Ką dabar klausote???

Pradėjo BloodyMary, kovo 10, 2012, 18:58:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

la.benas

O dieve, kiek agresijos! Ko gero čia pikčiausia daina, kokią tik esu girdėjęs  :'(

Master

:D siaubas, kaip čia prie manęs pristojo...
Gerb. Rutulį, per visą savo forumo istoriją angliškus žodžius pavartojau vos kelis. Nesuprantu, kodėl man padarius vieną menką klaidą (laikykime ją taip) reikia iškart ją atraportuoti. Imu įtarti, kad nesate tolerantiškas arba ieškote priekabių.
Benai, na jau... Kiekvienas tai interpretuojame savaip... Aš čia matau idealizmo siekima purvinais būdais, kas mano galva yra beprotiškai žavu...

Raganius

Phoenix

PusiauŽmogus

Oksanaaaaa!!!  ;D

rutulys

Citata iš: Master  rugpjūčio 24, 2013, 15:54:15
mu įtarti, kad nesate tolerantiškas arba ieškote priekabių.

Po tokių žodžių baisu ką nors ir bekomentuotii iš tavo žinučių, kad nebūčiau apkaltintas persekiojimu.
Nors buvo dar viena tavo žinutė, kuria knietėjo pakomentuoti, bet susilaikiau. Kol prisiminsiu, apeidinėsiu tave ratais.

Master

rugpjūčio 25, 2013, 00:49:05 Redagavimas: rugpjūčio 25, 2013, 01:15:00 by Master
Rutulį- Na tai komentuok. Bet prašau tai darant atsižvelgti į keletą dalykų- reikiamoje temoje, prasmingas klausimas ar komentaras. (nes pastarasis mane įžeidė, o naudos kaip ir iš jo nebuvo).
Na ir nereikia taip visko sureikšminti.

Stasele

Labas vakaras, čia ne į temą, bet nemoku sukurti temos šiame portale. :(

PusiauŽmogus

Citata iš: la.benas  rugpjūčio 22, 2013, 13:10:22

::)

Labai graži daina. Ačiū, kad parodei. :) Radau dar ir su moterim kartu atliekant, gal dar net gi gražiau. :)

BloodyMary

Phoenix

Iron Tara

Phoenix

Trance

Aukštyn