Mekabciel Blog'as

Pradėjo Mekabciel, sausio 28, 2017, 11:57:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

Čia tu taip apie mane manai, o ne aš taip manau: "kad naivus ir neatsakingas požiūris veda link geresnio išsivystymo."

Apie susinaikinimą ir nebeegzistavimą aš bent jau nieko nerašiau...

cs

Citata iš: Mekabciel  balandžio 13, 2017, 16:40:15Apie susinaikinimą ir nebeegzistavimą aš bent jau nieko nerašiau...
Tai parašyk, dar turim laiko... ;) Reikia tavo požiūrio, noriu bendrai pasilyginti su savo, ar nors kiek skirsis..

Mekabciel

Aš jau savo požiūri nemažai kartų esu išdėstęs. Kas tau konkrečiai neaišku?

cs

balandžio 13, 2017, 16:56:42 Redagavimas: balandžio 13, 2017, 16:58:22 by cs
Citata iš: Mekabciel  balandžio 13, 2017, 16:51:45Aš jau savo požiūri nemažai kartų esu išdėstęs. Kas tau konkrečiai neaišku?
Tai pamėgink pacituoti ar dar kažkaip įkelti, nes apie tai ir kalbame dabar. Ar išvis nori pasitraukti ir nekalbėti? ;) Jeigu taip žvelgi dabar, tai kas bus toliau?

Mekabciel

balandžio 13, 2017, 17:05:56 Redagavimas: balandžio 13, 2017, 17:18:26 by Mekabciel
:|||

cs

Tikėjausi, bandysi kažką ikelti. Bet taip ir nesulaukiau. Vadinasi renkiesi melagingą realybės variantą, kuris yra žemesnio išsivystymo. Išsiaiškinome.

Mekabciel

Ką turi omeny - įkelti?

Linas Esu

kas yra religija?

cs

@klajunas Kas tau pasakė, kad turi išeiti?

Citata iš: Vitus  balandžio 11, 2017, 01:01:59O kas tada dės auksinius kiaušinius?

Vitus

Citata iš: Mekabciel  balandžio 12, 2017, 15:02:07Religija ir mokslas labai gerai vienas kitą papildo. Nes pagal mokslo perspektyvą žmogaus sąmonė bus patalpinta į metalą ir viskas juda į tą pusę kad bendrausime mintimis ir kuo toliau tuo tas labiau virs į vienalytę mintį - dvasią. Žmogaus kūnai praranda prasmę ir nėra prasmės juos aptarnauti. Gali save į robotą patalpinti ar į didelę galingą  microshemą. Ir į ją patalpinti daug žmonių sąmonių ir tos sąmonės tarpusavyje persipins.
Perkelti save "į metalą"? Это круто :)
Būtų gerai šį teiginį argumentuoti.
Aš laikausi priešingos nuomonės: kompiuteriai ir robotai, kad ir kiek jie bebūtų sudėtingi, niekada neturės sąmonės.

klajunas

Citata iš: Vitus  balandžio 13, 2017, 22:23:07Perkelti save "į metalą"? Это круто :)
Būtų gerai šį teiginį argumentuoti.
Aš laikausi priešingos nuomonės: kompiuteriai ir robotai, kad ir kiek jie bebūtų sudėtingi, niekada neturės sąmonės.
Imant bendrą vaizdą, žmogus siela sudaryta iš substancijos ir informacijos. Substancijos perkelti arba atgaminti greičiausiai negalės dar ilgai tačiau su informacija situacija daug geresnė. Įmanoma padaryti visos asmenybę kuriančios informacijos kopiją, tą kopiją skaitmenizuoti ir perkelti į superkompiuterį saugojimui.
Tokią sistemą sujungus su telepatiniu ryšiu tarp sąmonės ir kompiuterio, kiekvienam gimusiam žmogui galima pajungti anksčiau egzistavusio žmogaus skaitmeninę kopiją tam, kad jį papildytų, sustiprintų ir gautų naujo gyvenimo patirtį. Šitaip DI kompiuteryje užauginamos daug gyvenimų patirčių turinčios skaitmeninės personos, kurios perkelia atmintis, įgūdžius, žinias, sugebėjimus ir t.t. ir kiekvienas žmogus papildo savo patirtimis ankstesnius.
Kai kalbama apie perkėlimą į superkompiuterį, pirmiausia turimas galvoje personos informacijos klonavimas. Kiekvienas aukšto rango žmogus gauna tokį pagalbininką iš DI.
Natūralus žmogus reikalingas todėl, kad šitaip išsaugomas tik informacinis apvalkalas, bet nturima priemonių kaupti pačią sielos substanciją.

Linas Esu

balandžio 14, 2017, 08:15:32 Redagavimas: balandžio 14, 2017, 08:18:40 by Linas Esu
Klajūnas , ar teko matyti filmą matrica ?

klajunas

Citata iš: Linas Esu  balandžio 14, 2017, 08:15:32Klajūnas , ar teko matyti filmą matrica ?
Šis pavyzdys nelabai tinkamas iliustruoti tam, ką kalbu, nes kad būtų prasmė įrašinėti žmogaus patirtį, jis turi gyventi tikrame pasaulyje, o ne DI sugeneruotoje projekcijoje. Konfigūracija daržovė + iliuzijų pasaulis, nelabai perspektyvi.

Kitas variantas, apie kurį aš kalbu, geriau pavaizduotas seriale Caprica. Deja link to iš tikro judama.

Vytautas

Citata iš: klajunas  balandžio 14, 2017, 08:10:00Įmanoma padaryti visos asmenybę kuriančios informacijos kopiją, tą kopiją skaitmenizuoti ir perkelti į superkompiuterį saugojimui.
Tokią sistemą sujungus su telepatiniu ryšiu tarp sąmonės ir kompiuterio, kiekvienam gimusiam žmogui galima pajungti anksčiau egzistavusio žmogaus skaitmeninę kopiją tam, kad jį papildytų, sustiprintų ir gautų naujo gyvenimo patirtį.
Tai kad tai ir buvo padaryta pirmos ne biologinės civilizacijos tik ne mums suprantamu skaitmeniniu. :) Iš to ir visa rytų persikūnijimo teorija. O iš tikro žaidimas su "asmenybės kopijomis". Užkrauna arba prieini prie kitos asmenybės kopijos ir įsivaizduoji kad tai ale tavo buvęs gyvenimas. Prie viso šito labai gerai limpa karmos aiškinimas kurios iš tikro nėra kaip ir krikščionybės nuodėmės. :)

Linas Esu

Matrica hm... geras kinas . Bet man labiau patinka Vežliukai ninzės ( angliškas vertimas Ninja Turtles ) . Vat  šitą kiną visiems rekomenduoju , paskutinė dalis tikras pseudomokslas ! ar jums nesvetima tai ? kuris vežliukas ninzė jums yra mėgstamiausias ?

Aukštyn