Maistas yra nuodas?

Pradėjo paragraf 78, kovo 04, 2012, 16:15:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Kaip manote, ar tikrai tokia prasta padėtis, maisto pramonėje, kaip kad sakoma filme? O gal čia tiesiog pučiamas muilo burbulas?

OKULTISTE

Maistas yra nuodas - nevalgykit.

Benamis

Idomius dalykus Alex Jones pasakoja. Zinoma reikia vertinti atsargiai, taciau is oro jis tikrai visko netraukia. Puiku, kad lietuviai pradejo versti jo irasus :)

coliuke

Na kadangi mano profesija susijusi is dalies ir su maisto sauga, tai galiu pasakyti kad buna visko...nors vet.inspektoriai viska tikrina bet buna kad visokie ir prasprūsta....buna ir maximose mesa salmonelem uzkresta ir t.t ???

advena

Citata iš: coliuke  kovo 04, 2012, 21:53:52
buna ir maximose mesa salmonelem uzkresta ir t.t ???

nestumkit ant maximos ;D. vienintele normali parduotuve pas mane baznytkaimi. ;D

vitake

Mėsa, bene pavojingiausias produktas, nežinia kuo apkrėsta, ir auginami gyvūnai nepalankiose salygose, ir baimėje išskiria į savo kūną "nuodų", o tai žmonėms nėra gerai.

advena

Citata iš: vitake  birželio 06, 2012, 19:56:27
Mėsa, bene pavojingiausias produktas, nežinia kuo apkrėsta, ir auginami gyvūnai nepalankiose salygose, ir baimėje išskiria į savo kūną "nuodų", o tai žmonėms nėra gerai.

kaip gerai kad esu vegetare.

LiepaBlack

Tai jau man cia blogai...As be mesos sunkiai...Jeigu nevalgau mesos, tai po poros dienu zverimi patampu :D

vitake

Vasara geriausias laikotarpis pavegetarizuoti, nes tam yra daug maistingų daržovių, ir vaisių.

OKULTISTE

o paskui vargti su mazakraujyste...

advena

Citata iš: OKULTISTE  birželio 08, 2012, 13:54:43
o paskui vargti su mazakraujyste...

mano kraujas visa gyvenima blogas nors ir valgiau mesa niekas man nepadejo, nes kazkada labai sunkiai sirgau ir gavau didele doze antibiotiku.

OKULTISTE

Gyvenate mieste? Jei taip, tai pabandykite pagyventi kaime (zinoma ir grynai kaimietiskai, o ne su pusfabrikaciais is "kaip mama")... Jau ne viena atveji zinau, kai tai dar ir kaip padeda...

advena

as gyvenu kaime.

LiepaBlack

Su kiekvienu organizmu vis kitaip... As tai svorio nepriaugu, tik numetu, kad ir kiek valgyciau,o kraujas kaip pas jaucio :D

advena

as tai irgi kemsu kiek eina visokiu pyragu, bandeliu... reikia dziaugtis kol eina. lasiniu pas mane kaip nera taip nera tik vat svoris auga. ;D

Aukštyn