kaip tiksliai kviesti dvasia

Pradėjo justbreathe, sausio 08, 2015, 16:23:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

justbreathe

Manau kiekvienas esate bandę ar užsiimate dvasių kvietimu. Domiuosi, kaip ir ką tiksliai reikia daryti. Nesakykit kad prisidirbsiu, kad nutiks kažkas blogo, nes daug kas priklauso nuo nusiteikimo. Jei jau nuteiksit blogai, tai ir bus blogai, o jei nieko nesakysit, man ir visiems kitiems bus gerai. Būsiu dėkingą už išsamią informaciją.

Mekabciel

Neegzistuoja jokios dvasios, dvasiu kvietimai, apsedimai, bildukai, poltergeistai ir t.t. Realybeje egzistuoja viena jega, o visos likusios tik tos vienos jegos emanacijos tavo savybiu atzvilgiu. Zmogaus savybes galvoje paiso sita realybes paveiksliukai. Kadangi priesingos savybes, tai ir veiksniu atrodo kad begale, nors tai klaidingas paveiksliukas.
Taip, kad tau ka nori gali nupaisyt, kad ir ateivi su dviem galvom. Viskas priklauso nuo zmogaus issivystymo, savybiu ir psichines busenos. Sizofrenikai isvis mato objektus kuriu kiti nemato. Narkotikai dar kitoki efekta kuria, dirginant nervines smegenu lasteles elektros impulsais galima  zmogaus galvoje suzadinti ivairiausius vaizdinius ir jie gali but realistiskesni nei, kad si materiali realybe.

justbreathe

visi renkamės kuo tikėt, ar ne? beto, sakiau jog man nereikia neigiamos informacijos. :)

Espada

Nekviesk, dar išsikviesi ne tą dvasią ir prisikviesi mirtį.. :) :)

Benamis

Jeigu neturit parasyti ko nors i tema, tai nerasykit is viso. Temos autorius manau aiskiai parase, kad moralizavimo jam nereikia.

@justbreathe perkeliau tema i atitinkama kategorija.

Vytautas

Nemanau kad tau ką pavyks išsikviesti. Situacija pasikeitusi ir to dvasių pasaulio nėra. Praeitą savaitę išbandžiau su bendradarbiu virgulių veikimą. Kaip ir man jam taip pat neveikia. Nors pasirodo savo laiku jis jomis puikiai naudojosi. Liko stipriai nustebęs. Likęs vienintelis būdas pasinaudoti švytuokle taip kaip esu aprašęs ir pabendrauti su savo siela. Suprantama jokios stebuklingos informacijos iš to tikėtis nereiktų. Instrukcija http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=3223.0 ; :) Suveiks arba ne. Bet čia jau priklauso nuo tavo prigimties ir nieko daugiau.

justbreathe

Citata iš: Vytautas  sausio 08, 2015, 19:26:57
Nemanau kad tau ką pavyks išsikviesti. Situacija pasikeitusi ir to dvasių pasaulio nėra. Praeitą savaitę išbandžiau su bendradarbiu virgulių veikimą. Kaip ir man jam taip pat neveikia. Nors pasirodo savo laiku jis jomis puikiai naudojosi. Liko stipriai nustebęs. Likęs vienintelis būdas pasinaudoti švytuokle taip kaip esu aprašęs ir pabendrauti su savo siela. Suprantama jokios stebuklingos informacijos iš to tikėtis nereiktų. Instrukcija http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=3223.0 ; :) Suveiks arba ne. Bet čia jau priklauso nuo tavo prigimties ir nieko daugiau.

kaip suprast kad nėra ir kad situacija pasikeitė?

Vytautas

Citata iš: justbreathe  sausio 08, 2015, 19:48:07
kaip suprast kad nėra ir kad situacija pasikeitė?

Trumpai kažkur 2012m apie rugsėjo pradžią pseudo dievą ir jo valdomą astralinių likučių pasaulį panaikino tikrieji šio pasaulio kūrėjai. Ir atitinkamos kitos nematomos pertvarkos kaip Hartmano ir panašių tinklelių išjungimas. Visai neseniai baigta žmonių energetinių priklausomybių vieni nuo kitų panaikinimas. Niekas nieko negali įtakoti energetiškai. Kiekvienas turi savo individualią "gyvybės energijos porciją" ir negali kam jos duoti ar gauti.

justbreathe

na atsiprašau, bet kad ir ką sakytumėte aš turiu savo teorija, ja tikiu o čia prašau tik patarimo, kaip tai padaryti. :)

Vytautas

Citata iš: justbreathe  sausio 08, 2015, 20:30:21
na atsiprašau, bet kad ir ką sakytumėte aš turiu savo teorija, ja tikiu o čia prašau tik patarimo, kaip tai padaryti. :)

Reikia ne tikėti o praktiškai kažką daryti ir praktiškai tikrinti.  :)

justbreathe

Viskas prasideda nuo tikėjimo.

Benamis

Baik juokus :D

@justbreathe jeigu ikerti angliskai tai kazkur forume yra patalpinta nuoroda visam ritualui. Gali paieskoti, jeigu as surasiu, tai pranesiu zinuteje :)

Vytautas

Citata iš: justbreathe  sausio 08, 2015, 20:46:22
Viskas prasideda nuo tikėjimo.

Gali tikėt kiek nori ir kuo nori nuo to niekas nepasikeis. Realybė yra tokia kokia yra. Eksperimentuok.  :) Tik per veiksmą gali pažinti realybę.

snofru

Citata iš: Vytautas  sausio 08, 2015, 20:17:17Trumpai kažkur 2012m apie rugsėjo pradžią pseudo dievą ir jo valdomą astralinių likučių pasaulį panaikino tikrieji šio pasaulio kūrėjai.
Jahvę nužudė?  :D
į temą:
Citata iš: justbreathe  sausio 08, 2015, 16:23:27
Manau kiekvienas esate bandę ar užsiimate dvasių kvietimu.
man gyvenime net nė karto nebuvo šovusi mintis tokia. kažkaip anapusinis pasaulis niekada netraukė, ta prasme, bandymas kažkaip susisiekt su juo.

Aukštyn