Jei antras - yra dar ir klausimas - kas yra mintis? O mintis tai jau kas tik nori... viskas. :) Pradžioje papraščiausia mintį tapatinti su kolektyvu, nes yra aplinka, kurioje yra mintys ir į ką įsijungti. Yra foninė informacija į kurią galiu įsijungti taip, kad mes kartu augtume, o ne konfliktuotume... Klausimas/užduotis - kaip man prisiderinti, kad ir aš save išreikščiau ir tuo pačiu, sudaryčiau geras sąlygas kitam išreikšt save -maksimaliai.

Jei visata yra holograminė, tai su ja įmanoma sureflektuoti(suspindėti) taip, kad kiekviena tos hologramos dalelė suspindės manimi...  Turėtų būt nemažai gėrio(nes juk visi kažkur giliai viduje mes angelėliai)... :D

:) Šnekėjimas, rašymas(veiksmas) yra išdava, o kaikuriems išdava yra mąstymas, nes viduje nėra stebėtojo... Yra tik kritikas, vertintojas...
Stebėtojas tai atskaitos taškas iš, kurio "išeidamas" žmogus į kolektyvą, sukuria kolektyvinį jausmą - Mąstytoją. Tai stebėtojai "išeidami" iš savęs į kolektyvą(vienas kitą) sukuria Mąstytoją. Kai mes visi kartu kuriame gerą informacijos foną, kurį visi kartu stebime, vienas kitą suprantame ir dėl to visiems gerai -
 mes Mąstome.

Kol nestebime to, kas iš mūsų išeina ir neprafiltruojame per filtrus pavyzdžiui: "nedaryk kitam to ko nenorėtum, kad tau darytų" tol ir su kitais Mąstytojo nesukuriame... Nėra mąstymo yra tik rašymas...

Reik save tapatinti su kolektyvu, o ne tiesiog su savimi pačiu... Nes pats sau esu - šnekėtojas, o ne mąstytojas. Mąstytojas tai kolektyvas, tai yra bendra mintis. O jei nėra bendros minties tai kiekvienas išreiškia tik savo poziciją kas ten jam susišovė toje varpinėje...

Turn your magic on, to me she'd say
Cause you make me feel
Like I'm alive again
Alive again...

We are diamonds taking shape!

klajunas

Mąstytojas įmanomas kaip oro balionas, be inkaro ir mąstytojas turintis inkarą, vadinamą Tiesa. Ar kolektyvas geras inkaras - juk tai reikštų, kad iliuzijos jungimas artina prie tiesos, nors primato logika sako priešingai. Iliuzijos jungimas didina galią ir atitinkamai galimybę įtikrovinti savo briedus.

Aš renkuosi Tiesą.

Mekabciel

Galia ir Jėga!

elteide

Citata iš: Mekabciel  birželio 26, 2017, 19:55:14
Visur tas
Aš...
idomu...kažkoks per paprastas sk 26 dievui
 na o kaip iššifruot sk 13 ir 10 ?

Mekabciel

birželio 30, 2017, 00:45:34 Redagavimas: birželio 30, 2017, 10:24:49 by Mekabciel
Citata iš: elteide  birželio 29, 2017, 21:43:59idomu...kažkoks per paprastas sk 26 dievui
 na o kaip iššifruot sk 13 ir 10 ?
Skaičius 13 šifruojasi kaip I raidė.
O 10 kaip F.

Ir gaunasi žodis IF - jei.

Arba - FI - aukso pjūvis.
Čia daugiau: https://lt.wikipedia.org/wiki/Fi
Paskutinę pastraipą paskaityk.

FI - 10+13=23. (R) 2/3=0.666 6+6+6 - 18=9=81
Velnias - 113 - 23 - 5.

10 tai yra viskas. Žodžio dešimt skaitinė reikšmė 96. Taip pat ir žodžio - Žodis. Pradžioje buvo žodis. Pradžioje buvo DEŠIMT. Ir tie dešimt pasidalino į visą materialią realybę...
Dešimt redukcijoje turi skaičių 33(tik kitu principu redukuojasi). Dangolapyje yra 33(J+K)šviesos gija. Dėl to, kad tas dešimt visus laiptelius savyje turi - visą laiptinę.  Sakykime tetragramatonas sudarytas iš 4 raidžių ir taškelio, pradinio kvanto šviesos tai viso yra 5 dalys. Bet tos 5 dalys poto dalinasi į 10(gyvybės medį). Yra daugybę skirtingų priėjimų. :)

O 13 juk raidelė - I. Anglai ją aiškina kaip I - Aš. :D Tai iš esmės yra ta vidurinė žmogaus linija. Ta nusileidusios šviesos gija/kvantas. Ta gija, kuri mus gyvybiškai palaiko iš pačio šaltinio.

Try-lika(три лика) - trys veidai iš rusų kalbos.

Gal trejybė? :)

Dovydo žvaigždė sudaryta iš 12kampų(vyriškas ir moteriškas pradas) Ir turinys - 13.
Jėzus Kristus - 12 raidžių - Dvylika apaštalų ir jis pats, tas, kuris užpildo juos. Arba Jėzus Kristus yra - baltas fonas, o 12 raidžių - apaštalai.

13 - 4 tetragramatonas, keturios raidės(viskas). Keturi skaitinė reikšmė - 113 - 5, Kunigas - 113 - 5. Tas pats tetragramatono principas. Visą laiką yra ryšys tarp visų simbolių. Bet kaip gali perlipti iš vienos reikšmės į kitą, nes juk viskas surišta.
Trylika skaitinė reikšmė - 113 =5.
Šimtas - 108. Šimtas Trylika = 108+113=221. 221 - 5 - Singuliariumas. Šimtas - nieko neprideda nes tai 9. Lietuva pavyzdžiui - 122. Apverstas singuliarumas(manau aišku kodėl).

Viešpats 67 - redukcijoje laiko šį skaitmenį - 13. Išėjimo 31:1 ir 13:1 - VIEŠPATS kalbėjo Mozei.

O čia kitoks truputi paaiškinimas ->  "Yra tikima, kad pirmasis pakilęs nuo stalo, prie kuriuo sėdi 13 žmonių, numirs dar tais pačiais metais."

elteide

dėkui ...o hebrajiškai kokios raidės šiem skaičiams?

Mekabciel

birželio 30, 2017, 19:22:16 Redagavimas: birželio 30, 2017, 20:04:04 by Mekabciel
Citata iš: elteide  birželio 30, 2017, 17:05:58dėkui ...o hebrajiškai kokios raidės šiem skaičiams?
Jud-10+Gimel-3=13

SPACE

Pradžioje sąjūūūdis atkūūūrė Lietuvos valstybęęę kaip tarpukario Lietuvos tęstinumą, konstitucija ir įstatyminė bazė. Tai kodėl privatizacijos metu viską gavo kgb agentai arba jų sūneliai/dukrelės. Paradoxas kažkoks. Tikras big bang.

elteide

nes buvo be sąžinės ir arčiausiai buvo prie gėrio

SPACE

elteide sexy girl (y) bet tai ar jie žino, kas jiem už tai bus, čia jie galvoja vaikų žaidimai? mes niekada neatleidžiame, niekada neužmirštame.

Mekabciel

liepos 02, 2017, 21:34:31 Redagavimas: liepos 02, 2017, 21:58:51 by Mekabciel
Dvasinis Drugys.

Piliulė - darbas, piliulė - savaitgalis, piliulė - motyvas vedantis į...
...piliulė - vienas didelis fizinės realybės kokonas.

It's getting darker every day
If you don't know now you know
Wheels keep spinning...
U-A

All I need is to remember
How it was to feel alive

Fizinė realybė tai vienas didelis paradoksas, neva egzistuoju Aš ir nuo manęs atsietas kitas, kuris save jaučia taip pat kaip Aš... Ir visi Aš miegame savo gyvenimuose. Nejaučiame kitos dalies savęs, kitų savo kūno dalių. Atjungti ir giliame miege.

Kuriant kolektyvinį paradoksą, reliatyvumo mąstymą/būseną - sukuriamas "begalybės generatorius", todėl reflektuoji su savo dvasine šaknimi ir taip atsistato dvasinis protas.
;)

Aukštyn