Drasiaus Kedzio istorija

Pradėjo Teroras, kovo 26, 2012, 19:11:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

kovo 26, 2012, 19:11:39 Redagavimas: kovo 26, 2012, 19:14:41 by Teroras
Negalejau nesukurti tokios temos forume. As nuo pat pradziu seku  ivykius. Dar nuo tada kai Delfyje pastebejau Drasiaus komentarus su prasymu padeti, kad kas nors atkreiptu demesi.

Nededu nuorodos i Youtube, nes ten klaidingai galima suprasti, cia manau geriau viskas uzfiksuota:

http://www.tv3play.lt/play/268842/?autostart=true

Dar vienas irasas: http://vimeo.com/39179981

Kokia jusu nuomone sia tema? Ka jus palaikote? Padiskutuokim.

Markamis

Asmeniškai esu labai skeptiškas šios istorijos atžvilgiu. Abi pusės yra neteisingos. Tačiau, man net kartais kyla tokios abejonės, kad jokio Drąsiaus Kedžio net nebuvo ir istorija buvo sukurta tam, kad nuslėpti kokį nors politinį įvykį...

Benamis

Citata iš: Bleidex  kovo 26, 2012, 21:36:22
Asmeniškai esu labai skeptiškas šios istorijos atžvilgiu. Abi pusės yra neteisingos. Tačiau, man net kartais kyla tokios abejonės, kad jokio Drąsiaus Kedžio net nebuvo ir istorija buvo sukurta tam, kad nuslėpti kokį nors politinį įvykį...

Nuosirdziai tikiuosi, kad tu cia juokauji :-\

TinSoldier

Citata iš: Bleidex  kovo 26, 2012, 21:36:22

Turint galvoje, kokį ažiotažą žiniasklaida sukėlė, kaip melžė šitą temą, tai tikrai galima panašiai pagalvot.. :) Kurį laiką atrodė, kad lietuvoje daugiau jokių problemų nėra, tik Kedys.. Bet, realiai, tai ne konspiracija čia kokia nors, o labai paranki žiniasklaidai tema: pedofilijos skandalas + žmogžudystė + ilgalaikis detektyvas + skandalas teisėtvarkoje. Ko daugiau gali reikti populistams, reitingų kekšėms?

coliuke

Na abejingu si istorija nepalieka manu...as siaip Kedzio pusėje, nors žinoma jo problemu sprendimo metodai nekokie....bet žmogus matomai jau buvo prarades vilti :(

Markamis

Aš asmeniškai tiesiog netikiu, kad žmogus, kuris taip gynė savo dukrą, galėjo taip išžudyti žmones.

Beelzebub

Man tai abi pusės labai įtartinos, nepalaikau nei vienos. Netikiu nei Venskiene, nei Stankūnaite. Su ta mergaite kažkokį cirką daro.

Bet kas daugiausiai klausimų kelia, tai D.Kedžio ir A.Ūso mirtis. Paspringo vėmalais, apsivertė su motociklu ir t.t. Nu kažkoks absurdas...

Benamis

Citata iš: Bleidex  kovo 27, 2012, 14:29:57
Aš asmeniškai tiesiog netikiu, kad žmogus, kuris taip gynė savo dukrą, galėjo taip išžudyti žmones.

Dabar aiskiau :) As irgi netikiu, kad cia jo darbas. Zudyti jis, pradetu manau tikrai nuo kitu asmenu (Stankunaite, Usas).

Linas

Jau užkniso mane visi tie Kedžiai ir Stankūnaitės... O dar ir čia jūs pradėsit apie juos kalbėt...

Markamis

Bet principe nei viena pusė nėra teisinga. Venckienės - teismiškai, tačiau ji yra žiniasklaidos padaroma gera, o Stankūnaitės - iš moralinės pusės, kuri žiniasklaidos yra apipilama purvais. Be to, tokio amžiaus vaikui, kaip, kad kokio jis buvo, kai prasidėjo skandalas yra labai lengva kaip papūgą išmokyti kas yra blogai ir kas yra gerai ("Mama, tu esi melagė" ir t.t.). Apskritai tik ką pastebėjau - Žiniasklaida.

Benamis

Kalbant apie ziniasklaida:

Pries Venckiene:

LNK
LRT
LRyto TV
Delfi
Lrytas
15min.lt
alfa.lt (?)

Pries Stankunaite:

TV3
BTV

Na ir maziau priklausomi nuo pinigu ziniasklaidos atstovai:

komentaras.lt
tiesiaisviesiai.lt
ekspertai.eu

Nepasakyciau, kad ziniasklaida aukstina Venckiene.

Asasinas

Įsijungiu lietuviškas žinias, o ten vien tik pedofilai, girti politikai ir kriminalai. Viskas. Daugiau nieko. Ot šaly gyvenam...

Markamis

Citata iš: Asasinas  kovo 28, 2012, 21:12:11
Įsijungiu lietuviškas žinias, o ten vien tik pedofilai, girti politikai ir kriminalai. Viskas. Daugiau nieko. Ot šaly gyvenam...

Pritariu, bet prisimink, kad Lietuva nepriklausoma tik 22 metus. Visos šalys turėjo tai pereiti, tik mes tai bandome padaryti daug greičiau ir iš to kyla tokios problemos. Tais laikais, kai kitos šalys turėjo tokias rimtas problemas nebuvo tokia "gera", plačiai paskleista žiniasklaida.
Grįžtant prie temos, manau, kad teismai truks dar ilgai, gal net iki tol, kol mergaitei bus kokių 14-18 metų. Gaila man mergaitės, pasidarė svarbi ne ji pati, o pats "teisingumas", ji liko tik kaip lėlė.

TinSoldier

Citata iš: Asasinas  kovo 28, 2012, 21:12:11

Čia žiniasklaidą kaltini ar situaciją lietuvoje? :)
Nes, jei žiniasklaidą, tai jos paskirtis nėra užliūliuoti žmones apie gražų gyvenimą. Jos paskirtis kaip tik supažindinti su problemomis, ugdyti pilietišką ir rūpestingą visuomenę. Net jei Lietuvoje įvyks 50 gražių įvykių ir 3 blogi įvykiai. Tie 3 bus plačiausiai nušviesti, pamirštant geruosius. Ir tai nėra blogai..
Nereikia sovietinės propagandos, kad mūsų šalyje viskas visuomet gerai. Žmonės turi žinoti apie kylančias problemas. Žiniasklaida turi kontroliuoti valdžią ir teisėtvarką, nušviečiant jos blogybes, ydas ir nusikaltimus. Ir žmonės turi suvokti, kad žiniose rodomi vaizdai nėra visas pasaulis..:)

paragraf 78

Nupiešiai gražų ideliomis salygomis veikiančią žiniasklaidą, dėja realybėje toks modelis neegzistuoja...

Aukštyn