Trikampio formos deme Sauleje

Pradėjo Benamis, kovo 16, 2012, 17:23:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

kovo 16, 2012, 17:23:56 Redagavimas: sausio 17, 2014, 11:40:11 by Benamis
Paskutiniu metu vis dazniau sulaukiame su Saule susijusiu anomaliu naujienu. Si karta, Sauleje pastebeta trikampio formos deme. Kol kas NASA mokslininkai pripazino, jog tai nera apgaule, taciau jokiu isvadu visuomenei kol kas nepateike. Yra manoma, kad tai tiesiog atsitiktinumas Sauleje, taciau internete jau galima rasti ivairiu teoriju.

-

-

http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/REPROCESSING/Completed/2012/eit284/20120314/20120314_0107_eit284_512.jpg

Kai kurie si zenkla sieja su Maju kalendoriumi, kuriame galima pastebeti centre 'ispausta' trikampi Sauleje:

-

EDIT:

Jau ir Anomalija pagrindiniame puslapyje pateike siek tiek informacijos :)

Asasinas

Kuo toliau, tuo šiurpiau... ???

Bildukas

 ;) Nemate anksciau zmones nei tu saules demiu , nei interneto neturejo - uz tai turejo ramybe .Dabar , gi , kaip vaikas pirma karta saldainiu parduotuveje - zino , kad saldainiai kenkia dantims ir pilveli gali sopeti , bet visu saldainiu taip norisi , o ypac tu , kur su blizganciais popiereliais. Kaip ne diena , taip naujiena - tai "saule gimdo", tai audros kazkokios mistines , tai trikampiai ...Visi tik gasdinasi .Mano vaikysteje , prisimenu , visus gasdino branduolinem bombom , kapitalistais ir panasiai , ir t.t. . Tai ka - dabar jau nusipirkti karsta ir naudoti ji vietoj lovos ? Ar i darba neit , nesimokyt ? Nes kam , juk vis tiek galas visiems arteja - pasaulio pabaiga. Jaunimas , netikekit tomis nesamonemis , gyvenkit laimingi , linksminkites , mylekit moteris , siekit savo tikslu. Visas tas alasas tik "buliaus meslas" lengvatikiams .Kazkam labai naudinga zmonija laikyt amzinoje baimeje, nes bijantis ,drebantis ir depresuojantis zmogus - silpnas.O mylintis , dirbantis ir laimingas zmogus - stiprus. Bukime stiprus . :)

Hekate

 :o :o įdomu įdomu lauksiu kol dar kas atsiras toje saulėja neįprasto  ;D :-\ Bet tikrai keistai, kad tik dabar ta saulė taip išsidirbinėja...

unco

#4
kovo 16, 2012, 21:38:50 Redagavimas: kovo 16, 2012, 22:11:04 by unco
Bilduk, nedramatizuok visko  :D


O dabar į temą. Forma tikrai stebina, labai keista jog tokia tobula forma susiformavo

BloodyMary

Keista.... Tai ką, lauksim kol bus ta žadėtoji pasaulio pabaiga  :P

Benamis

Bilduk, jeigu tu cia man, tai is karto sakau, kad as cia ne su tikslu zmones gasdint postinu :) Tiesiog uzsienio tinklapiuose pasirode tokia informacija, tai nusprendziau pasidalinti ja :)

Vytautas

Tiesiog įdomu ir tiek. Savotiškai išskirtinė dėmės forma. Mokslinio paaiškinimo manau rasti tiesiog neįmanoma. Visata iššaukiančiai demonstruoja, kad mūsų žinios praktiškai nulinės. Iš kitos pusės bijoti tikrai nėra ko ir reikia džiaugtis kiekviena minute šiame pasaulyje. Kas turi vykti tas ir įvyks. Mane truputi erzina beprotiškai bėgantis laikas. Nors laikrodis rodo 24val per parą, bet jausmas, kad realiai gal koks 10 telikę, jei ne mažiau. O  norėtųsi kad būtų priešingai.

Bildukas

 :) Ne Benami , cia ne Tau. Cia gal net pats sau paburbejau :).O is ties- tos bauginancios informacijos tikrai didelis srautas. Na , suprantu, suauge zmones dar gali atsisijoti pelus nuo grudu, bet vaikams , paaugliams tikrai baugu .Sprendziu pagal savo atzalas. Gyvenu JAV , tai to dar ir dirbtinai sukelto aziotazo pilna TV ir visur kitur.O vaikai tiesiog nebesijaucia saugus . Klausineja , diskutuoja - po to sapnuoja kosmarus , nerimauja. Kaip juos apsaugot - po skvernu , gi , nepasikisi.Atsiprasau , kad pasirodziau "dramatiskas".Gal tiesiog suveike teviskas instinktas apginti, kai Asasinas parase , kad jam siurpu darosi. Cia siurpu darosi visiems , ko gero .

OKULTISTE

Dėl būtent trikampio - aiškus pritempinėjimas, o dėmės ne pirmą kartą pastebimos, kiek pamenu...

Aukštyn