Gancfeldo metodas

Pradėjo paragraf 78, vasario 09, 2012, 21:38:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Gal kas bandėte?

Benamis

Vau, gerai, kad priminei... Teko apie tai jau kadaise skaityti :) Beje, as esu skaites, kad toli grazu ne po keliu minuciu haliucinacijos prasideda, tai gali uztrukti ir iki pusvalandzio. Taip pat rekomenduojama snypstima klausyti per ausines. Dar kiek pamenu geriausia, kad kamuoliukai butu sodriai raudonos spalvos :)

Meginau viena karta, taciau neisejo nes vis kazkas sutrukdydavo: tai i kambari kas nors uzeidavo, tai telefonas suskambedavo ;D Veliau tiesiog uzmirsau. Teks dar karta pameginti :)

paragraf 78

Kai išmėginsi parašyk įspūdžius :) nes aš vargei ar prisiruošiu

Benamis

Ok, bet reikes surasti ka nors panasaus i teniso kamuoliukus :)

Bildukas

:) Dar cia praleista , kad reikalinga raudona sviesa , nukreipta i jusu akis.Viename forume skaiciau , kad bandytojas nudaze tuos kamuoliukus raudonai , nes neturejo raudonos sviesos. :D. Ten , beje , dalinamasi tokia patirtimi , kad reikalinga ramybe , kad butu isjungtas TV, neveiktu kokie fenai ir t.t. - vienu zodziu - taika ir ramybe turi buti. ::). Na , kas isbandysite , butu idomu suzinoti rezultatus. Sekmes .

Beelzebub

Hmm, įdomiai čia. Reiks kada pabandyt :D

Teroras

Pirma karta girdziu apie toki "eksperimenta" :o Beje, o tai nekenkia zmogaus psichikai?

RoxiO

Šianakt bandysiu. O tai būtinai turi būti kamuoliukai ar gali būti tarkim.. Sodriai raudonas kartonas?

Benamis

Svarbiausia, kad nepatektu jokia sviesa. Ta prasme kai turesi atmerktas akis, turi matyti tik raudona spalva ir nieko daugiau. Nezinau, turi kazkaip sugalvoti, kad pro plysius pvz. nosies srityje nepatektu kitos spalvos sviesos saltinis :)

RoxiO

Ai, tai dar reikia atsimerkus būti? :D

Benamis

Citata iš: RoxiO  vasario 09, 2012, 23:37:38
Ai, tai dar reikia atsimerkus būti? :D

Taip ;D

RoxiO

Žiūrėsiu kas gausis su mano home made  :P akinukais:

Beje, pasiūlymas forumui: būtų patogu, jei padarytumėte nariams foto galerija, nes kiekvieną kartą norint parodyt savo fotkintą nuotrauką reik ieškot kur ją pirma įkelt. Būtų patogu, jei viskas vienoj vietoj būtų. :)

unco

Nei po penkių min., nei po pusvalandžio man žirgai nepasirodė  :-[

P.S. Sėkmės, RoxiO

Benamis

Unco, tikrai matei tik viena spalva atmerkus akis?

Cia truputeli placiau: http://en.wikipedia.org/wiki/Ganzfeld_experiment

Cia kas neturi radijo (lol):

Beje, nepamirskit apie ausines ;)

RoxiO

Nieko man nesigavo :/

Aukštyn