Serialai

Pradėjo BloodyMary, kovo 03, 2012, 18:54:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Skeletonas

liepos 02, 2017, 00:56:45 Redagavimas: liepos 02, 2017, 00:59:18 by Skeletonas
Citata iš: Linas Esu  birželio 14, 2017, 13:00:45X failai , daug sezonų berods 17 , atsibos net žiūrėti
Peržiurėsiu :D
Salemas gal kas žiurit?tikrai patiko arba sostu karai ;)

.L.U.T.H.O.R.

Salemas neblogai irgi padarytas :D

Skeletonas

Citata iš: Legionas  liepos 02, 2017, 02:48:31Salemas neblogai irgi padarytas :D
Aha ir itraukia toks :)

.L.U.T.H.O.R.

Dar Penny Dreadful patiko.

Skeletonas

Citata iš: Legionas  liepos 02, 2017, 02:57:03Dar Penny Dreadful patiko.
Aktoriai vieni iš geriausiu. Jai galite pasiulikite geru serialu. Serialus traiškau kaip semkes 😄

Linas Esu

liepos 02, 2017, 11:30:44 Redagavimas: liepos 02, 2017, 16:43:27 by Linas Esu
Jeigu patinka comedy style siūlau south park arba japonų gaki no tsukai . Mangos niekada nežiūrėdavau , pirmą kartą užsikabinau ant šio, per Netlix pamatęs , " one man , one punch " . Ieškojau daugiau mangos seriaų , nieko įdomaus neradau . Jeigu jauti nuostalgiją vaikystei , kaip tik dragonball super , naujas dalis vėl pradėjo leisti :D . Siūlyčiau ateivį ALF tam pačiam žanre , tikrai juokingas . Prisegu ir x-files su sopranais bei Tvin pykso miestelį.

Skeletonas

Wow! Rimtai?! Matei One punch man? Man Anime labai patinka tai lyg šviesulys, daug ko pamoko tikrai Daug ju peržiurejas bei nuo drakonu kovu iki drakonu kova super visas serias žiurejau ;) ačiū už nuorodas ;)

Linas Esu

liepos 02, 2017, 12:03:42 Redagavimas: liepos 02, 2017, 13:14:47 by Linas Esu
Citata iš: Skeletonas  liepos 02, 2017, 11:57:20Wow! Rimtai?! Matei One punch man? Man Anime labai patinka tai lyg šviesulys, daug ko pamoko tikrai Daug ju peržiurejas bei nuo drakonu kovu iki drakonu kova super visas serias žiurejau ;) ačiū už nuorodas ;)
Ką pasidalinau , viską mačiau . One punch man , yra ir special 7-10 dalių . Linkomanijoje rasit jeigu turite accountą .

Dabar žiūriu dokumentiką . Infiltruoja eilinius žmones į JAV kalėjimus 2 mėn ir filmuoja 24h par parą . Žinoma , tikri kaliniai nieko nežino .

http://mythewatchseries.com/info/60-days-in-season-1-jyu

.L.U.T.H.O.R.

Anime ir geri serialai :D

Linas Esu

liepos 02, 2017, 19:57:55 Redagavimas: liepos 02, 2017, 20:32:42 by Linas Esu
Citata iš: Legionas  liepos 02, 2017, 18:52:56Anime ir geri serialai :D
Turite ką rekomenduoti ?

Citata iš: Skeletonas  liepos 02, 2017, 20:02:23Kokiu anime geru žinai? ;)
O jūs ?

Skeletonas

Citata iš: Legionas  liepos 02, 2017, 18:52:56Anime ir geri serialai :D
Kokiu anime geru žinai? ;)

illuminati

liepos 02, 2017, 21:20:49 Redagavimas: liepos 02, 2017, 21:25:16 by illuminati
Kažkaip pradėjau žiūrėt Dark matter, neesu didelis kosmose vykstančių sci fi megėjas, bet visai užkabino, juolab, kad nėra tipiškas - turim erdvėlaivį pora lazerinių pabūklų, davai varom išgelbėt visatą. :D

iš sci fi patiko pirmas helix sezonas, antras tarsi labai ištęsta įžanga į trečią, kurio nebus :DD

Šiaip esu gan didelis victorian era gerbėjas :D ir nesvarbu serialas istorinis, fantastinis ar dar koks - penny dreadful, taboo, frontier neblogai suėjo. pradėjau žiūrėt copper apie 19a new yorko policininką, sukasi apie airių imigrantus jav po pilietinio karo.

ir šiaip mano serialų žiūrėjimo įpročiai gan įdomūs - būna pora savaičiū nėra kada nė naujienų paskaityt ar žinių pažiūrėt, o būna prisėdu prie kokio serialo ir sezona peržiūriu per dieną :D

ko gero dar reikėtų paminėt ir Rick and Morty... ką veikia mokslininkas, kai atsibosta keliaut atgal į ateitį :D

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Linas Esu  liepos 02, 2017, 19:57:55Turite ką rekomenduoti ?

O jūs ?
Na aš daugiau, fantasy/magic/superpower +comedy anime fanas, jei įdomu:
Šiaip jei žiūrit daug tai dauguma turėtų būt matyti
Fullmetal Alchemist: Brotherhood (nes palei manga padarytas)
Nanatsu no Taizai
Stein's Gate
No game No life
Mirai Nikki
Elfen Lied
Van Helsing
Trinity Blood
Kaze no Stigma
Greatest Teacher Onizuka
Log Horizon
Shokugeki no Soma
Cowboy Bebop
Witch Hunter Robin
pradžiai kiek prisiminiau :)

Skeletonas

Citata iš: Legionas  liepos 02, 2017, 22:55:19Na aš daugiau, fantasy/magic/superpower +comedy anime fanas, jei įdomu:
Šiaip jei žiūrit daug tai dauguma turėtų būt matyti
Fullmetal Alchemist: Brotherhood (nes palei manga padarytas)
Nanatsu no Taizai
Stein's Gate
No game No life
Mirai Nikki
Elfen Lied
Van Helsing
Trinity Blood
Kaze no Stigma
Greatest Teacher Onizuka
Log Horizon
Shokugeki no Soma
Cowboy Bebop
Witch Hunter Robin
pradžiai kiek prisiminiau :)
Ačiu keli yra nematyti peržiurėsiu butinai :)

Skeletonas

O jūs ?
[/quote]
Patinka labiau tokie pamokantys turintys prasme kaip Visatos broliai- daug žiurejimo,bet gili mintis, Sword art online (liet.kardų menas tinkle), Ašmenys,Darker than black (liet.Tamsesnė už juoda),Miries užrašai tikrai labai geras, Ir dar daugiau labai gerų kuriu pavadinimus primiršau ;)

Aukštyn