Anomalijos Facebook grupe

Pradėjo Trys žasys, balandžio 24, 2016, 15:23:42

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Trys žasys

Sveiki. Ar Anomalija turi savo Facebook grupę? Radau kažką: https://www.facebook.com/groups/994516113948302/?fref=ts - bet abejoju ar tai tikrai anomalijos...

Benamis

Anomalija neturi savo Facebook grupes.

paragraf 78

Susieksiu su grupės adminu ir paklausiu kas čia ir kaip

Kakadu

O  čia tai nebloga mintis. ĮDOMU, ar mane priims į grupę? Atsibudimas ,ucoz mane atmetė.Labai nemylima aš jiems buvau,BET  ir jiems AČIŪ, KAD NEIGIAMAS ENERGIJAS  per nuotolį išmokau atskirti.
 Grūdus nuo pelų jau mokėsiu atskirti.

Mekabciel

Citata iš: Kakadu  balandžio 25, 2016, 16:16:46O  čia tai nebloga mintis. ĮDOMU, ar mane priims į grupę? Atsibudimas ,ucoz mane atmetė.Labai nemylima aš jiems buvau,BET  ir jiems AČIŪ, KAD NEIGIAMAS ENERGIJAS  per nuotolį išmokau atskirti.
 Grūdus nuo pelų jau mokėsiu atskirti.
Grudus nuo pelu gal ir atskirsi, bet ka valgysi - dar klausimas!

Kakadu

Ogi tapsiu Pranos valgytoja,    O gal apsirikau, kai Virgis įdėjo Pranos valgytojo nuotrauka ir blogai
įvertinau?

O gal vis dėl to nuotraukoje nufotografuotas  ŽMOGUS BUVO   laimingas?
          Dabar atsakau----- tikrai jis buvo laimingas.Atsiprašau Tavęs Virgi.
   Bet ir tu man gi pamelavai ;D  :D  :D  :-X  8)

paragraf 78

Susisiekiau su tos grupės adminu. Jis sako taip norėjau padėti anomalijai, todėl panaudojau jų pavadinimą. Pažiūrinėjau, kad ten labiau ne pagalba, o antireklama gaunasi, tai suderėjome, kad išims iš pavadinimo anomalija.lt

Benamis

Citata iš: paragraf 78  balandžio 26, 2016, 10:50:24o antireklama gaunasi
Butent ;D Zmones gal ir jungesi nes galvojo, kad prie anomalijos grupes prisijungia :D

paragraf 78

Aha :)
žinoma, sveikintinas dalykas noras padėti, bet kai nesugebi nei sakinio be gramatinių klaidų parašyti... na čia jau bėda ir ne tik tavo, bet ir to kuriam bandai padėti :)

Aukštyn