Gyvenimo prailginimas prisitaikant prie gamtos ciklų

Pradėjo rutulys, liepos 13, 2014, 23:42:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Master

liepos 15, 2014, 16:42:57 Redagavimas: liepos 15, 2014, 16:48:57 by Master
Priklausoma nuo to kaip suprasime natūralią eigą. O čia jau tema diskutuotina :) Tikrai nenoriu leistis į ją. Bet paminėsiu, kad termiškai apdorotas maistas, tikrai nėra natūralus. Mūsų organizmas sveikas ne tada, kuomet neserga, o tuomet, kada gali dirbti visu pajėgumu.
Ps. Manau, kad mylėti savo kūną, rūpintis juo, vis dėl to nėra egoizmas... :?
Bet čia vėlgi, priklauso nuo to, ką laikysi ego ( šiuo žodžiu tikrai mėgstama daugiažodžiautis ir žaisti jo prasmėmis :) )

xsistemax

Kūnas-ne rūbas,nauju nepakeisi.Galima ir nesirūpinti,bet būsi kaip "bomžas" apdriskęs...  :)

Rotting.Christ

Tiek to, nesiruošiu ginčytis, kai šneka fanatizmas, o ne sveikas protas.
Grįžtant prie temos pradžios - po tokios dietos norėčiau info po kokių 15-20metų, kaip ten kas yra. :)

Master

Kaip mane erzina žmonės, kurie per savo siaurią pasaulėžiūrą nesugeba nei savarankiškai mąstyti, nei toleruoti aplinkos.
Negalima vadinti kažko, kas yra kaitoma ir kieno ideologija nesekama- fanatizmu. Fanatizmas įsikibti į savo trumpalaikių malonumų patenkimą ir verkti, kad visi egoistais, taip pateisinant savo veiksmus jų net napsvarstant... (motyvuoju minusą. Tik tiek)

zoza_lola_lucifer

O ką veiksit "prailginę gyvenimą"?

.L.U.T.H.O.R.

Gyvenime yra tiek visokios veiklos ir žinių, kad net 200 metų neužtektų viskm pasisavinti ir patirti :)

Master

Suprantate,kad natūraliai gyvenimo prailginti neįmanoma. Tiesiog gyvenama tiek, kiek jam palankiomis sąlygomis leidžia kūnas.
Keista įsivaizduoti jog tai kažkoks kone ezoterinis, neteisetas būdas apeiti sistemą.
Tai kam tada reikia atsisakyti žalingų įpročių? Kam mes senatvėje vartojame vaistus? Kodėl mes dabar nenusižudome, nes juk gyventi ilgai ir laimingai yra ego, o mes vistiek neturime ką veikti? (beeeet aišku, kol tu išlaikai valstybe, tol tai laikoma nusikaltimu.. :D )
Taip, kaip jums nepriimtina mano pozicija, man taip pat nesuprantamas jūsų požiūris.

.L.U.T.H.O.R.

Čia geras pastebėjimas, vaistais irgi juk ilginame gyvenimą savo, šiaip bet kokie pagalbiniai dalykai jau nenatūralu :D viskas ką vaistinėj perki :D O šiaip dėl sportinio intereso, galima būtų išbandyti ir rutulio pasiūlytą maitinimąsi kokį mėnesį :D Asmeninė patirtis geriausias įrodymas, jeigu nenumirsi :D

rutulys

Citata iš: zalia.arbata  liepos 15, 2014, 12:12:00
kiekvieną dieną valgant tuo pačiu metu (ne taip, kad pusryčiai vieną dieną, pietūs- kitą ir pan.)

Tai taip, gal neaiškiai parašiau, aš valgau po vidurdienio.

Aukštyn