Normali ir nenormali religija

Pradėjo mcgyver, balandžio 15, 2015, 18:56:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mcgyver

Išmok priimti kitų nuomonę, mano akimis aš nesu nusikaltelis, kad  pareiškiau man tas ar tas neatrodo normalu(priimtina man pačiam) Tu tiesiog nesuvoki kaip gali vienas dalykas buti žmogaus nuomone geresnis, o kitas blogesnis.
Katalikybė buvo iš gerų paskatų, tuo ir baigiam. Peace.

paragraf 78

gegužės 21, 2015, 18:48:44 Redagavimas: gegužės 21, 2015, 18:52:45 by paragraf 78
Citata iš: mcgyver  gegužės 21, 2015, 16:49:48
Išmok priimti kitų nuomonę, mano akimis aš nesu nusikaltelis, kad  pareiškiau man tas ar tas neatrodo normalu(priimtina man pačiam) Tu tiesiog nesuvoki kaip gali vienas dalykas buti žmogaus nuomone geresnis, o kitas blogesnis.
Katalikybė buvo iš gerų paskatų, tuo ir baigiam. Peace.

What? :)
jei tu manai kad tave laikau kažkokiu blogesniu ar panašiai, tai labai klysti. Nesu linkęs skirstyti žmones pagal religijas. Priešingai, pasirodei įdomus žmogus ir todėl su tavimi diskutuoju, būtum neįdomus nesivelčiau į jokias diskusijas :)
Dar vienas dalykas: diskusijoje mokomės ir jei aš diskutuoju, vadinasi oponentas yra mano mokytojas (bent jau aš tokio principo laikausi).
Kas dėl nuomonės priėmimo, tai vien tai, kad aš diskutuoju su tavimi rodo, kad tavo nuomonė man įdomi. Man visiškai neįdomu diskutuoti su tais kurių nuomonė sutampa su maniške. Tokiose diskusijose stengiuosi nedalyvauti.
Ir dar: diskusijoje keliami argumentai ir kontrargumentai, tai normali diskusijos dinamika. Jei kiekvieną kontrargumentą laikai nuomonės nepriėmimu, tada siūlyčiau nedalyvauti diskusijose ir nesiėsti nervų :) jei dalyvauji, tai suprask, kad kiekvienam argumentui bus kontragumentas. Manau diskusijoje svarbiaudia sužinoti kažką naują, o ne laimėti kažkokį įsivaizduojamą žodžių karą.
Taip kad nesinervink, niekas tavęs nei puola nei tavo nuomonės neatmeta, tiesiog keliami kontr argumentai :)

Taip kad baikime offtopiką ir diskutuokime, nes tikrai esi įdomus žmogus ir man su tavimi įdomu diskutuoti :)

puodukas

Citata iš: mcgyver  gegužės 21, 2015, 10:21:24
Citata iš: puodukas  gegužės 21, 2015, 09:27:10
O koks skirtumas tarp dvasingas ir jausmingas?

Apie tai nesu net pagalvojęs, nesu nieko apie tai skaitęs, kad atsirinkčiau informacija kuri būtų man teisinga ir nemanau, kad į tai galiu atsakyti.

Uždaviau klausimą, tai ir pats pradėjau ieškoti atsakymo į jį.
Pasirodo NT minima- "juslinis ir dvasinis".
O jausmingumas, kaip rašo bažnyčios tėvai, taip pat gali būti ir dvasinis, ir juslinis, ir juos labai sunku atskirti.

Aukštyn