Privalomoji Karo tarnyba

Pradėjo Jimas, vasario 24, 2015, 16:31:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Magai, samanai, ezoterikai, parapsichologai - uzmeskit kokia apsauga, kad anomalija.lt forumo vyrai (taip, net tie kurie netarnavo gali vadintis vyrais) nepapultu i loterijos "laiminguju" tarpa ;D

Vytautas

Citata iš: Benamis  sausio 11, 2016, 00:20:16Magai, samanai, ezoterikai, parapsichologai - uzmeskit kokia apsauga, kad anomalija.lt forumo vyrai (taip, net tie kurie netarnavo gali vadintis vyrais) nepapultu i loterijos "laiminguju" tarpa ;D
Tie kurie esat originalai tikrai nepateksit savaime. Tuo bus pasirūpinta. O loterija šiuo atveju idealus variantas išvengti tarnybos kadangi ją "iš anos pusės" be problemų galima valdyti.  :) 

TinSoldier

Citata iš: Vytautas  sausio 11, 2016, 08:14:53Tie kurie esat originalai tikrai nepateksit savaime.
Mėšlas, taip išeina, kad aš kopija, nes anąkart tai patekau :D
Įdomu. Gyveni ir vis kažką naujo apie save sužinai.

.L.U.T.H.O.R.

Palai švytuoklę Vytauto metodu originalas, praeitą kartą nepatekau, pažiūrėsim ar pasiteisins :D

Benamis

As matyt neoriginalas :D

.L.U.T.H.O.R.

Pašaukė? :D Man kaip ir pasiteisino, sąraše nėra :D

TinSoldier

Nafig, vėl patekau, ir šį kartą belekaip aukštu numeriu.
Užknisa :)

.L.U.T.H.O.R.

Matyt neorginalas  ;D ;D 

TinSoldier

Man panašiau, kad tie idiotai, sumąstę visą šitą nesąmonę, yra neorginalai su neblogais defektais :D

illuminati

Na manęs nėra, ačiū visiem demonam, angelam ar dar kažkam :D o galbū aš orginalas :D

Vytautas

sausio 11, 2016, 15:24:35 Redagavimas: sausio 11, 2016, 15:35:29 by Vytautas
Atvirkščiai sumąstymas geras nes lengva apsaugoti originalus.  :) Būtų problema jei suėjo 18 ir į armiją kaip mano laikais. Tuomet jau tik lieka "žaidimas" su "gera tarnyba. Klasiokas va pakliuvo į povandeninį laivą ir virš metų "gulėjo" ant dugno šalia Amerikos krantų. Nežinau ar gyvas nes po tokios tarnybos bandė nusižudyti. O aš aukštosios karo mokyklos aprūpinimo batalione dinderį mušiau. Ale vairuotojas su mėgėjo teisėmis. Bet kaip seržantui važinėt nereikėjo. Taip kad kažkas parinko gerą lengvą tarnybą.  :) Prieš mus ir jokių senių nebuvo. Buvom visi lietuviai apie 50 pradžiai. Po to atėjo estai. Po to vakarų ukrainiečiai. Žodžiu jokių nusiskundimų tarnyba. Taip pat buvo streso tai jau ruošiamės į Afganistaną, tai į Vietnamą. Tik aišku gaila beprasmiškai prarasto laiko. Panašiai kaip kalėjimas.  :) Na ir netoli Uralo. Žiemomis -60 :)
Nežinau kaip dabar bet anuometinio KPI baigimo kniso protą vadinami "sborai". Kad jau ir karininku bet vis tiek užkniso laiką beprasmiškai užmušinėt. Plius Černobilis sprogo ir vėl išsisukau kažkaip savaime, nes sėmė visus juodai.
Citata iš: illuminati  sausio 11, 2016, 15:12:46Na manęs nėra, ačiū visiem demonam, angelam ar dar kažkam :D o galbū aš orginalas :D
Na gali būti ir paprastas atsitiktinumas. Reikia kelių kartų. O geriausiai kad nuo 18 iki 26 ir nepaimamas. :)

tadasas99

Cia orginalo/kooijos teorija tik su kariuomenes saukimu?
 Klausiu nes jau baisu darosi, jei orginalas tai sekme viskas pavyksta, viskas lengva sekminga, jei kopija vsio, geriau pasikart ant sausos sakos. O nevisai sekmingu atveju turejau...

Vienuoliktasis

Prieš tris mėnesius gavau šaukimą. Buvau ir pas juos, pasakiau duomenis ir jau maniau, kad paims, bet taip ir nepaskambino. O dabar, kai skelbė, nesu sąraše. Gal aš originalas? Che :)

Vytautas

Citata iš: tadasas99  sausio 11, 2016, 19:28:39Cia orginalo/kooijos teorija tik su kariuomenes saukimu?
Viskas būtinumo pakankamumo lygyje. :) Tam tikras "lepinimas" yra. Bet jis kuklus. Be to niekas netrukdo daryti nesąmonių. Tik tose nesąmonėse taip pat geriausiai įmanomas variantas. Be to reikia klausyti nuojautos. Pvz praeitą penktadienį įlėkiau į griovį. Aišku įlėkiau idealai laimingai. Užpakaliu o ne priekiu. Atitinkamai jokių problemų automobiliui. Be to tuo keliu retai važiuoja auto. Jau galvoju sėdėsiu ilgai ir nuobodžiai. Bet po 5 min važiuoja 100 audi ir išlupo. Visame šitame pats kaltas. Neklausiau nuojautos. Galiu važiuoti kitu keliu ir kuris laikas vis jaučiu tokį vidinį dvejojimą sukti ar ne kitu keliu. Kai įlėkiau jau klausiu ar durnai pasielgiau užsispyrusiai laikydamasis atitinkamo maršruto. Sako perspėjau per nuojautą bet neklausiai. Avarinėj situacijoje padėjo kiek galėjo bet vis tiek griovyje. :) Iš kitos pusės visa tai galima ir iš patirties suprasti. Paprasčiausiai plačiu žvyrkeliu saugiau važiuoti nei siauru ledu dengtu asfaltu. Taip kad realiai tie dalykai ne taip jau baisiai ir matomi. Tuo labiau niekas to net neįtaria ir nežino. :) Atsargi kopija gali būti kur kas sėkmingesnė nei kukliai prižiūrimas originalas. Šiaip viskas priklauso nuo paties žmogaus. Yra gera patarlė "saugokis ir dievas tave saugos". :)

O šiuo atveju kas išvengs visų šaukimų iki sueis 26 tuomet jau bus galima pagalvoti kad gal ir esi "lepinamas". :) Esmė problemos eliminavimas pačioje loterijoje. Kaip minėjau toks "lepunėlis" orientaciniai kas 20. :) Toliau gryni atsitiktinumai ir tikrai loterija. 

tadasas99

Pasigirsiu, paskutiniaisiais privalomosios tarnybos metais (kazkur pries 9-10m) buvau gaves koki trecia saukima, uz poros dienu turejau isvaiuoti pasitikrinti sveikata kai suzinojau kad sunus pakeliui, atidejo metams ar dviem paskiau atsauke privalomoja, vel ivede kai man jau 29m buvo, gal visgi origilas busiu ;D

Aukštyn