Telepatija

Pradėjo Asasinas, vasario 01, 2012, 20:00:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Telepatija yra viena. Jausti gali empatai. Abu gebėjimus galima išlavinti.

indigo

bet as ir matau ir jauciu tuomet ka reiske girdejimas? nes kartais zmoniu mintis girdziu tas samoningas o kai ka noriu suzinot jauciu o kai labai reik pasiziuriu ir informacija buna daugmaz teisinga

Jonas

Citata iš: Šešėlis  birželio 07, 2012, 17:46:29
Telepatija yra viena. Jausti gali empatai. Abu gebėjimus galima išlavinti.

Telepatija iš tiesų yra telempatija.  :)

Imbieras

et, et.
Tiek tuščių kalbų apie esmę, rašybą, suvokimą tosios telepatijos, tačiau apie praktikavimą ir ugdymą dar ničniek' naudingo neperskaičiau šioj temoj.;D
Tai visgi gal kuris pasidalinsit patarimais ?

Nežinukas

Uta

Man teko vieną naktį išgirst draugo mintis.
Vakare, prieš miegą meldžiau Dievą pagalbos jam. Turbūt tai sustiprino mūsų ryšį tą akimirką. Atsiguliau miegoti ir už poros akimirkų pasigirdo kosminis garsas (buvau jį girdėjusi jau prieš tai) apsunko galva, jaučiau spaudimą galvoje, kažkaip perėjau į kitą būseną. Tada supratau, kad esu sąryšyje su juo. Man ėmė srautais plaukti jo mintys. Jos buvo aiškiai ne mano ir aiškiai ne mano garsiniai prisiminimai. Girdėjau gal vos 3 sakinius. Bet toje būsenoje išbuvau gan ilgai, ilgai negalėjau grįžt į kūną, tiksliau jo pajudint ar pasikelti. Ir tikrai nemiegojau.
Kitą dieną jam tai papasakojau. Jis klausė ką girdėjau. Atsakiau ir paklausiau ar tai įmanoma. Jis paklausė kokiu laiku tai girdėjau. Aš atsakiau ir jis patvirtino, kad tai buvo jo mintys...
Aš apie tai po to negalvojau. Bet dabar norėčiau pabendraut su kuo nors kas yra patyręs kažką panašaus...

eternal.bliss

birželio 24, 2013, 23:02:32 Redagavimas: birželio 24, 2013, 23:16:36 by eternal.bliss
Empatija yra glaudžiai susijusi su telepatija, nenuostabu, kad girdėjai jo mintis.
Empatija yra paprasčiausia meilės išraiška, kuomet jauti kitą objektą kaip save. Jeigu labai susitelkei į jį tai ir išgirdai jo mintis, tiesiog tavo dėmesys buvo labai stiprus dėl to taip atsitiko(tas kūno sukaustymas. :) dažniausiai tiesiog išgirstamos mintys arba vaizdinys tačiau kūno tikrai nesukausto  :)

Uta

Hmm tavo žodžiai atrodo teisingi ir viską paaiškina :) . Bet tas kūno sukaustymas jau kita kalba... o svarbiausiai prieš tai galvą persmelkęs garsas...toks metalinis ir aštrus... ir jau nepirmą kartą. Lygiai prieš metus ji išgirdusi išsigandau. Šį kartą palaukiau kas bus toliau... nesuprantu kodėl patekau į tokią keistą būseną.

eternal.bliss

Logiškiausia išvada būtų, jog negalėjai pajudinti kūno dėl pačios telepatijos, nes tavo dėmesys kitam žmogui buvo visiškas ir dėl to praradai valdymą. o garsas koks? cypimas? ir kaip man įsivaizduoti metalinį garsą? :)

Uta

Na taip, jausmas buvo toks, kad visos jėgos buvo sutelktos į patį minčių srauto gaudymą. Garsas toks perveriantis visą galvą, toks lyg baltas pusmėnulis. Na bet žinoma aš nesugebėsiu jo aprašyt taip, kad suprastum :) jei kas nors būtų tai jau patyręs tada suprastų. O kokia tikimybė, kad tai nutiks vėl?
Ir šiaip aš dažnai girdžiu visokius garsus, balsus tik jie būna neaiškus, todėl nelabai kreipiu į tai dėmesį. Mane sudomino tik šis atvejis.

eternal.bliss

tikimybė priklauso nuo tavęs.
Tiesiog turi būti labai pozityvi, kad nepradėtų manipuliuoti tavimi.  :) čia jau kažkas rašė, kad nori atsikratyti to sugebėjimo. Jis nėra skirtas žaliems (taip sakant  :) )
Reikia labai geriau mokėti valdyti emocijas ir savas mintis, kad nepamestum savęs jose. :)

Ezekiel

Kaip keista, kad vyksta diskusija apie telepatiją, tačiau niekas nepaminėjo Ruperto Šeldreiko išsamių mokslinių tyrimų šioje srityje. Štai čia sukūriau tema apie jo darbus: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1790.0

Labai telepatiški yra gyvūnai. Galių pateikti pavyzdį - kai buvau pas gimines katė laukė ateinant šeimininkės, nors jį atėjo tik po 5min ir niekaip kitaip katė negalėjo pajūsti jos grįžimo. Telepatija būdinga ir šunims, specialiai apmokytos papūgos gali net pasakyti ką mąsto žmogus todėl Rupertas ir tyrinėjo šiuos gyvūnus.
Žmonėms telepatinį bendravimą matyt pakeitė verbalinis ir rašytinis. Tačiau gal vis tik tam tikru lygiu, nesąmoningai naudojamas. Labai artimi žmonės gali jausti vienas kita, nepasitelkiant normalių pojūčių. Žmonės ir gyvūnai gali jausti kada juos stebi. Pats pastebėjau, kad kai kurie žmonės pajunta mano žvilgsnį nors ir labai reti.

Uta

Aš tai suprantu. Pamenu prieš metus man kilo mintis, kad būtų įdomu matyti, suprasti ir girdėti daugiau nei kiti. Vietoj to kad kažką praktikuočiau ėmiausi dvasinio ir visokio kitokio savęs tobulinimo. O tada prasidėjo keisti dalykai. Nors jie ir minimalus, bet anksčiau to nebūdavo. O jie minimalus, nes aš pati žinau, kad tam esu per silpna. Todėl mane labai nustebino mano aprašytas atvejis, nes aš jam buvau dar per silpna. Na bet ačiū, kai kurie dalykai man dabar pasidarė aiškesni  :)

eternal.bliss

Matai stiprūs žmonės dažnai tos telepatijos ir nesugeba įvaldyti. Turi būti empatija, kurią išsiugdyti "stipriam" žmogu yra sunku nes jis negeba suderinti stiprumo su "paslankumu" arba kitaip tariant gebėjimu pakeisti savo formą- jausti kitą žmogų kaip save. Todėl ir iškyla Vandens palyginimas arba bambuko, kuris geba lenktis vėjui esant, ir ąžuolo kuris yra stiprus bet lūžta esant stipriam vėjui.

Todėl telepatija kaip tik dažnai pasitaiko tarp silpnų emociškai, psichologiškai bet turinčių empatiją kitiems, moterys dažniau sugeba tai.

Asasinas

O, kaip čia prisiminėt Asasino temą apie telepatiją? Na, tai kas pasakys, apie ką aš dabar galvoju? :)

Aukštyn