nostardamas.exe

Pradėjo tadasas99, rugsėjo 29, 2015, 18:42:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

tadasas99

rugsėjo 29, 2015, 18:42:25 Redagavimas: rugsėjo 29, 2015, 18:58:09 by tadasas99
 skaiciau straipsni anomalija.lt apie skaitmenine nostardamo versija nustatyti potencialiai agresijai, kilo klausimas kodel taip kukliai ir tokiu elementariu budu?
 t.y. sita ideja jeidzia daryti prielaida kad zmogaus elgesys nuspejamas, tai reiskia tikimybiu teorija dazniausiai buna teisinga (tikimybiu teorija is fizikos vadovelio)
 pritaikykim ja globaliniu mastu, t.y. rinkim savanorius darykim akcijas, kurkim asmeninias programeles skaitmeniniam AS varijantui, kad surinkti informacija apie asmenybes, pasinaudokim socialiniu tinklu informacija, perkratykim forumus pagal ip, mac ir potemes atrinktume asmenis besinaudojancius ta pacia interneto linija, mobilaus rysio operatoriai labai daug informacijos apie asmenis turi, nu informacijos labai daug galima surinkti apie konkrecius asmenis, sudekime viska i programele skaiciuojancia tikimybes, tapati programele turetu pati stebeti minetus informacijos saltinius ir rinktis informacija, plius i tapacia programele sudekime visa musu sukaupta informacija apie musu aplinka apie aplinkoje vykstancius pokycius, seisminius aktyvumus ir pan, bet reiketu skaiciuoti daug daugiau nei 6 milijardus tikimybiu vienu metu (visi zmones plius ju itaka vieni kitiems plius aplinkos poveikis, plius galimos gamtos katastrofos ir pan), pagal gautus rezultatus skaiciuoti sekancia tikimybe, tikimybiu sekos skaiciavimo principu manau pavyktu sekanciu kartu asmenybes bei ju veiksmus nuspeti, itraukime patikslinimo funkcija kad galetume ivesti zmoniu paskutinius veiksmus ar gyvenimo pokycius, manau pakaktu dvejetaines sistemos, aisku ne AK,  bet jei kvantinio kompiuterio potenciala pamineti.
 taip gautume pranasysciu programa kuria galetume bandyti pranasauti kokiems 50m ivykius, aisku ir daugiau galetume bet kuo toliau tuo maziau tikslumo nes tikimybe apskaiciuojama pagal tikimybe kuri buvo gauta pagal kitu tikimybiu skaiciavimus t.t. ir t.t.

 o aplamai tai loginis ateities spejimas remiantis tikimybe yra musu kasdienybe tik mes to nesureiksminame, pavyzdziu pilna, kad ir statybininkas uzsiimdamas dirbti po darbo (kogero ir kitos verslo sakos), pirmiausiai pabendraujama su uzsakovu pagal abipusi asmens ispudi nusprendziama ar susitarimas bus abipusei naudingas, tai cia ir yra ateities spejimas, jei spejimo atsakymas neigiamas darbo neuzsiimame, toliau aukles vaikams, velgi pagal tapati ispudi spejame kad zmogus tinkamai pasirupins vaiku kol busime isvyke, kodel negalima speti toliau, didesniu mastu

Benamis

Patiko temos pavadinimas :)

Citata iš: tadasas99  rugsėjo 29, 2015, 18:42:25pritaikykim ja globaliniu mastu, t.y. rinkim savanorius darykim akcijas, kurkim asmeninias programeles skaitmeniniam AS varijantui, kad surinkti informacija apie asmenybes, pasinaudokim socialiniu tinklu informacija, perkratykim forumus pagal ip, mac ir potemes atrinktume asmenis besinaudojancius ta pacia interneto linija, mobilaus rysio operatoriai labai daug informacijos apie asmenis turi, nu informacijos labai daug galima surinkti apie konkrecius asmenis, sudekime viska i programele skaiciuojancia tikimybes, tapati programele turetu pati stebeti minetus informacijos saltinius ir rinktis informacija <...>
O kas kontroliuotu ta programele? Kieno nuosavybe ji butu? Kas galetu garantuoti, kad surinktus duomenis nepasisavins tretieji asmenys?

tadasas99

Citata iš: Benamis  spalio 05, 2015, 21:47:18Patiko temos pavadinimas :)

Citata iš: tadasas99  rugsėjo 29, 2015, 18:42:25surinkti informacija apie asmenybes <...>
O kas kontroliuotu ta programele? Kieno nuosavybe ji butu? Kas galetu garantuoti, kad surinktus duomenis nepasisavins tretieji asmenys?
nu politikas as ne kazka, bet gal tarkim didziuju saliu sajunga (Didysis desimtukas ar kiek ten ju yra).
 cia programa butu ne placiai visuomenei, nes nu kad ir pliminarus spejimas bet zinojimas kaip musu siandieniniai veiksmai gali itakoti ateities gyvenima gali tapti dideliu ginklu, nors gal ir noretume zinoti kuriu akciju kaina po menesio stipriai pakils, bet jei galetume visi ja naudotis tuomet visi pultu ieskoti galimybes pasigerinti asmenini gyvenima, o tai neimanoma, kazkas laimi tik jei kazkas pralaimi, todel tektu palikti vyriausybems kaip pvz karo gresmei, bei karo saknims uzkirtineti kelia, bei isanksto pasiruosti katastrofoms

Aukštyn