Ką dabar klausote???

Pradėjo BloodyMary, kovo 10, 2012, 18:58:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

OKULTISTE

Ar aš čia vienintelė, kuri dar ir kitų įdėtų melodijų paklauso, o ne vien tik savo meta?

Minimal Criminal

OKULTISTE

Na tai tada gal ir man tik dėti, ko klausau: http://vampirefreaks.com/radio.php

Minimal Criminal

tai kad cia laibai skirias muzikos stiliai, man asmeniskai gal kas 10-15 idetas kurinys patiko :)

OKULTISTE

Būtent dėl stilių skirtumo ir paklausau... O šiaip tai gi visi "jūtūbo" klauso... Cha cha.

Asasinas

Gera tik pirma minutė.

Beelzebub

Lady Gaga atvažiuos į Lietuvą šiais metais :) Ta proga:

Dark

Citata iš: Asasinas  balandžio 25, 2012, 00:51:05
Gera tik pirma minutė.

Man ir visuma neblogai skamba.

Asasinas

Minimal Criminal

kuri labeu patinka?

orginalas

ar remixsas

TinSoldier

balandžio 25, 2012, 13:53:01 Redagavimas: balandžio 25, 2012, 13:59:25 by TinSoldier
Originalas. Tik originalas.
Mano nuomone, remixai dažniausiai atima sielą iš dainos. Prideda bluzgučių, bet sušika esmę. O apie dubstep'ą tai iš vis nebekalbu.. Vos ne atsitiktiniai kuo idiotiškesni garsai. Nesuprantu aš elektroninės muzikos visiškai. Nematau esmės joje. Idėjos. Gal kas paaiškinsit? :)
Aš suprantu elektroninę muziką(išskyrus dubstep'ą. tas tai beviltiškas mano nuomone :D) per kokius tūsus, ar pan. Kada tik ritmo reikia. Išsitaškymui, judesiui ir tiek. (nors vis tiek mane daug geriau koks rokas taško). Bet, pvz, niekada nesuprasiu, kaip galima atsisėst ramiai namuose ir pasileist: *BRGTŽŽŽŽ---FAP-FAp-Vuavauvua*DRTGŽT-----VRAAuoaŽsMs* ir nuo to kaifuot.. Jokios sielos, jokios idėjos, jokios minties. Tik ritmiški pasikartojantys bukinantys garsai. Nesuprantu.. :/

Ir nesu aš siauraprotis muzikos prasme. Klausau daaaug ko. Mėgstu klasiką, hardcore punkroką, dainuojamąją poeziją, rock'n'roll'ą, roką, džiazą, metalą, ska. Belekaip įvairią muziką mėgstu. Bet va elektroninė nė pro kur man nesueina.. :/

Minimal Criminal

jei cia tau kosmosas, tai paklausyk sito :DD

BloodyMary

Phoenix

Aukštyn