Indigo - dažniausiai užduodami klausimai

Pradėjo agira, spalio 12, 2014, 14:51:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

agira

Sveiki,

Kaip ir buvau žadėjęs, kad bus informacijos daugiau. Baigiau labai ilgą, daugiau kaip mėnesį laiko trukusį darbą, versdamas vieną rusišką diskusiją, su 11 metų, indigo vaiku, berniuku. Kur jis atsakė į beveik 300 klausimų, apie pačias įvairiausias temas. Diskusija vyko apytiksliai 2006 metais ir galbūt ji kai kuriems yra net ir žinoma, kadangi gan plačiai paskleista runete. Tačiau jeigu kas nežino ar nemoka rusų kalbos... Kadangi čia lankosi žmonės, kurie ieško atsakymų, pamaniau, kad jiems gal tai bus įdomu. Kadangi atsakymų daug ir apie viską. Tai paaiškina daugelį dalykų ir ši informacija iš esmės neprieštarauja tam, ką teigia ir kiti indigo, apie kuriuos bus irgi aprašyta kiek vėliau ir ką teigia tam tikros senovinės mokyklos ar žinios, pvz. vedų ir pan... Pradžioje ten kiek apie katastrofas, bet po truputį išnagrinėjama įvairi visatos, sielų, gyvenimo esmė, būties sandara, reinkarnacijos, nežemiškos civilizacijos ir t.t...

http://www.zulus.lt/lt/book/indigo-da%C5%BEniausiai-u%C5%BEduodami-klausimai/indigo-da%C5%BEniausiai-u%C5%BEduodami-klausimai

Informacija paskelbta knygos pavidale, hierarcinis turinys, kur 300 klausimų yra suskaldyti į puslapius po 32 klausimus. Visa navigacija, tarp jų, vykdoma turinio apačioje ir dešinėje pusėje esančiame "sidebar".

Nežinau ar čia dažnai užsuksiu pažiūrėti, ką į šią temą kas parašys, tai nebuvo mano tikslas. Jis buvo paskelbti šias žinias plačiau.

Gero skaitymo! Man pačiam tai atsakė į labai daug dalykų.

Benamis

@agira turejau perkelti tema i kita lenta.

Kai turesiu daugiau laiko reikes butinai paskaityti ;)

agira

Gerai :) svarbu paskelbta :) Tiek vargau :)

Beje verčiant nutiko įdomių dalykų. Verčiant gilinausi į tas praktikas, kurias jis pateikė, ten pvz. energijos apsikeitimas su nežemiškais padarais, kaip maitinimosi būdas ir pan... Verčiau pagrinde naktimis, tai retkarčiais pradėdavo trečia akis savaime aktyvuotis, priešingai nei naktimis, kada veikdavau visai kažką kito, pvz. žaisdavau kokį kompiuterinį žaidimą. Gal dėl to, kad gvildenau šiuos klausimus. Vienu metu, net kažkoks keistas regėjimas buvo pasidaręs, vieną kartą rausvas, kitą kartą geltonas. Na kaip jis rašo viso žmogus turi 7 spalvas, kaip suprantu, pagal čakras. Jeigu išmoksti sukurti spalvas, ką kažkiek stengiausi daryti, tai po to pradedi matyti savo aurą, o vėliau ir kitų. Tie visi pabandymai kažką daryti buvo labai įdomūs ir reiks dar tai ir toliau bandyti.

czech-kuolis

Nota bene: "Jų [delfinų] protas ženkliai pralenkia žmogaus protą, kas liečia informacijos apsikeitimą. Tačiau šio pranašumo delfinai ne demonstruoja, nes žmogus jo vis viena nesugebėtų deramai įvertinti".

O šiaip pastebėjau labai pozityvus kone visoms konspiracijoms, tik va Mėnulis visgi negyvenamas, keista.

Steiblys

Man šitas patiko:
Kaip gali žmonės šiuo metu padėti Saturnui?
Saturnas nepaklūsta žmonėms. Atleiskite.

agira

#5
spalio 13, 2014, 15:49:51 Redagavimas: spalio 13, 2014, 15:59:15 by agira
Ten tokia problema, kad klausinėjo labai įvairūs žmonės. O atsakymai momentais buvo subjektyvūs, lyg jis sugebėtų perskaityti klaususiojo mintis ir atsakyti taip, kaip būtent tai suvokia klausęs. Be to tai 11 metų vaikas. Sakinių pačių struktūra kartais buvo labai sudėtinga "sukramtymui"... Kaip įžangoje rašiau, versta buvo, stengiantis, kad perteikti kuo tiksliau jo žodžius, nesistengiant savaip interpretuoti ar pataisyti jų. Kalbos šiek tiek skiriasi, rusų ir lietuvių ir kai kada rusiškas koks žodis reiškia keletą lietuviškų reikšmių ar atbulai.

Dėl to teko kiek paaukoti aiškumą, kad išlaikyti jo žodžių tikslumą. Žmonės ne durni ir manau atsirinks. O tie kurie ieško priekabių, eina ne tuo adresu, neįdomu, galite neskaityti. Minėta įžangoje, kaip ir pats Saša rašė, kad tai ne pilni atsakymai ir teks žmonėms iki galutinio atsakymo prieiti patiems.

Čia jums originalas:

Что может сделать любой человек сейчас для Сатурна?
Сатурн не подчиняется людям. Извините.


Jeigu išanalizuosime, tai galima būtų interpretuoti ir taip: pirmoje eilėje, kad kažką daryti, turėtumėte turėti tam leidimą.

Tačiau iš to gali išdygti spekuliacijos, kad visatoje yra priimta dalinti kažkokius leidimus, apie ką neužsimenama iš viso. Kas būtų ne tiesa. :) Dėl to, geriau perteikti tiesioginę prasmę, viliantis, kad žmonės patys atsirinks.

P.S. Tiesa buvo mintis, galbūt išleisti kitą versiją, be tiesioginio vertimo, kur viskas būtų sukramtyta, interpretuota, taip kaip aš tai suprantu. Bet tai jau nebūtų originalas, o mano pačio versija, pagal mano suvokimą.  Tai pakol kas pateikiau tik originalą. Nežinau ar verta kurti interpretuotą versiją.

Steiblys

Vertimas tikslus (bent šio klausimo ir atsakymo). Tik štai esmė ta, kad Saturne nėra gyvybės, ir išvis žmonės niekada nepasieks Saturno.

Benamis

Citata iš: Steiblys  spalio 13, 2014, 16:20:15
ir išvis žmonės niekada nepasieks Saturno.


Koks butu argumentas?

Steiblys

Citata iš: Benamis  spalio 13, 2014, 16:22:32
Koks butu argumentas?
Daug argumentų. Ten slėgis neįmanomas gyvybei, labai šalta, vėjas 1800 km/h ir t.t. Ir kita vertus, žvelgiant į mūsų civilizacija tai mes judame link technologijų stagnacijos, plius ekonominė ir moralės krizė ne už kalnų. Žmogus vargu ar Marsą per pastaruosius 20 metų pasieks, o ką jau ten Saturnas...

Benamis

Tai as suprantu, kad jame zmones neapsigyvens, kalbame ne apie tai.

Tiesiog teigti, kad zmones niekada nepasieks pacio Saturno, tai ka as zinau... Ziurint kokiu tempu technologijos zengia i prieki, tai nenustebciau jeigu ir uz kokiu 50 metu koks nors kosminis laivas su igula sugebetu Saturna apskrieti ir sekmingai grizti atgal i Zeme.

CitataIr kita vertus, žvelgiant į mūsų civilizacija tai mes judame link technologijų stagnacijos


Ne pro kur technologines stagnacijos nematau ir neizvelgiu. Gal galetum konkreciau?

TinSoldier

#10
spalio 13, 2014, 17:05:04 Redagavimas: spalio 13, 2014, 17:08:28 by TinSoldier
Na, konkrečiai žmogui Saturno gali ir nelabai eitų dabar pasiekti.. Ypač turint omenyje, kad tai yra dujinė planeta, neturinti tokio paviršiaus kaip Žemė, ar Marsas.. Bet, apskritai, Saturnas tai pasiektas juk kaip ir... Pvz, Cassini: http://www.esa.int/Our_Activities/Space_Science/Cassini-Huygens/Where_is_Cassini_now

O ir šiaip, turint omeny gana realius planus, kad erdvėlaiviai gebėtų kurą/vandenį išgauti iš asteroidų ar kitų kosminių kūnų skrydžio metu, - galimybė žmonėms pasiekti Saturną - milžiniška. Ir ne tik Saturną, bet ir dar tolesnes planetas ar vietas. Kadangi erdvėlaiviai turėtų praktiškai neišsenkančias kuro/vandens atsargas, kurios dabar sudaro labai didelę krovinio dalį ir sukelia ribojimus. Kiek žinau, tokia galimybė tikrai numatyta artimoje ateityje.

Steiblys

Tokių technologinių stagnacijų buvo istorijoje, pvz., Senoji Mesopotamijos, Egipto ar Antikos civilizacijos tai patyrė. Piramidės, Babilono kabantieji sodai ir panašūs objektai buvo pastatyti gan pažangių technologijų dėka, ir kai civilizacijos žlugo, technologinis vystymasis ilgam laikui buvo sustojęs. Manau, kad mūsų civilizacijai žlugus tai irgi tokia stagnacija yra neišvengiama.

Benamis

Tai cia tik prielaidos ir spejimai. Jeigu zlugs... O jeigu nezlugs? :)

Vytautas

Dėl kosmoso užkariavimo regreso tai labiau nei akivaizdu. 42m kai baigėsi apolo skrydžiai. Labai didelis klausimas ar buvo. Kadangi dabar yra daugiau realių "stebėtojų" nei anuomet tai niekas nesiryžta daryti to ko neįmanoma padaryti. O matomai tai į mėnulį skridusios raketos Saturn išmestos. Šatlai taip pat nurašyti. Vos vos kažkaip pasiekia su rusiška technika  kosminės rusų stoties ir ten visi sėdi susispaudę. Jos skridimo orbita tik apie 300km virš žemės. Per tiek metų niekas nebando kišti nosies toliau su gyvais žmonėmis. Neatrodo keista. Dabar juk visiškai kitos techninės galimybės skristi ir į tą patį mėnulį. Be to manau jis turėtų būti įdomus ir karinis tikslais. Bet niekas to nedaro. Na dar pagyvensiu kokį 30m ir manau situacija nepasikeis. Niekas niekur neskris. Pagyvensim pamatysim.  :) Čia tik fantazijos kad žmonės gali kažkur skristi.  Civilizacija dar nežlugo bet kosmoso užkariavimu užsiima tik žodžiais. O realybėje naudojasi tik tiek kiek galima naudotis.

Benamis

Citata iš: Vytautas  spalio 13, 2014, 17:28:14
Čia tik fantazijos kad žmonės gali kažkur skristi.


Taip, lygiai tokios pacios fantazijos kaip ir pries 100 metu:







Pastebejimas butu tik toks, kad fantazijos virto realybe.

Aukštyn