Sutapimas?

Pradėjo Naujasisaš, balandžio 18, 2014, 12:11:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Naujasisaš

Sugalvojau iškart sukursiu nauja tema ir čia parašysiu savo sutapimą, gal bus galima ką padiskutuoti.

Taigi va. Aš neseniai sapnavau kad ėjau pas mechanikus tvarkyt mašinos, ir jie buvo keturiese, tie mechanikai. Vienas buvo mano draugas, kitas pažįstamas, o kitų dviejų, vieno aukšto su barzda ir mažesnio už jį nepažinojau, tai jie dviese ir plepėjo. Taip sapnas ir baigėsi, bet keiščiausias dalykas tas kad kai nuvariau pas tapati draugą ( kurį sapnavau kaip mechanika) sutikau tuos du kurių nepažinojau ir ten tikrai buvo jie iš sapno nors nei karto jų nebuvau matęs. Sutapimas?  Ar viskas gali būti sujungta tarpusavyje? Kaip manot?

paragraf 78

Miego tyrėjai sako, kad mes sapnuojame tik tuos žmones kuriuos buvome kada nors matę. Tad visko gali būti, kad kažkada esi sutikęs tuos žmones pas savo draugą, tik neatsimeni to įvykio. Mes neatsimename didžiosios dalies nereikšmingų įvykių ar žmonių.

Benamis

Sunku pasakyti ar tai galejo buti tikrai pranasingas sapnas. As neatmetu galimybes, kad tokie sapnai egzistuoja, taciau galima rasti ir ganetinai realu paaiskinima, kad ir tarkim tie patys klaidingi prisiminimai :)

TinSoldier

Man mieliausias paaiškinimas - Benamio paminėti klaidingi prisiminimai. Smegenys nuolat užpildo atminties ar sekų spragas, sukurdamos klaidingus atsiminimus/ryšius ir t.t. ir pan.

Sapnų detalių žmonės linkę neatsiminti. Kaip, pavyzdžiui, veidų, ypač mažiau pažįstamų žmonių. Todėl tu galėjai susapnuoti vienokius veidus, o po to realybėje pamatęs kažkokius veidus - pagalvoti, kad juos ir sapne matei. Nors iš tiesų sapne buvo visai kitokie veidai ir žmonės (nebent smulkūs panašumai buvo, kurie galėjo ir sutapti).

Taip dažnai žmonės pagalvoja, kad susapnavo kažką pranašiško - kai jau po sapno kažkas įvyksta, ir jiems pradeda atrodyti, kad būtent tokį įvykį ir sapnavo. Nors iš tikro sapne, prieš įvykį, viskas buvo ganėtinai kitaip.

Naujasisaš

balandžio 18, 2014, 12:21:51 Redagavimas: balandžio 18, 2014, 12:23:34 by Naujasisaš
Ne tikrai nebuvau jų matęs, nes ir su draugu neperseniausiai susipažinęs buvau, ir tas susitikimas ivyko po sapno, ir aš tada grįžęs atsiverčiau savo sąsiuvinį ir tikslus buvo apibūdinimas tų dviejų . Tikiuosi supratot :)

Edit: netgi visi bruožai atitiko veido.

Benamis

Sunku objektyviai vertinti toki atsitikima. Jeigu tu uzsirasytum sasiuvinyje pvz. toki sapna:

maciau kaip ant viesbucio "Lietuva" nukrito lektuvas.

Ir sekancia diena lektuvas tikrai nukristu ant viesbucio "Lietuva", tada sakyciau taip, kazkoks rysys su paranormaliais reiskiniais gal ir butu :)

Supera

Bet tie pranašiški sapnai gali rodyt ne konkrečius įvykiu, kad ten kur nors lėktuvas nukrito, o per mažas detales, ir tada aiškinieasi ką jos reiškia.
Bet kas čia žino, gal tas sapnas ir buvo pranašingas, va susiradai du draugus :D

paragraf 78

@Supera tų mažų detalių įžvelgimas "pranašiškame" sapne, tėra pritempinėjimas. Praktiškai bet kurį sapną galima pritempti prie kokio nors įvykio ypač jei esi gudresnis :)

Supera

Ne nu galima ir taip, bet aš pakartosiu, ką jau kažkus esu rašius. kai sapnuoji, kad tau iškrenta dantis tai reikškia, kad kažkas iš tavo pažystamų numirs. Du kartus sapnavau, ir du kartus išsipildė.

NEXO

Nežinau gal čia sutapimas ar ne? ,bet viena kartą , man nutiko toks nepaiškinamas dalykas ir kodėl taip nutinka? buvo taip miegu miegodamas matau kaip per savo akis ne iš šono o gyvai savo kambari ir atsikeliu pasižiuriu į laikrodi ir vėl tuo metu atsikeliau antra kart vėl pažiuriu i savo laikrodi paskuri trečia kart supratau ,kad pirmas tikrai buvo sapnas o antras tai nežinau

paragraf 78

Man irgi taip buvo pora kartų, kad realiai atsibudau tik iš kažkelinto karto. Bugas matricoje :)

Aukštyn