JAV prezidentas bendravo su ateiviais?

Pradėjo Benamis, vasario 15, 2012, 16:25:03

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Buvęs Amerikos vyriausybės konsultantas tvirtina, kad prezidentas Dwightas D. Eisenhoweris buvo tris kartus slapta susitikęs su ateiviais.

Lektorius ir rašytojas Timothy Goodas teigia, kad 1954 m. 34-asis Jungtinių Valstijų
prezidentas susitiko su jais atokioje aviacijos bazėje Naujojoje Meksikoje. Sakoma, kad D. Eisenhoweris ir kiti FTB pareigūnai surengė susitikimą su kosminėmis būtybėmis, išsiųsdami „telepatines žinutes".



Abi pusės pagaliau susitiko tris kartus „Holloman" karinių oro pajėgų bazėje, buvo „daug susitikimo liudininkų".

Sąmokslo teoretikai kelis mėnesius platina gandus, kad susitikimas tarp vyriausio kariuomenės vado ir ateivių iš kitos planetos įvyko.

Bet buvusio JAV Kongreso ir Pentagono konsultanto T. Goodo teiginiai yra pirmi, kuriuos viešai paskelbė žinomas dėstytojas. Kalbėdamas televizijos laidoje jis sakė, kad įvairių pasaulio šalių vyriausybės reguliariai bendrauja su ateiviais jau daug dešimtmečių.

Paklaustas, kodėl svetimšaliai neieško kontakto su tokiu „svarbiu asmeniu kaip Barackas Obama", jis atsakė: „Aš galiu pasakyti jums, kad 1954 m. prezidentas D. Eisenhoweris buvo tris kartus susitikęs su ateiviais. Susitikimai vyko tam tikrose karinių oro pajėgų bazėse, įskaitant „Holloman" karinių oro pajėgų bazę Naujojoje Meksikoje." Jis pridūrė, kad buvo „daug liudininkų".

Žinoma, kad D. Eisenhoweris, kuris buvo prezidentas nuo 1953 m. iki 1961 m., tvirtai tikėjo, kad kitose planetose egzistuoja gyvybė.

Buvęs Jungtinių Valstijų kariuomenės generolas, vadovavęs sąjungininkų pajėgoms Europoje per Antrąjį pasaulinį karą, buvo labai suinteresuotas vystyti JAV kosmoso erdvės programą.

Sakoma, kad prezidento susitikimas su kosmoso gyventojais įvyko tuo metu, kai visiems buvo pranešta, kad jis atostogavo Palm Springse, Kalifornijoje, 1954 m. vasarį.

Manoma, kad pirmas susitikimas įvyko su „skandinaviškos išvaizdos" ateiviais. T. Goodas sakė: „Mes žinome, kad iki 90 proc. visų pranešimų apie NSO galima įvairiai paaiškinti. Bet aš sakyčiau, kad milijonai žmonių visame pasaulyje iš tikrųjų matė tikrus NSO."

Pagal 2010 m. paviešintus kai kuriuos Gynybos ministerijos dokumentus, gali būti, kad Winstonas Churchillis liepė NSO pastebėjimus įslaptinti.

NSO rytinėje Anglijos pakrantėje pamatė žvalgybinis karališkųjų oro pajėgų lėktuvas, karo pabaigoje grįžtantis iš misijos Prancūzijoje ar Vokietijoje. Sakoma, kad W. Churchillis aptarė, kaip elgtis su informacija apie pastebėtą NSO su D. Eisenhoweriu.

alfa.lt

Aukštyn