Keisti įvykiai bute

Pradėjo SkylineDiT, gegužės 08, 2015, 14:53:51

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

SkylineDiT

Šiek tiek daugiau nei prieš metus persikraučiau į kitą butą. Ir tada prasidėjo keisti dalykai: savaime įsijungdavo šviesa, atsidarydavo durys mano akyse, bet kažkaip į tai nekreipiau dėmesio. Ir jie praėjo savaime, vėliau kartais dar įsijungdavo šviesa kambaryje, mygtukas nusispausdavo girdėdavau kaip nuspaudžiamas mygtukas. Bet kažkaip nelabai kreipiau dėmesį galvodavau, kad koks mygtuko elementas nevisai gerai veikia.
Tačiau kai parsinešiau mažą šuniuką tą pačią dieną susapnavau košmarą ir išdirdau sakant "Ar aš tau leidau" atsimerkęs pamačiau juodą siluetą stovintį prie lovos ir labai išsigandau, kai sumirksėjau jis dingo. Tada staiga pašokęs iš lovos įsijungiau šviesą. Šuniukas pas mane buvo tik mėnesį bet jis nelodavo, kai jis gyveno su manimi daugiau jokio tamsaus silueto nemačiau ir daugiau nemačiau. Po to įvykio
jaučiu kad mane kažkas stebi, jaučiu kartais šaltį. Naktį girdžiu keistus garsus, jaučiuosi lyg bučiau ne vienas.
Kai po to buvo mergina atsivedusį savo šunį ir mes jos šunį palikdavom vieną dienos metu kol aš grįždavau iš darbo. Kaimynai sakė, kad kai mes išeinam šuo pradėdavo loti beveik visą laiką kol mes grįždavom namo iš pat pradžių manėm, kad ji šiaip loja. Be to kai būdavom bute kai pasigirsdavo keistas garsas ji pradėdavo loti pasidarydavo agresyvi.
Bute kuriame nuomojuosi yra vienas užrakintas kambarys ir ten kabo mirusio žmogaus nuotrauka buvusios buto šeimininkės man atrodo, esu buvęs tame kambaryje su buto šeimininkais. Kai buvau tame kambaryje jaučiau šaltį ir šiaip apimdavo labai nemalonus jausmas. Dabar kai einu pro tą kambarį jaučiu lyg ten kažkas būtų.   
Paskutinis keistas dalykas, kuris įvyko kai pakeičiau perdegusią el. lemputę. Radau naują lemputę iš cokolio šiek tiek išsuktą, kai bandžiau įjungti šviesa nedegė galvojau, kad ir vėl perdegė, bet kai palipau radau, kad lemputė išsukta ir nėra kontakto, prisukai lemputę ir šviesa pradėjo degti. Praeitą naktį palikau telefoną įrašinėti garsą ir išėjau iš buto nakvoti kitur. Per pietus grįžau patikrinti ką įrašė telefonas iš viso buvo įrašinėjama 9 valandas. Perklausęs įrašą išgirdau keistus bildesius ir kažkokį neaiškų garsą.
Reikia jūsų patarimo ką daryti. Ar padėtų česnakas laikinai apsiginti? Ar koks mineralas kaip amestitas?
Dabar stengiuosi bute praleisti kuo mažiau laiko.

Regux

Kai pasakei, kad sapnavai, girdėjei žodžius ir vėliau išvydai silueta, man priminei man nepaiškinamą įvykį, kuris įvyko man. Kai buvau maždaug 13 metų, rudenį miegojau sau ir tiek, vėliau sapnuose girdėjau kažkokia kalbą, balsas buvo lyg zyziantis ir krebždantis. Atsibudau nukrites ant žemės skausmo nejaučiau, nes visas kūnas buvo nutirpes, šeip netaip klupčiomis į lovą gulstelėjau ir pamačiau priešais lovą, kažkur uz 1,5m stovintį pilką siluetą. Pakilo adrenalinas, nežinojau kas vyksta, kaip ir atsijungiau nuo mastymo, tik regėjimas ir bandymas suprasti kas man yra. Vėliau vaizdas pradėjo suktis ir atsijungiau. Atsibudau su išdžiuvusią burną ir prilipusiu liežuviu prie gorumio. Kaip atsijungiau taip ir atsibudau. Laiko kada tai įvyko neisivaizduoju, o atsibudau tai 7 ryto. Pradėjau domėtis tokiais dalykais ir nerandu informacijos, kuri paiškintu kas man atsitiko, tai ir pradėjau lankytis šiame puslapyje, bet forumo veikloje nedalyvavau. Taigi, po to įvykio viskas vyko kaip ir buvo.
Mano manymu česnakai ar kokie kiti mineralai neturi jokios įtakos tokiems dalykams, jaigu man nepasisektu su tokiu butu bandyčiau su kunigu kalbėti arba tiesiog ieškotis kito.

Synkas

Citata iš: SkylineDiT  gegužės 08, 2015, 14:53:51
Praeitą naktį palikau telefoną įrašinėti garsą ir išėjau iš buto nakvoti kitur. Per pietus grįžau patikrinti ką įrašė telefonas iš viso buvo įrašinėjama 9 valandas. Perklausęs įrašą išgirdau keistus bildesius ir kažkokį neaiškų garsą.

Galėtum įkelti tą įrašą čia? Ar bent tą vietą kur bildesiai ir neaiškus garsas.

Teroras

Kokia buto istorija domejaisi?

SkylineDiT

Buto istorija nesidomėjau, prisegu nuorodą kur galima rasti įrašą. Į garsus įrašo pradžioje (iki 2 minučių )nekreipkite dėmesio ten aš rakinu duris.
https://drive.google.com/file/d/0B7BjttwWhzT7ODR6VnZ2MzdYMjQ/view?usp=sharing

Benamis

Gal atsimeni kada +/- tie garsai girdisi? Nes 9 val. iraso tikrai nesinori klausyti :)

TinSoldier

Ten per visą įrašą išsibarstę mažyčiai mažyčiai garsiukai.
Galima su kokiu nors Audacity atsidaryt, pažiūrėti, ties kuria vieta garsai girdimi.

Labai grubiai apkarpiau, palikęs pagrinde tik tuos garsiukus (tarpus tarp skirtingų garsų palikau bilekokius, neproporcingus, kaip iš tikrųjų buvo). Iškirpau ir buto rakinimo garsus pradžioj. Prisegu čia įrašą, jei kam nors įdomu.

Gale ir originalus įrašas užsibaigia tyliai, nėra jokio grįžimo, rakinimo ar telefono pakėlimo garsų.

SkylineDiT

Telefono pakėlimo garsų nėra ir durų rakinimo garso nėra, nes telefonas išsikrovė po 9 valandų maždaug. Įrašinėjame buvo maždaug nuo 00:15 iki 9:00 ryto

Benamis

O kurie garsai tau pasirode ypac keisti? Nes perklausiau TinSoldierio sutrumpinta versija, tai nieko tokio labai jau keisto neisgirdau :-X

nereikalinga

Būtų įdomu palikti įjungtą vaizdo kamerą, būtų aiškiau ir su garsais. O kažką aptikus iškarpyti įdomias vietas, sudėti filmuką. :)

Synkas

Bent as kur palausiau @TinSoldier sutrumpinima, tai kur garsai kaip 0:01 manau kazkas lyg i stiklini koki daikta kazka dauzytu panasus garsas;
0:18 manau irgi i koki daikta lyg stuksentu;
0:30 manau kazka pastume;
0:38 kaip zingsnio garsas pasirode;
0:57-0:59 tikrai kaip zingsniu garsai;
1:16 kazka nuverte;
1:21 zingsniai;
1:25 kazka patrauke;
1:30 kazka padejo ant stalo ar pan. arba kazkas nuvirto (jeigu tarkim tai keturkampis daiktas koks, manau toks garsas turetu buti);

aisku nesakau kad 100% taip yra bet bent as taip manau ;)

Aukštyn