Rusija nesiruošia sustot?

Pradėjo Jupiteris, vasario 28, 2014, 17:11:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

do

ir vakarai ir rytai nuolat organizuoja,jei to nedarytų-prarastų įtaką likusiam pasauliui,tik klausimas
kuris labiau apsiteršęs

exopolitics.lt

kovo 06, 2014, 11:47:05 Redagavimas: kovo 06, 2014, 11:54:22 by exopolitics.lt
CitataNu jopapa..Iš kur tu traukei ,kad vakarai kažką aplomai organizavo?Kur yrodymai ,kad čia mistinių vakaru darbas?viena bobutė per PBK pasakė? :-D baik juokus krėst..tapati dainelė apie blogus vakarus buvo ir cccp tautų kaleime..

Ukrainos liaudis ir per kvaila ir (nors gal skambes paradoksaliai) kartu per protinga, kad sau tokius pučus iskalineti.
Visa vakaru ziniasklaida stengiasi legitimuoti tuos revoliucionierius ir atvirai juos remia, Lietuvos uzsienio reikalu ministras dalija pirstines, priimami gydyti maidanieciai, organizuojami mitingai prie ambasadu, maidanininkai vyksta konsultuotis su Merkel i Vokietija, paskui reikalauja kad tarp ju ir Ukrainos valdzios derybose tarpininkautu butent JAV o ne kas kitas...sarasas punktu tesiasi. Tokie geopolitiniai procesai siaip sau nevyksta, manau kad kiek primityvokai Mariau zvelgi i tokius ivykius.
Dar reiktu pridurt kad paciuose vakaruose buvo ne kiek neblogesne dainele apie CCCP - ''blogio imperija''

Vytautas

Citata iš: exopolitics.lt  kovo 06, 2014, 11:08:37
Lietuva dar neturi jokiu elektros jungciu su vakarais ??? Is Baltijos valstybiu tik Estija turi kabeli su Suomija.

Atsiprašau šiuo metu vyksta jungčių statybos darbai. Reik pastebėt vangiai dėl rusų įtakos ir mūsiškių kvailumo ir parsidavėliškumo.
Citata
Na tokios yra realijos, jei vakarams uzteko resursu kad ivykdyti ginkluota teisetos Ukrainos valdzios nuvertima, tai matyt Rusija turi galimybe apginti savo interesus tik tokiu archaisku budu - karine invazija, del to jo ir imasi.

Na ginkluotas pasipriešinimas po trijų mėnesių taikaus buvimo petardomis, akmenimis ir molotovo kokteiliais nepavadinčiau vakarų parama. Atvirkščiai šitas reikalas visiem buvo dzin. O šiaip jei valstybės vadovas nesugeba valdyti šalies, tai matosi iš ekonominės padėties, tiesiog akivaizdus pasakymas rinkis žaislus ir čiuožk. Be to kažkodėl petardistų žuvo kelis kartus daugiau nei riaušių malšintojų. Iš filmuotos medžiagos akivaizdžiai matosi kaip riaušių malšintojai naudojasi snaiperiais. Prie ko čia tai tarnybai tie ginklai. Bendrai snaiperiai visuose konfliktuose labai įdomi ir nepaaiškinama jėga. Ji gali atstovauti absoliučiai bet kurią pusę arba iš viso nežinia ką. Šitoje vietoje dabar galima vertinėti kaltę bet kam tiek rytams, tiek vakarams, tiek šiaip bepročiams norintiems pažaisti kompiuterinius žaidimus gyvai. Pats faktas kad civilių aukų daug. Tiesiog užuojauta eiliniams ukrainiečiams kad iš jų neatsiranda protingų žmonių galvojančių apie valstybę o ne tik apie savo kišenę ir galinčių valdyti šalį. Suprantam visi aplinkiniai naudojasi tuo silpnumu.

do

vakarų parama-atsiunčia į zoknius dar šešis naikintuvus ir keletą raketų(mmm užkrito pavadinimas)), amerika gins baltijos šalis, kitaip tariant, Lietuva-slenkstia tarp šių dviejų pasiutusių valstybių :-\

Almiasas

do, Lietuva visada buvo slenkstis tarp rytų ir vakarų, ir nieko čia nepadarysi.

O kol Rusijoje gyvena ne vien tik rusai, bet dar ir maskoliai bei kacapai (kurie dėl savo aršumo paima valdžią), kol pas save turim maskolbernių - tol tikrai nebus gerai.

czech-kuolis

Na va, balsuos pasirodo. http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/pasaulis/krymo-parlamentas-nubalsavo-uz-regiono-prijungima-prie-rusijos-vyriausybe-rengs-referenduma-57-410261?cf=df
Tik klausimas kaip tai išsispręs galutinai, kai Krymo gyventojai nubalsuos už prisijungimą (vienaip ar kitaip nubalsuos būtent taip, tikrai tikiu), nes kiek rašė Krymo referendumai lokalūs, reikia gauti palaiminimą iš Kijevo.

Vytautas

kovo 06, 2014, 13:22:27 Redagavimas: kovo 06, 2014, 13:24:59 by Vytautas
Kadangi snaiperių klausimas iškilo net tarptautiniu lygiu, o aš kaip minėjau neturiu nei menkiausio supratimo kam jie galėtų priklausyti tai pasinaudojau švytuokle.
Ar snaiperiai priklausė vakariečiams "ne"
Ar snaiperiai priklausė maidano ultroms "ne"
Ar snaiperiai priklausė rusams "ne"
Ar snaiperiai priklausė Janukovičiui "taip"
Ar snaiperiai priklausė Berkut kariams "ne"
Štai tokia versija iš anapus. Na dar pasidomėjau kie tų snaiperių buvo. Gaunasi 3 žmonės jei juos taip galima vadinti.

Marius

Na pagal liliputina dabartinė Ukrainos valdžia neteisėta,todėl manau tai bus pretekstas ,nekreipti dėmesio ar ''palaimins'' Kijevas,ar ne..tik va kas nutiks su vietiniais totoriais,kurie ten dabar yra bauginami ir persekiojami..Turkija aiškiai pasakė,kad neleis su Totoriais susidorot.

do

almantui
tą ir sakau,bet kai kas nesupranta ir iškraipo mano mintį,priplaka arba sovietinį auklėjimą arba anti amerikietišką požiūrį, išties, noriu matyti objektyviai,bet ne visada pavyksta
mariui
vis daugėja valstybių,įsitraukiančių į konfliktą
kas gi čia apie galimą karą kalbėjo?ar ne almantas/?kiek pyktelėjau,nes labai,labai nenoriu to,labai,labai linkiu ukrainos liaudžiai stiprybės ir sveiko proto, gal tam(>>>)cekuoliui bus juokinga,bet vakarais paprašau dievo pagalbos,kad saugotų mus nuo karo, kad atvėsintų ir bent kruopytę proto sveiko,racionalaus įdėtų į tų dviejų valdovų galvas, na,trumpai tariant pasimeldžiu
ne ką daugiau ir galiu :o
Vytautui
sveikinu,pagaliau švytuoklė šneka
gerai,prašau paklausti dėl karo tikimybės(jezaumarija apsaugok)

Marius

Vis daugiau valstybių suvokia,kad reik kažko imtis,jog pamišėlis gali eiti toliau ,nei ukraina,kad gresmė yra betkuriai valstybei..

czech-kuolis

ne, do, man karas nejuokinga, jei tikėčiau, aš irgi pasimelsčiau.

o kas juokinga tai tokie dalykai: "Krymo vicepremjeras: sprendimas dėl prisijungimo prie Rusijos įsigalioja nedelsiant. Pirmasis Krymo autonomijos vicepremjeras R. Temirgalijevas naujienų agentūrai „Interfax" pareiškė, jog sprendimas dėl Krymo prisijungimo prie Rusijos įsigalioja net nelaukiant kitą savaitę numatomo referendumo rezultatų. „Aukščiausiosios Rados sprendimas dėl Krymo prisijungimo prie Rusijos įsigalioja nuo priėmimo momento, taigi nuo šiandienos", - „Interfax" cituoja Krymo politiką.

Labai vienašališkai sakyčiau. Nors ir aišku, kad sutiks, bet bent teoriškai ir Rusijos reikėtų paklaust.

Marius

Skaičiau,kad rusijai ,jau pranešta,ta prasme putinui.

do

Citata iš: czech-kuolis  kovo 06, 2014, 14:04:32
ne, do, man karas nejuokinga, jei tikėčiau, aš irgi pasimelsčiau.

suprantu kad karas juoko nekelia,bet iš maldos mano gali šaipytis ar iš to kad žvakutę uždegu , bet čia mano reikalas,kaip moku-taip palaikau
ir tas prijungimo skelbimas man nejuokinga, kažkaip viskas grubu, kariška
ir dar prie to, vidudienio žiniose kalbėjo,kad lietuvos ambasadorių nuvijo nuo karinės bazės vartų,kai jis atvyko susitikti su ukrainiečių tos bazės vadu,
visa tai labai rimta,kai valstyvės ambasadorių ignoruoja ir,anot,tv žinių,netgi kalba pakeltu tonu,
tuomet žmogus išvyko į bachčisarajų, kur skelbiama,kad totorių namai pažymėti kryžiais, ambasadorius pasirenges pagelbėti vietos totoriams
tiek žinių iš do bokšto
a,p.s,jeigu obama atsiūstų karinės jėgos ir lenkijai,tuomet mažiau aš jį keikčiau,nevidoną, šiaip ar taip ,mūsų lietuviukai ne vieni dabar ,jiems į pagalbą jau pasiūsta parama

snofru

kovo 06, 2014, 17:36:53 Redagavimas: kovo 06, 2014, 17:44:36 by snofru
tai ką, artėjam prie "Karibų krizės" Nr.2?

Citata iš: Glow  kovo 06, 2014, 09:41:33
Apie Ukraina eskaluojama per visus galus, o apie Venesuela kaip ir nutylima...
geras pastebėjimas. o ten berods savas maidanas jau įsibėgėja..

Pučkovas (Goblin) gerai pavarė http://www.youtube.com/watch?v=dfzMnP3ilcI

Vytautai, pabandyk užklaust dėl "Sayeret Matkal".  :)

Aukštyn