Mekabciel Blog'as

Pradėjo Mekabciel, sausio 28, 2017, 11:57:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

balandžio 09, 2017, 13:43:06 Redagavimas: balandžio 09, 2017, 15:05:05 by Mekabciel
"Išimtis patvirtina taisyklę" - "Išimtis nepaneigia taisyklės" - "Išimtis taisyklės dalis." "Išimtis - taisyklė." :D

Ta prasme + = -
:)

elteide

balandžio 09, 2017, 13:46:00 Redagavimas: balandžio 09, 2017, 13:50:29 by elteide
pasirodo ...
baisu, juk čia okultizmu kvepia ..jus kabalistas , masonistas ?:}

elteide

balandžio 09, 2017, 13:47:27 Redagavimas: balandžio 09, 2017, 13:50:49 by elteide
...nemoku trinti ...atsipr.

Mekabciel

balandžio 09, 2017, 14:21:31 Redagavimas: balandžio 09, 2017, 21:57:08 by Mekabciel
Bet jūs pasižiūrėkite, parašėte - Kvepia,  Instinktyviai jaučiate, kad iš šitos pusės kvepia, o ne smirda... :D

Muzika kraupi, piešinėliai baisūs...
 :'(   

Šitie gražūs?

Dieviškoji geometrija.

Ilgas:

Mekabciel

elteide

gaila, nesimato iš arčiau

Mekabciel

Galima priartinti, su pelės ratuku. Ir bet kurią vietą peržiūrėt iš arčiau.

elteide

aga...jau matau.. dėkui

Vitus

Citata iš: Mekabciel  balandžio 08, 2017, 01:49:21Vitus kam tu tuos akmenelius metai?
Mėtyti yra daug paprasčiau nei gaudyti :)

Citata iš: Mekabciel  balandžio 08, 2017, 01:49:21Mane paradoksa, sita absurda suprasti, pajausti labai vilioja... o dar idomiau, tai kas uz paradokso. Taves nevilioja suprasti ir pajausti, kaip istikro kazkas egzistuoja? ir ka tas, kuris suprato tai, gali padaryt? :)
Varnas filmuke paprastai atsakė į šį klausimą:
"O ką man duos ši informacija? Gali paaiškėti, kad gyvenimo prasmė yra nevalgyti saldžiai ir nemiegoti iki 12 val. Aš tada tik nusiminsiu" :)
Kuzinatra niekur nepabėgs. Sutiksiu ją kelyje ar ne, nuo mano pastangų tai nepriklauso. Nei priartinsi, nei pagreitinsi...

Mekabciel

balandžio 11, 2017, 00:10:49 Redagavimas: balandžio 11, 2017, 00:12:50 by Mekabciel
Citata iš: Vitus  balandžio 10, 2017, 23:46:53Varnas filmuke paprastai atsakė į šį klausimą:
"O ką man duos ši informacija? Gali paaiškėti, kad gyvenimo prasmė yra nevalgyti saldžiai ir nemiegoti iki 12 val. Aš tada tik nusiminsiu" :)
Siame atsakyme logikos nera, nes gyvenimo prasme yra pripildymas tustumos. Tustumos pripildymas yra malonumas. Neimanoma tustuma pripildyti kancia. Nes pati tustuma yra kancia. Tai kancią kancia pripildyt neimanoma, tai tik gyvenimo prasmes klausimo prapletimas, paastrinimas problemos.

Citata iš: Vitus  balandžio 10, 2017, 23:46:53Kuzinatra niekur nepabėgs. Sutiksiu ją kelyje ar ne, nuo mano pastangų tai nepriklauso. Nei priartinsi, nei pagreitinsi...
Na Kuzinatra gal ir nepabegs, bet susitikimas su Kuzinatra priklauso nuo tavo pastangu del to ir priartinsi ir pagreitinsi. Ir tam yra aiskus paaiskinimas.  :)

Vitus

Citata iš: Mekabciel  balandžio 11, 2017, 00:10:49Na Kuzinatra gal ir nepabegs, bet susitikimas su Kuzinatra priklauso nuo tavo pastangu del to ir priartinsi ir pagreitinsi. Ir tam yra aiskus paaiskinimas.  :)
Čia Laitmanas taip teigia?
Jam privalu taip sakyti. Kitaip visos vištelės išsibėgios.
O kas tada dės auksinius kiaušinius? :)

Mekabciel

balandžio 11, 2017, 09:55:06 Redagavimas: balandžio 11, 2017, 11:00:58 by Mekabciel
Verčiau jau vištgaidiškumu domėtis nei auksinių kiaušinių, šaukštų tema. ;)

elteide

Citata iš: Vitus  balandžio 11, 2017, 01:01:59O kas tada dės auksinius kiaušinius? :)
būtent :)

Mekabciel

balandžio 11, 2017, 14:45:36 Redagavimas: balandžio 11, 2017, 16:28:45 by Mekabciel
Man tada idomu, kodėl kažkas kažką išvis daro?
 Galima būtų gi ir nepūst burbulų...

@Vitus, kam tu akmenukus mėtai? (mėtyt papraščiau nei gaudyt) Ne apie paprastumą ar sudėtingumą klausimas. Tai ar tu nekontroliuoji savo akmenukų mėtymo, nes (ne nuo mano pastangų priklauso)?

Laitmanas savo akmenukus mėto, tu savo, paaiškink savo akmenukų mėtymo prasmę? (nereik prasmės ieškot, nereik Kuzinatros ieškot paprastuose dalykuose) Tai čia tas pats galioja Laitmanui.
Kam egzistuoja kažkokie mokytojai ir mokykloje kažko mokėmės?

We gotta get away from here!

cs

Matyt buvo mokytojai, kurie poto ėmė viską riboti. O mes turime pradinį mokymą, po kurio viskas pamažu prasidėjo būti ribojama. Mokymas, pagal tokią nuostatą yra išbandomojo tipo ir jis visiškai nėra ypatingas. Tam prikūrė visokių mokslų ir žmogus turi galimybes išbandyti, ką jis gali. O vis skirtingi mokymai vis moka kontroliuoti ir išlyginti 'nuostolius', kuriuos padaro galingesni ir efektyvesni mokymai. Mano pastebėjimu, visokio 'plauko' praktikos turint, išaiškėja, kaip mokymas turi būti panaudojamas, bet tas panaudojimo variantas yra dar apribojantis. Paskutiniu suvokimu, žinojimas sukuria sistemą, o sistema dar geriau pažįsta savo klientus. Čia jų mokymo rezultatas.... Žmogus nėra tas laimingasis, jis vienaip ar kitaip, toliau išnaudojamas... :(

Aukštyn