Dievo paveikslas (Biblija vs mokymas apie reinkarnaciją)

Pradėjo Steiblys, spalio 15, 2014, 12:34:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

LittleGhostGirl

@Sirius Meluoji, taip jėzus tikrai negalėjo daryti, kad jis ne Dievas tai čia aišku, bet jis taip nedarė, kaip ten išvardinai. ???

TinSoldier

spalio 18, 2014, 15:16:12 Redagavimas: spalio 18, 2014, 15:21:21 by TinSoldier
CitataTačiau faktas, jog Jis gimė iš mergelės, įrodo tai, jog Jis tikrai prisikėlė iš mirusiųjų.

Logiška :D

Paragraf'as tiek laiko šitame forumė kūrė normalių ir smegenis turinčių krikščionių įvaizdį.
Bet kaip greitai byra jis dabar.. :D

Steiblys

Citata iš: Sirius  spalio 18, 2014, 15:11:22
Biblijoje yra aiškiai parašyta, kur Jėzus neigia, kad yra dievas.
Ne, Jis neneigė, kad yra Dievas. Tik reikia suvokti, kad Jis ir tuo pačiu yra 100% žmogus.

Sirius

Kuriu velnių malti dieva į viena krūvą su žmogum ? Kame čia logika ?
Argi dievas tiesiog negalėjo iš lempos pasiversti žmogui.

Iš kur pas šventąją dvasią, Sperma atsirado apvaisinti marija, gauti 24 X chromosomas ?

Kur yra faktiniai duomenis, vienu tikėjimu be šansu įrodyti , kaip ,kad pradės kliedesius purtyt apie torino drebulę greit. mat ten jėzaus atvaizdas.

Ir visa tą jūsų biblinė nuomonė yra neegzsistuojanti, o littleGhostgirl. Yra numesti prie jėzaus darbų biblinės nuorodos, iš lempos nerašiau, kad jis buvo vagys, biblijoj taip parašyta.

Sirius

Jūs rašot, savo nuomone, apie biblija, kur net nėra nė lašo apie tai rašoma. Jūs skaitykite ją atidžiai, nesvarbu, kad ir 100 metų studijuoja,t loginęs spragas užpildykite.

Pasakysiu po teisybę, Lietuvių pamokose, vaikus moka samprotavimo (Loginius ) tekstus rašyti , iš jų 95 Procentai nemoka rašyti, nes neturi loginio mąstymo. 60 procentų nemokančių rašyti yra Kriškčionis, katalikai. Visi kiti prasigėre individai. o likusi dalis, suvokia tekstus, ir supranta kas juose parašyta, ir taip atsiranda mokslininkai kuri gerina jūsų technine visuomenę.

Sirius

Sirius

Kam tikėti Biblijos mokslu, jei Bilbijoje Dievas Nužudė pora milijonų žmonių, o Velnio darbai biblijoje, pražūdė viso labo tik keliolika Žmonių :)

Kilmingi Jėzaus atlikti darbai žemėje.

Steiblys

Citata iš: Sirius  spalio 18, 2014, 16:02:27

Kur yra faktiniai duomenis, vienu tikėjimu be šansu įrodyti , kaip ,kad pradės kliedesius purtyt apie torino drebulę greit. mat ten jėzaus atvaizdas.

Ir visa tą jūsų biblinė nuomonė yra neegzsistuojanti, o littleGhostgirl. Yra numesti prie jėzaus darbų biblinės nuorodos, iš lempos nerašiau, kad jis buvo vagys, biblijoj taip parašyta.
Prie ko čia kažkokios drobės? Jos nieko nei įrodo, nei neįrodo...
Faktas tas, kad Jėzus nepadarė nė vienos nuodėmės. Būdamas Dievas, Jis negali nusidėti. Laiško hebrajams autorius 4-o skyriaus 15-oje eilutėje rašo, kad Viešpats Jėzus Kristus buvo visaip gundytas, kaip ir mes, tačiau nenusidėjo.
Matau esi labai piktas žmogus. Nors save turbūt skaitai humanistu. Plauki pasroviui kartu su šio supuvusio pasaulio "upe" ir net nebandai pasipriešinti. Problema yra ta, kad žmonės pasitiki savo sugedusiu protu. Jie taip didžiuojasi juo, jog galiausiai pradeda jį garbinti ir galvoja, jog jo viskam pakanka. Jiems atrodo,kad daugiau nieko ir nereikia. O kvailiausia situacija kyla tada, kai jie pradeda girtis savo išmanymu ir tvirtina, kad protu galima apimti visą visatą...Paskaityk Bibliją ir tu rasi, jog tai buvo pradinė žmogaus problema, ir ji vis dar yra pagrindinė. Gundymas, kuris pirmą kartą užklupo moterį ir vyrą buvo štai koks: „ar tikrai Dievas pasakė?" (Pradžios 3,1) Ir tu lygiai tą patį mėgdžioji. Išdidumas, puikybė, beviltiškumas...Ir kas toliau?

.L.U.T.H.O.R.

spalio 18, 2014, 21:30:21 Redagavimas: spalio 18, 2014, 21:33:22 by Druwis
Citata iš: TinSoldier  spalio 18, 2014, 15:16:12
CitataTačiau faktas, jog Jis gimė iš mergelės, įrodo tai, jog Jis tikrai prisikėlė iš mirusiųjų.

Logiška :D

Paragraf'as tiek laiko šitame forumė kūrė normalių ir smegenis turinčių krikščionių įvaizdį.
Bet kaip greitai byra jis dabar.. :D

Čia dėl to, kad Paragraf išėjo atostogų, tai atkuto visi krikščionys, ar bent jau vienas :D

@Steiblys , o tai kiek žemei metų? ir ar Dievas iš tikrųjų sukūrė mūsų pasaulį per 6 dienas, o 7  ilsėjosi? :)

Steiblys

Citata iš: Druwis  spalio 18, 2014, 21:30:21
Steiblys , o tai kiek žemei metų? ir ar Dievas iš tikrųjų sukūrė mūsų pasaulį per 6 dienas, o 7  ilsėjosi? :)

Kiek žemei metų nežinau. Taip, Dievas sukūrė mūsų pasaulį per 6 dienas.
O tu tiki, kad įšsivystėme iš bakterijos?

rutulys

spalio 18, 2014, 21:50:54 Redagavimas: spalio 18, 2014, 22:44:38 by rutulys
Nesugebu aiškiai suformuluoti minties. Atleiskit.

.L.U.T.H.O.R.

spalio 18, 2014, 22:01:37 Redagavimas: spalio 18, 2014, 22:06:04 by Druwis
Citata iš: Steiblys  spalio 18, 2014, 21:49:39
Citata iš: Druwis  spalio 18, 2014, 21:30:21
Steiblys , o tai kiek žemei metų? ir ar Dievas iš tikrųjų sukūrė mūsų pasaulį per 6 dienas, o 7  ilsėjosi? :)

Kiek žemei metų nežinau. Taip, Dievas sukūrė mūsų pasaulį per 6 dienas.
O tu tiki, kad įšsivystėme iš bakterijos?

Aš tai išsivysčiau tikrai ne iš bakterijos :D

Sirius

Tu ką ekstrasensas, kad matai aš esu piktas?
Dar žinai, kad aš save skaitau ko gero humanistu ?
Jau žinai, kokioj aš valtyje plaukiu ir žinai, kad aš nesipriešinu.

Tokius žmonęs krikščionis kaip tu degina ant laužo.
Šėtono įsikūnijimas.

Žodžių, kad ir kiek kontrargumentuosi, tavo tiesa neturi jokio ĮRODYMO PAMATO.
O jei nėra įrodymo, tai tavo Tikėjimas , man ir visiems kitiems pasaulio žmonėms nėra teisingas, nes jis neturi jokios prasmės, tikėk kuo nori, tu būsi teisus, bet tik būsi teisus savo vidiniu pasauliu. ta pati sakydamas kitam krikščioniui, jis nesutiks su tavim.

Sirius

Klausimas: kaipgi mums žinoti ar pranašystė yra nuo Šėtono ar nuo Dievo?

Atsiverskime Bibliją. Biblijoje Dievas aiškiai pasakė, kad jei pranašystė neišsipildė, tai tas pranašas yra apsėstas Šėtono ir neturi nieko bendro su Dievu, nes tikro Dievo tikros pranašystės visada išsipildo.

=========================================

http://biblija.lt/index.aspx?cmp=reading&doc=BiblijaRKK1998_Ist_18

Pakartoto Įstatymo knyga 18, 20-21

20 O pranašas, drįstantis tarti mano vardu pranašavimą, kurio aš jam neįsakiau tarti, ar pranašas, kalbantis kitų dievų vardu, - tas pranašas turi mirti'.

21 Jeigu savęs klaustumei: 'Kaip galime žinoti, kad tas pranašavimas nėra buvęs VIEŠPATIES ištartas?'

22 Jeigu pranašas kalba VIEŠPATIES vardu, bet pranašavimas neišsipildo ar nepasitvirtina, to pranašavimo VIEŠPATS nėra ištaręs. Pranašas yra kalbėjęs įžūliai savimi pasitikėdamas, todėl dėl jo nenuogąstauk".

=========================================

Priminsime kad Jėzaus pranašystės (Mt 24, 1-34) neišsipildė, o tai reiškia kad remiantis Dievo nurodymais, užrašytais Biblijoje, Jėzus yra tikrų tikriausias Šėtonas.

TinSoldier

Na, kiek supratau, ta pranašystė (Mt 24, 1-34) kaip ir neturi galiojimo termino nustatyto (apie pasaulio pabaigas, ar tai naujus apsireiškimus ir pan.?)...

Tai, techniškai, ji dar ir neprivalėjo išsipildyti :?

Aukštyn