Ką dabar klausote???

Pradėjo BloodyMary, kovo 10, 2012, 18:58:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Asasinas

do

Pūko radiją :P

Jupiteris

ponaitis

Master

kovo 05, 2014, 17:19:37 Redagavimas: kovo 05, 2014, 20:02:48 by Master
Šiandien įsigilinau į HU dainos tekstus... Dabar supratau kas mane "koduoja"... :D (visgi be to, juk klausau šios grupės apie trejus metus..) Dainos žodžiai persismekę dominuojančiomis idėjomis ... Na arba visgi veikia rašalo dėmės efektas... Bet vistiek.. Daug duoda
http://www.youtube.com/watch?v=fdFxDfqzyDM
[spoiler]Nerealu... Patinka man tas religijos ironizavimas, ir išvis panaudojimas. Žavu... Skatinimas maištauti, nepaisitenkinimas valdžia, sistema, kitoks gyvenimo prasmės ieškojimas, humaniškumo tema, stereotipų laužimas, nukrypimas nuo normų, idealizmas.. Ir gili potemė...... HEH..
Velniškos eilutės... 
"And villains who pillage, they're killing by the millions
And billions of people die for a lost cause
So now I pray to my nation destroyed under god"
Ir prie jos laaabai limpa
"As in heaven as on earth
We've been dead since our birth"
Arba.....
''They say,
Take the pill
In god we trust   
Go and kill   
God loves us   
As in life as in death
Breathing 'til there is no breath"
''I will not die in the night but in the light
Of the sun with the ashes of this world in my lungs
But who am I to say let's all just run away''
Tikrai... Esu dar kartą sužavėta :D
Kartais mąstau, kokie žmonės po tokiomis dainomis slepiasi. Ir šiandien tyrinėdama pamačiau gražią paralelę... (gal visgi po tais žmonėmis dar slepiasi ir amerikietiška propaganda..? Nes amerikoje radikalai paplitę... Kas žino...)
Ir dabar galvoju... Kas gi pervertinama?... Ar muzika, kuri sukurta vien dėl estetikos ir prie jos pritaikytos elementarios mintys. Ar moralizuojantis, pilnas idėjų, energija plūstantis tekstas.... [/spoiler]

EDIT: Tam ir uždėjau spoilą, kad tiems kas nepatiktų (ką erzina ir panašiai), nežiūrėtų.....

Owldies666

Mažų mažiausiai tikėjausi pamatyti tokią temą tokiam puslapy, bet jei jau yra, tai pasireikšiu ir aš čia...  :D

varpainis

kovo 05, 2014, 22:50:38 Redagavimas: kovo 06, 2014, 16:24:27 by Druwis
Ko cia nervinies, master, pati ant geru gabalu minusus metai  ;D
Va, palepinkit ausis ir akis
https://www.youtube.com/watch?v=swOSM-bnE0M

Master

kovo 06, 2014, 06:55:16 Redagavimas: kovo 06, 2014, 07:30:06 by Master
Tu ką rimtai?.... Ne, nu... nuoširdžiai neturiu žodžių... (jeigu tai visas tavo argumentas)
Žiūriu racionalumas, lygybė forume jau seniai pamiršta.... Apie elementarią etiką jau nebešneku...
Nesijaudinkite, ketinu palikti ramybėje šį forumą.... Todel leiskite man pasielgti kaip "šiknei", arba taip laisvai, kaip elgetės jūs, bent kartą.
Nes šiuo atveju elgdamasi su kitu kaip įmanoma geriau ir teisingiau gauni į veidą akmenį. Išvis tada kokia diskusijų ir pačio forumo prasmė? (Aš tai maniau, kad diskutuoti ir dalytis informacija). Bandyti integruotis tarp padugnių? (Nes tik jie turi šitiek nepykantos) ir negali toleruoti ne tik kito asmens nuomonės, bet ir jo pačio (kuomet jo nė nėra matę. Keliu nykščius į viršų) Dabar kalbu ne tik apie tave. Reikėjo susiprasti.
Jei uždėjai minusą dėl to, kad aš kažką minusavau (nors to dažiausiai išvis nedarau). Tai negi aš neturiu tam teisės? Cikliškai už išsakytą nuomonę renku minusus, tačiau pati to be skandalo padaryti negaliu. Reikėjo pagalvoti apie teises temoje, kurioje buvo aptariama ši problema. Kitu atveju pats turėtum viską nuryti.
Pavyzdžiui aš tikrai nepykčiau jei man minusą užkabintų to vertas asmuo. Suprasčiau, kad kažką darau ne taip. Tačiau problema, kad minusuoja tie, kurie patys į forumą nieko neįneša ir dažniausiu atveju tiesiog grybauja...
O šiaip jau užkiso ta priklausomybė....

Visgi heh, sorry, kad taip nenormaliai išsiliejau... Galėčiau pasiteisinti. Bet mano galva tai būtų beprasmiška.

Oj, ačiū Varpaini, tavo muzika prasinešė per tylą ir paliko neišdildomą įspūdį akims.
Invalid'iškas youtube link'as... Sakyčiau gan tiksliai pasakyta... (: (dėl to ir riebus minusas)....... komentuojant reiktų bent jau akimis permesti žinutę, kurią pateiki žmonems.. ;/
Manau (:

2Pacas

kovo 06, 2014, 08:23:30 Redagavimas: kovo 06, 2014, 08:28:37 by 2Pacas
Tik nesugalvok palikt forumo Master. :) Be tokiu zmoniu kaip tu forumas mirtu,ir liktu visokie varpainiai..

Del tu minusu tai neimk taip i galva,tegul delioja tie "minusiugos" jai jiem nuo to geriau. :D Vikstiek uz juos esi 101 kart geresne.

Nenukrypstant nuo temos juk cia muzika! Cia turi but muzika! o ne "rietenos".Taigi klausom muzika! Linksma muzika! :D Muzika!!

Trance

varpainis

kovo 06, 2014, 15:29:29 Redagavimas: kovo 06, 2014, 15:33:58 by varpainis
Master, sita tau skiriu, nebepyk  ;)

P.S. o minusa uzdejau del to, kad nepatiko ta tavo daina. Nesuprantu ko cia bangas keli 

Marius

Pavyzdžiui aš tikrai nepykčiau jei man minusą užkabintų to vertas asmuo. Suprasčiau, kad kažką darau ne taip. Tačiau problema, kad minusuoja tie, kurie patys į forumą nieko neįneša ir dažniausiu atveju tiesiog grybauja... ''

Tu čia apie tūpaką?..na jo teisingai sakai..

Ta proga...
http://www.youtube.com/watch?v=vutytgFZ7W0]

.L.U.T.H.O.R.

kovo 06, 2014, 16:21:38 Redagavimas: kovo 06, 2014, 16:27:13 by Druwis

Citata iš: varpainis  kovo 05, 2014, 22:50:38
Ko cia nervinies, master, pati ant geru gabalu minusus metai  ;D
Va, palepinkit ausis ir akis
https://www.youtube.com/watch?v=swOSM-bnE0M

Pažiūrėjau iki tos vietos, kur užsirūkė, fe  :-[

Master

kovo 06, 2014, 17:45:34 Redagavimas: kovo 06, 2014, 17:49:53 by Master
Vistiek varpani, ar tu nejauti, ar kaip yra.... Be patyčių, sarkazmo ir paskutinio žodžio niekaip negali...
Iš tavo elgesio matosi, kad gyvenime turi daug problemų... Ir dėl to apgailestauju, bet neketinu dėl to leisti spjaudyti man į veidą (kaip dauguma užsimesdami tokį prietekstą daro... Virtualiai. Realybėje tam neturiu kantrybės ir jėgų)
Todėl jei nori ką pasakyti, susitikim, mielai pasišnekėsim. O daugiau neketinu teršti temos. (dabar turėtum suprasti, kad aš čia nebeatrašysiu ir jei dar planuoji kaip paofftopinti, tavo motyvas bus visiškai apnuogintas)
Nors šiaip ne apie tai ėjo kalba. Visuomet reikia mokėti skaityti tarp eilučių.

Kas dėl dainos, be gailesčio uždėčiau dar vieną minusą...
Kažkoks seksizmas...
Negi mergina nebegali prieštarauti, reikšti savo nuomonės ar nepasitenkinimo?
Manau vakarai padarė velnišką klaidą ir turėjo pasekti musulmoniškų šalių pavyzdžiu. Nes va saviraiška, bandymas gauti teises tebuvo užėjęs pms.... Moteriškoji lytis nepriklauso žmonių rasei, kuri gali turėti savo įsitikinimus, nuomonę, jausmus, būti savarankiška.
Žodžiu... "Thumbs on" už logiką.

Aukštyn