O ka tu pasakytum ateiviui?

Pradėjo Benamis, kovo 21, 2012, 10:40:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Siandien i galva atejo toks klausimas: ka Zemes gyventojai pasakytu ateiviams, jeigu atsirastu tokia galimybe? :)



Nusprendziau paieskoti ko nors interneto erdveje ir radau stai toki straipsni anglu kalba: http://www.telegraph.co.uk/science/space/7399703/So-what-would-YOU-say-to-ET.html

2010 metais SETI surenge konkursa, kuriame dalyvavo tukstanciai zmoniu kurie norejo perduoti kelis sakinius ateiviams. Konkurso organizatoriai is pradziu vylesi, jog zmones daugiausiai kalbes apie egzistencijos arba dvasines temas, taciau kaip veliau paaiskejo, jie labai klydo.

Taigi ka ateiviai isgirstu is zmoniu?

Indijos gyventojas issiustu stai tokia zinia: "Prasau nuzudykite mus be jokio gailescio."

Pamela is Sicilijos: "Esame pikti ir jus turite laikytis nuo musu atokiau."

Nickas: "Zmones gali tik naikinti, eksploatuoti ir isnaudoti. Jie ir su jumis padarys ta pati. Zmones tai didziausias kosmoso virusas. Buvote ispeti."

Kaip matome, savikritikos zmonems tikrai uztenka. Daugiau nuomoniu galite perskaityti cia: http://www.telegraph.co.uk/science/space/7399703/So-what-would-YOU-say-to-ET.html

O dabar, as Jusu noreciau paklausti. Jeigu butu tokia galimybe, kokia zinia noretumete Jus perduoti ateiviams? :)

Teroras

Paklausciau ar yra galimybe (fiziologine prasme) gyventi ten, kur gyvena ateiviai :)

paragraf 78

Paklausčiau kuo jie tiki

Asasinas

Paklauščiau "Ar jūsų moterys yra gražios?". Šiaip rimtai tokį klausimą užduočiau, visai įdomu būtų sužinot.  :D

Benamis

Citata iš: Asasinas  kovo 21, 2012, 15:14:51
Paklauščiau "Ar jūsų moterys yra gražios?". Šiaip rimtai tokį klausimą užduočiau, visai įdomu būtų sužinot.  :D


;D Manau musu ir ju grozio supratimas LABAI skirtusi :) Tas kas jiems grazu, mums galetu buti slykstu :-[

Jonas

Citata iš: insomnia  kovo 21, 2012, 14:16:01
Paklausčiau kuo jie tiki


Tikrai, kad ne krikščionybe ar kitomis religijomis.. Jie tiki į save, nes žino, jog kiekvienas yra Dievas.

paragraf 78

Negali žinoti kuo jie tiki. O tu iškart teigi lyg žinotum. Mes galime daryti tik prielaidas, ar dar geriau, tik fantazuoti.

Jonas

Citata iš: insomnia  kovo 21, 2012, 16:02:34
Negali žinoti kuo jie tiki. O tu iškart teigi lyg žinotum. Mes galime daryti tik prielaidas, ar dar geriau, tik fantazuoti.


Na visiškai žinoma, kad negali žinoti... Dar kai turi omenyje, jog egzistuoja milijardai galaktikų, milijardai žvaigždžių jose ( iš esmės ir milijardai civilizacijų) - tada tikrai negali pasakyti kokios civilizacijos kuo tiki, kokios niekuo netiki...
Bet yra tam tikri pranešimai ir pasisakymai iš mūsų  kosmoso brolių, kurie tikrai neskatina veltis į jokias religijas.. Pvz. Plejadiečiai teigia, jog žemiškos religijos yra absurdas ir melai, kurie tik įkaliną sąmonę į visą tą kultinę veiklą ir papročius, kurie iš tiesų neneša jokios naudos ir žmonės negali tobulėti įsikibę į religinius dogmatizmus. Be jokių religijų jie sugebėjo išgyventi 50 tūkst. metų visiškoje taikoje ir santarvėje tarp planetos gyventojų. Jie supranta Kūrinijos dėsnius, todėl jiems nereikia jokių religijų.

paragraf 78

Pezalai manau visa tai. "Kosmoso broliai" kurie šneka žmonėms per visokius "kontaktus" a la chanelingas ir t.t. tėra liguistos fantazijos vaisius.

Benamis

Channelingu as irgi kazkaip nelabai pasitikiu. Keistai man visa tai atrodo.

Taciau kas liecia pasaulio religijas, tai sutinku su Tavimi Jonai :)

TinSoldier

#10
kovo 21, 2012, 20:03:03 Redagavimas: kovo 21, 2012, 20:22:37 by TinSoldier
Neįsivaizduojat kaip juokingai iš šono visa tai atrodo :D

Kaip Jimmy Carr sakė:

Smagiausias dalykas priversti diskutuoti scientologą su krikščioniu. Nes krikščionys sakys: "scientologai nesveiki, jie tiki ateiviais". O kuo tiki patys krikščionys? Tik geraširdžiu zombiu, kuris ateis juos išgelbėti. (geriau video pažiūrėkit, bus juokingiau :) )

http://videosift.com/video/Jimmy-Carr-on-Scientology-and-Christianity

Bet šiaip, Jonai, nors man tu labai patinki, patinka tavo ideologija, bet kartais per daug stipriai savo užtikrintumą savo tikėjimu demonstruoji :) T.t. jaučiasi šiokia tokia arogancija dėl to, kad atmeti religijas, o tuo pačiu demonstratyviai tiki ne mažiau netikėtinais dalykais.. Insomnia kažkaip taktiškai sugeba apeiti tuo, kuo jis netiki, o tu iš karto tai neigi ir demonstratyviai kiši savo tikėjimą :)

Bent jau man  taip pasirodė..

P.S. Jei ką, aš pats nuoseklus - viską iš eilės neigiu, todėl man galima :))

Jonas

Citata iš: insomnia  kovo 21, 2012, 19:46:42
Pezalai manau visa tai. "Kosmoso broliai" kurie šneka žmonėms per visokius "kontaktus" a la chanelingas ir t.t. tėra liguistos fantazijos vaisius.


Kai kurie tai tikrai yra fantazijos (pvz. kaip Raël'iečiai ar kitos UFO religijos) ir apgaudinėjimas, bet yra ir unikalių, fenomenalių kontaktuotojų ir kanalų, kurių suteikiama informacija padeda žmonėms gyvenime. Na bent jau su manimi, su mano sąmone, tai rezonuoja (ir tai yra svarbiausia)...

CitataChannelingu as irgi kazkaip nelabai pasitikiu. Keistai man visa tai atrodo.


Kai supranti kaip viskas vyksta, tada tai atrodo labai paprasta.

Citata
Bet šiaip, Jonai, nors man tu labai patinki, patinka tavo ideologija, bet kartais per daug stipriai savo užtikrintumą savo tikėjimu demonstruoji  T.t. jaučiasi šiokia tokia arogancija dėl to, kad atmeti religijas, o tuo pačiu demonstratyviai tiki ne mažiau netikėtinais dalykais.. Insomnia kažkaip taktiškai sugeba apeiti tuo, kuo jis netiki, o tu iš karto tai neigi ir demonstratyviai kiši savo tikėjimą 


Ačiū už pagyrimus ir pastabas. Tu irgi man patinki, kaip skeptikas ir šiaip daug, ko galima sužinoti iš mokslo pusės, kaip viską bandai išaiškinti, atmesti paranormalius pasisakymus, reiškinius.  ;)
Sutinku su pastaba, jog kartais iš ties per daug savo aroganciją parodau, nors ir neturiu didelių įrodymų/pagrindo taip elgtis..
Religijų aš tikrai neatmetu, man jos įdomios savaip.. Jeigu žmogus mano, jog pasieks didesnį dvasingumą būdamas kokios tai religijos nariu - viskas šaunu, tai jo pasirinkimas ir jis yra galiojantis kaip visi kiti, bet man religijos neatrodo, kaip tinkamas įrankis į dvasinę ir visokeriopą žmonijos evoliuciją, bet tai tik mano nuomonė...
O dėl to, kad kišu kokį tai tikėjimą - tai labai atsiprašau, jei kam taip pasirodo, nes aš net negalvoju ir nenoriu taip daryti.. Tik išsakau savo nuomonę įvairiais klausimais, temomis..

CitataSmagiausias dalykas priversti diskutuoti scientologą su krikščioniu. Nes krikščionys sakys: "scientologai nesveiki, jie tiki ateiviais". O kuo tiki patys krikščionys? Tik geraširdžiu zombiu, kuris ateis juos išgelbėti.


Na aš nesu Scientologijos sektos narys ir nežadu būti..  :)
Net nebūdamas scientologu aš suvokiu, jog turi būti labai labai labai arogantiškas, kad manytum, jog tokioje didžiulėje Visatoje (net neskaitant Multivisatų, kitų dimensijų, paralelių pasaulių ir t.t.) niekur kitur nėra daugiau gyvybės, kaip tik Žemės planetoje. Taigi, tikėjimas taip sakant, ateiviais, yra visai jau pagrįstas dalykas, bet aišku ne religine prasme (kai yra manoma, jog jie išgelbės žmoniją ar kažkas panašaus)...

OKULTISTE

... o aš galvojau, kad čia žmonės rašys, ką pasakytų ateiviams...

unco


Sirena

Nu ką žinau..
Manau užduočiau BEGALĘ klausimų, kadangi būtų labai aktualu sužinoti kuo daugiau apie juos.
Galbūt ir susisieksime kadanors su kita civilizacija, bet nemanau kad bent jau man teks gyventi tuo metu.~
:-\

Aukštyn