Alkoholizmas ir sventintas vanduo

Pradėjo Benamis, kovo 02, 2014, 13:50:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Citata iš: Glow  kovo 02, 2014, 14:42:33
Ne, bet tai ir lieka tik tarp kalbančiųjų. Jei nepateikia įrodymų, gali ir netikėt (ypač jei istorija labai jau neįtikėtina). Istorijos neretai būna gerokai pagrąžintos, todėl tiesiog tai lieka eiliniu pokalbiu nesigilinant į įvikius (kaip sakant prie vieną ausį įėjo, pro kitą - išėjo).

Tai mes jau ta supratom, tai kam tu cia spamini jeigu jau pirmoje zinuteje autorius parase ir paklause, kaip galima butu tai racionaliai isaiskinti? Jeigu tu negali aiskinti, tai ir neaiskink - kokios problemos? Atejai - perskaitei - pamatei, kad ne tau - isejai.

Matai, irodymu cia jam istorijoje truksta... Vadovaujantis tokia logika, tai sis forumas kaip dykyne atrodytu.

Sharikovas

Nelabai suvokiu del ko buvau uzsipultas, as i sita istorija ziuriu is kitokio kampo ir cia matau visai kita zmogu kuriam reikia pagalbos. As asmeniskai beveik kiekviena diena po darbo isgeriu 100gramu brendzio arba pora buteliu alaus, jei koki idomu filma ziuriu buna ir 200gramu brendziu, o tai ir yra puse butelio ir neesu(greiciausiai) alkoholikas, nemiegu smiges, apsimyzes ar apsivemes ir kaip supratau ta moteris taipogi. Va jeigu pamatyciau, kad mano motina del tokiu nesamoniu pradetu begiot pas kunigelius ir kitokio plauko sarlatanus, taskyt visa pensija anto, o dar ir pasislepus pilstytu purvina vandeneli i mano gerimus, tada as rimtai sunerimciau del tokio elgesio ir pradeciau ieskot rimtos pagalbos, jei vienas nesugebeciau susitvarkyt su tokiu nuopoliu.

Benamis

Man kazkodel atrodo, kad tau jau sunkiai sektusi susitvarkyti su savo priklausomybe :)

Teroras

Sharikovai sekmes tau tapatinti vyru allkoholio suvartojama kieki su moteru ir rasyti, kad puse butelio brendzio per diena tai nieko blogo.

Sharikovas

Citata iš: Benamis  kovo 02, 2014, 14:49:54
Man kazkodel atrodo, kad tau jau sunkiai sektusi susitvarkyti su savo priklausomybe :)

Kodel man reiketu tvarkytis su ta pavadinkim  taip priklausomybe ? As esu priklausomas ir nuo riebaus mesos gabalo, nors turiu padidejusi cholesterolio kieki, bet neketinu jo atsisakyti, nes tai yra skanu ir man kelia malonuma. Neesu sveikuolis ir gal negyvensiu iki 100metu, bet jei alkoholis nemaiso mano socialiniam gyvenimui, tai kodel tureciau prisiverstinai ji mesti ? Beje cia tik mano asmenine nuomone apie visa sia istorija, niekam nepersu.
Apskritai alkoholikas Lietuvoj turi labai neigiama reiksme, vos tik zmones isgirsta alkoholikas tuoj pat panieka ir pasmerkimas, cia tik tarp kitko.

Benamis

Bet ar tu regejai is mano puses raginima, mesti alkoholi Sharikovai? :) Gyvenk kaip tau patinka - as ne Dievas, kad teisciau. Pasikartosiu: as parasiau nuomone, kad mano manymu tau sunkiai sektusi susitvarkyti su priklausomybe jeigu tarkim noretum nebegerti nuo rytojaus. Gal klystu, o gal ir ne. Taciau tai nera raginimas tvarkytis su tavo gyvenimo budu.

Sharikovas

Klausimas ar tai priklausomybe ir ka reiskia tvarkytis su savo gyvenimu, bet kuo toliau tuo labiau i lankas, pradejom seimo nares drauge, o baigem Sharikovu :). Esme, kaip ir cia kazkas jau minejo, kad sventintas vanduo su ta istorija neturi nieko bendro ir dar klausimas kam ten reikejo tos pagalbos, nes pasakojime neperskaiciau, kad moteris guletu smigus, apsimyzus ar apsivemus, tai cia kiekvienas gali interpretuoti savaip.

Benamis

Citata iš: Sharikovas  kovo 02, 2014, 15:23:07
pradejom seimo nares drauge

Pradejom nuo šeimos narės, o ne seimo nares.

Moteriske tiesiog gerdavo ir kai jau buvo ikaususi eidavo miegoti. Kaip supratau, jeigu tavo zmona nevemtu ir nesislapintu i lova, o tiesiog gertu kiekviena diena po puslitri brendzio - tau tai nebutu jokia problema. Taigi tu pagalbos niekur neieskotum ir toliau gyventum su tokiu zmonos pomegiu.

O jos motina su tokiu tavo gyvenimo supratimu nelabai sutinka, todel jai atrodo, kad pagalba dukrai buvo reikalinga :) Poziurio klausimas.

Sharikovas

Citata iš: Benamis  kovo 02, 2014, 15:31:57
Citata iš: Sharikovas  kovo 02, 2014, 15:23:07
pradejom seimo nares drauge

Pradejom nuo šeimos narės, o ne seimo nares.

Moteriske tiesiog gerdavo ir kai jau buvo ikaususi eidavo miegoti. Kaip supratau, jeigu tavo zmona nevemtu ir nesislapintu i lova, o tiesiog gertu kiekviena diena po puslitri brendzio - tau tai nebutu jokia problema. Taigi tu pagalbos niekur neieskotum ir toliau gyventum su tokiu zmonos pomegiu.

O jos motina su tokiu tavo gyvenimo supratimu nelabai sutinka, todel jai atrodo, kad pagalba dukrai buvo reikalinga :) Poziurio klausimas.

A, persiprasau netaip supratau. Ne zinoma, moteriai galbut tai yra perdaug, tuo labiau kiekviena diena ir pirmam savo komentare rasiau daugiau juokais negu rimtai, tiesiog norejau pabrezt, kad kartais zmones iesko problemu kur ju tiesiog nera. Kaip jau minejau Lietuvoj yra labai neigiamas poziuris i alkoholikus, ka ir patvirtina kai kurie komentarai, i tai vis dar ziurima ne kaip i liga o socialini reiskini. Sioj istorijoj ta seimos drauge akivaizdu, kad turejo kazkokiu bedu, bet kaip matom susitvarke pati ar galbut su kieno nors pagalba, bet nepastebim, kad motina turi dar didesniu bedu ir tai yra labai rimta problema Lietuvoj, nes jau ne viena seima yra prapyle visus pinigus, butus butent ieskodami pagalbos pas sarlatanus ir galeciau garantuot ,kad ta motinos pagalba buvo neigiama, jei tik ne ta pagalba prie to ir privede.

Benamis

As tik galiu pasakyti, kad zmones is desperacijos griebiasi bet kokio siaudo. Todel tikrai neteisiu motinos, kad ji ieskojo bet kokios imanomos ar neimanomos pagalbos. Linkiu niekam nepakliuti i tokias situacijas, taciau kartais gyvenime net ir patys didziausi skeptikai ar netikintieji atsigrezia i tuos dalykus, kuriu egzistavimo niekuomet gyvenime nepripazino.

Jupiteris

Na, mokslininkai neseniai issiaiskino, kad vanduo sugeba priimti informacija, tarkim, visada skleidziant geras emocijas ir graziai kalbant apie vandeni augalas jame isaugs daug grazesnis ir didenis nei skleidziant blogas emocijas... Tai cia irgi tas pats, suteikia vandeniui geras emocijas, tikejo.. Ir vo, vanduo padare savo.

Benamis

Siaip tai si informacija jau seniai paneigta :-\

Jupiteris

aaa jo, ji paneigta tam , kad nesklistu.. Realiai su aurom, su astraliniais parazitais... Visur yra moksliskai viskas pagrysta, tuo paciu ir paneigta, kad neiseitu i virsu.. Svietimo sistemas, pasaulio suvokima, viska reiktu keisti, niekas dar to daryti nesiruosia... Anksciau budavo nemazai straipsniu apie situs dalykus ir mokslininku tyrimus, dabar labai nemazai ju dingo, galbut ruosesi iteikti nauja pasauleziura zmonem ir galvoja kaip viska pateikti.

Benamis

Atleisk, truputeli nedaskaiciau tavo praeitos zinutes. Galvojau tu apie Masaru Emoto eksperimenta
kalbejai :)

varpainis

Turbut sventas vanduo is vargses moteriskes isvare baisuji alkoholio demona  ;D
Paprasciausiai pamate, kad motina jau del jos po tas baznycias duodas ir mete moteriske. O gal ir pati savom jegom susieme ir mete. Joks cia stebuklas.

Aukštyn