Rusija nesiruošia sustot?

Pradėjo Jupiteris, vasario 28, 2014, 17:11:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

do

Citata iš: a.t.sielis  kovo 11, 2014, 19:57:44
Dažnai pagalvoju, kad, jeigu Rusija mus bandytų pulti, geriausiai būtų visiems mums trims miljonams išvažiuoti į ES gilumą. Karių sluoksnio pakankamo neturime, o kovoti, kai nėra šanso pergalei - savižudiška. Nėra reikalo prisirišti prie šito žemės gabalo - kažko labai ypatingo čia kol kas nesukūrėme. Žemė be geros kūrybos nieko verta.

gali būti,kad iškilus realiai karo grėsmei,daugybė jaunuolių tūps į savo bmv ir mersus,neš kudašių kur giliau ir saugiau,kad tik nemobilizuotų,nepašauktų kariauti
kas žino,gal jie būtų teisūs,bet teisūs ir tie ,kurie liktų ir eitų,aišku,žūtų
tur būt svarbiausia-nemeluoti sau,išlikti savimi
sakai ,nieko nesukūrėme......
viskas paprastaatsieli,mažo žmogaus-maža kūryba,didelio žmogaus-didelė kūryba
analogiškai taikyk valstybėms
ar tu pagalvojai kodėl ta lietuva mažiukė,apskaldyta,apgramdyta-vis dar lietuva ir mes -lietuviai?
o todėl kad valstybę lietuvą sudaro žmonės-lietuviai, o išliko todėl,kad lietuvis-stiprus savo dvasioje,savo vidumi
nėr svarbu,kad mažas akmenuka,bet didelį vežimą išverčia patogioj vietoj atsigulęs
jei žemėlapyje yra lietuva,tai tik lietuvių stiprybės dėka,kas ne kiekvienam duota
valia,ištikimybė,tikėjimas,viltis-lietuvio bruožai,padedantys išlikti ir valstybei,tautai ir kalbai
atsieli,ar nereiktėtų tau pradėti didžiuotis,esant lietuviu?juk tu gimes stipriu

do

kovo 12, 2014, 08:56:04 Redagavimas: kovo 12, 2014, 08:58:14 by do
Citata iš: Vytautas link=topic=2814.msg51751#msg51751 date=1394
/quote]
Tiesiog nusiraminkit ir nepanikuokit. Niekas čia nieko nepuls. Šiaip turiu įdomios informacijos kurios negaliu skelbti. Tiesiog reik palaukti ir įsitikinti.

Vytautai, labai smalsu,gal padaryk atskirą temą,pvz"švytuoklės atsakymai"
o jeigu Globa teisus????? :o

Vytautas

Kažkada galvojau sukurti tokią atskirą temą bet persigalvojau. Tiesiog beveik kiekvienas norintis gali pats tuo pasinaudoti. Kitas momentas pvz čia poros dienų bėgyje gavau pakankami keistą informaciją. Rezultate pasirodo tai netiksli informacija o kažkoks testas man. Tiesiog kaip reaguosiu į kažkokią informaciją tarsi ji būtų tiksli. Ir galiausiai pats nežinau mano reakcija buvo teisinga ar ne. O realybėje tai vyksta savotiškas aprimimas, net spauda nelabai turi ką rašyti.

puodukas

kovo 12, 2014, 10:44:11 Redagavimas: kovo 12, 2014, 10:45:58 by puodukas
Įdomu būtų kad parašytumėm, kas kaip suprantam, kokios savybės yra svarbiausios, kad galėtumėm jaustis lietuviais? parašau savo variantą nuo svarbiausio:
1. Vertybių sistema, kultūra.
2.Kalba (girdėjau teiginį, kad kokią kalbą (užsienio) žmogus gerai moka, tai tos ir vertybės pasidaro savos).
3. Teritorija (be savos teritorijos išnyktų ir 1, ir 2)
4. Valdžia (turi įtakos 1,2,3, bet ir 1,2,3, įtakoja valdžią.)

czech-kuolis

Vytautas

Visa ko esmė lietuviškos santuokos  :) Kitu atveju nepadės nei valdžia, nei teritorija, nei vertybės. Kitų kalbų mokėjimas taip pat nekenkia. Visiškai nesvarbu ar tuokiamasi su rytiečiais ar vakariečiais bet tai tautos išnykimas.

Marius

do

netikėk tuo į pušį atsitrenkusiu,mariau,jis pliekia tik į vieną vietą visai nesvarstydamas,neanalizuodamas,net negalvodamas, žiniasklaidoje taip pat skraido antys
puodukai, nelabai supratau ką išvardint,gal kokios savybės dominuoja lietuviuose?
atrodo išvardijau anam poste
žinoma, kaip ir visur, yra neatitinkančių išimčių

Marius

Tokiu atveju aš ir atsitrnkęs į tačią pušį...ir tuo džiaugiuosi..o vat neatsitrenkusieji,patys kaip pušelės,kur vejas pučia,ten ir linksta..

2Pacas

kovo 12, 2014, 12:20:21 Redagavimas: kovo 12, 2014, 12:50:06 by 2Pacas
Citata iš: Sharikovas  kovo 12, 2014, 02:18:28
Marius tiesiog siaip demesio stokojantis paauglys ir nereiktu kreipt demesio i begalines blevyzgas vien del to ,kad administracija toleruoja neapykantos kurstitoja.

Oi kad zinotum kiek daug tavo situose zodziuose ironijos,atsizvelgiant i tikraji "paauglio".. Mariaus amziu :D Na bet ne amziui esme kaip sakoma...40metis paauglys.

Gryztant prie temos,tai jai cia kaskas bijot kad rusai mus okupuos tai galit but ramus juk mes jau esam okupuoti vakaru.Tuoi va dar Eura iveda ir fsio.Apie okupatcija platciau rasiau cia.http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2814.255

Kaip ten sako tiesa ne visada saldi buna..Jai atvirai tai kaip ir esu sakes situacija jau nebejuokinga,manau kad po koki 20 metut gal net maziau aplamai gali nelikt Lietuvos juk pagalvokit esam tik 3 milijonai ir tai gal jau maziau, sitam mazam zemes lopineli,turim but begalo budrus jai dar norim issaugot sita Lietuvele namus savo...Kalbu taip del to nes turbut dauguma girdejot apie visus situs zemes pardavimus,nejaugi zmones jau yra ant tiek degradave ir prisiklausia musu kostiumuotu vagiu pazadu ir panasiai.Jai nori parduoti zeme. Juk musu politikeliam  nerupi Lietuva jiem nerupi Lietuvos interesai jiem rupi tik bapkes supraskit.Gryztant prie zemes tai as nesuvokiu kaip gali individas noreti pardouti savo zeme kurioje augo.Kurioja augs vaikcios po ja, ir turbut jo vaikai dar ja vaikcios.NU AS TIKRAI NESUPRANTU KAIP TAIP IMANOMA. Gal pamirsot kas buvo indenam kaip jie neteko savo zemiu??

a.t sieli. Tikrai neskaitciau tavo visu "paklodziu" bet susidariau ispudi kad tau nesvarbu tipo Lietuva.Tu suprask kad tu tik sitam mazam zemes lopineli esi savas.Visur kitur tu busi tik svecias.

puodukas

Citata iš: do  kovo 12, 2014, 11:49:29
puodukai, nelabai supratau ką išvardint
Ir pačiam man sunku suformuluoti, kas ta nepriklausomybė ir ką mes nuo ko privalome ginti, tai ir pabandžiau gal kiek nevykusiai suformuluoti.
Jei imt plačiąja prasme, tai Lietuvai dabar pagrindinis pasirinkimas ar "ištirpti" vakarų kultūroje kuri eina vieningo pasaulio sukūrimo kryptimi be tautybių, be sienų, su viena ideologija- "jokios ideologijos, kiekvienas pats renkasi kas gerai o kas blogai" (nors realiai tai tikriausia neįmanoma), ar bandyt dairytis į Rusijos pusę kuri deklaruoja , kad išliktų pasaulis su daugiau ideologijų ir realios politinės jėgos centrų.

TinSoldier

Citata iš: 2Pacas  kovo 12, 2014, 12:20:21
Gryztant prie zemes tai as nesuvokiu kaip gali individas noreti pardouti savo zeme kurioje augo.Kurioja augs vaikcios po ja, ir turbut jo vaikai dar ja vaikcios.

Na, bent jau aš, ir visi mano žinomi žmonės, - dirvonuose ir miškuose neaugom...

Marius

Toliau juokinį pasaulį tŪpakai?..:-D Ką tu apie okupacija išmanai?gal gyvenai cccp?ne,nes esi tik paauglys su menku iššilavinimu ir siauru mąstymu ir visisškai be jokios gyvenimiškos patirties..o tavo postai tai grynai delfyje, samdytų kremliaus šunų ir runkelių pasvaičiojimai..:-)

Tu, kaip ir daugelis,neitin nusimanančių tiek ekonomikoi ,tiek politikoi,tiek įstatymuose žmogystų klykauji savo primityvius vaikiškus lozungus..Apie žemės pardavimus..TŪpakėli ar bent supranti ką reiškia tas žemės pardavimas?Atsakau vos vidurinę sugebėjusiam baigt sumišusiam paaugliui..
  Žemę galės pirkt žmonės iš užsienio iš Lietuvos žmonių,taipat kaip Lietuviai gali pirkti žemes jų,tų užseniečių šalyse,BET,tai nereiškia ,kad ta nupirkta žemė taps kitos šalies nuosavybė,ji ir toliau liks LIETUVOS TERITORIJĄ,tiesiog tam tikrame žemės plote užsenietis galės tą žemę dirbti,taipat kaip ir bet kuris lietuvis,nei daugiau,nei mažiau,Tai NETAPS KITOS VALSTYBES NUOSAVYBE..Beto nieks tų lietuvių neverčia tos žemės pardavinėt,jei tau ji brangi mylima ir nenori jos parduot,tu jos ir neparduok,kartoju ,NIEKAS NEVERČIA JOS PARDUOT,TAI LAIVAS KIEKVIENO APSISPRENDIMAS.Visa šitą šaršalą užvedė stambieji lietuvos žemvaldžiai,kurie bijo konkurencijos,o tiksliau bijo ,kad atejus užsienio kapitalui ,nebegalės iš zmonių supirkinėt žemės už centus,kas vyksta dabar,nes užsenietis žmogui galės pasiūlyti tokią kaina kokios žmogus paprašys,o ne tokią kokia primeta monopolį laikantys lietuvos stambieji žemvaldžiai..to ir bijo monopolininkai.Jei žmogus nedirba tos žemės,jei jam reik pinigų savo verslo plėtojimui ar kitkam,kodėl jis su savo nuosavybę negali daryt ko nor?.Bet tu juk to nelabai supranti tupakiuk..per mažai košytes dar gyvenime esi suvalges..o tavo bedantiški pasikandžiojimai vaikiški ,ne tik man bet ir daugeliui forume juoka kelia ir į juos aš žiūriu tik kaip į neisilavinusio,maištaujančio paauglio argymasi..

do

puodukai,tai tu matai tik dvi kryptis?ištirpti vakarų kultūroje arba vėl prie rusijos?
vistiek esu optimistė, lietuvis- ir afrikoj lietuvis
pacui
tu čia apie referendumą?
na,sako ,kad įvyks referendumas,bet premjeras jau perspėjo, girdi, žiūrėkit kaip ir ką balsuosit,nes jeigu nubalsuosit už nepardavimą žemės užsieniečiams-reiškia jūs turėsite grąžinti visas išmokas europos sąjungai,kurios buvo skirtos jūsų žemės ūkiui,o tai sudaro dvidešim penkis milijonus
tai ką dabar darys mano kaimynas jonas,kuris valdo- nuomoja gal šešiasdešim hektarų,kasmet gauna išmokas ir ima paskolas ūkiui plėsti
ogi jis balsuos už tai kad parduodam žemę užsieniečiams
nes visai nenori grąžinti išmokų ir supsidijų,kiek jau susiėmė
aš seniai sakiau, dykų pinigų nebūna, už tai kad dabar gaunat katino ašaras,ateityje bus pareikalauta viso stambaus katino,
niu-netikėjo manimi
bet ,žinokit,man šauniai gyvenasi ir nedeklaruojant žemės,ir neimant išmokų -supsidijų ir neturiu tikrintojų-vadovų,kurie man nurodytų ką sėt,ką pjaut
tai vat,pacai,jeigu,jūs,miestiečiai užbalsuosite už nepardavimą žemės užsieniui,mūsų kaimiečiai turės labai pasipurtyt ir keiks balsavusius miestiečius,bet kaltė bus kaimiečio-nes jis buvo godus, ir stvėrė svetimo pinigus

2Pacas

kovo 12, 2014, 13:02:28 Redagavimas: kovo 12, 2014, 13:05:34 by 2Pacas
Citata iš: TinSoldier  kovo 12, 2014, 12:48:28
Citata iš: 2Pacas  kovo 12, 2014, 12:20:21
Gryztant prie zemes tai as nesuvokiu kaip gali individas noreti pardouti savo zeme kurioje augo.Kurioja augs vaikcios po ja, ir turbut jo vaikai dar ja vaikcios.

Na, bent jau aš, ir visi mano žinomi žmonės, - dirvonuose ir miškuose neaugom...
Prastas sarkazmas.Ne vietoi ir ne laiku.

O tu paaugli Mariau . Tai aik dar paskaityk ziniasklaidos ar seip paklausyk radijo laidu busi dar labiau "apsisvietes".

Aukštyn