Rusija nesiruošia sustot?

Pradėjo Jupiteris, vasario 28, 2014, 17:11:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

czech-kuolis

Citata iš: do  kovo 06, 2014, 08:22:00
kažkada jau minėjau,tikro politiko elgesys yra Austrevičiaus

Aišku, turbūt pamiršote, kad Auštrevičius buvo vyriausiasis euroderybininkas ir tai jis atvėdė niekšiškąją ES į Lietuvą! Gal kažką sumaišėt?  :-\ Gal visgi Šustauskas, ne Auštrevičius?

Citatacekuoli, niekada nemėgstu minusuoti, bet geras pavyzdys užveda-dabar kasdien nuo do gausi po minusą,nenaudėli

Na, taisyklėse sakoma "Piktnaudžiauti reputacijos sistema (betikslis minusų ar pliusų dėliojimas ir pnš.) yra uždrausta.", bet paskui pagalvojau, kad tikslas visgi yra ir ne toks jau nykus - papildyti sunkaus gyvenimo Lietuvoje kasdienybę nauju ritualu. Tad aš pasiryžęs pasiaukoti vardan kitų gerovės. Pirmyn.

do

kvailys tu, juk lietuva privalo būti prisišliejusi prie kažko,tegu ir prie es, bėda tik tame, kad es primeta daugybę sąlygų,neleidžia taip jau laisvai tvarkytis bet kokiuose reikaluose
tikiuosi tavo nupūsta galva tai suvokia
ir tylėk,o tai vakare užmausiu minusą

exopolitics.lt

CitataAišku, turbūt pamiršote, kad Auštrevičius buvo vyriausiasis euroderybininkas ir tai jis atvėdė niekšiškąją ES į Lietuvą! Gal kažką sumaišėt?  :-\ Gal visgi Šustauskas, ne Auštrevičius?

nei juokinga, nei ironiska, sakyciau kazkoks patetiskas teiginys ???...

do

kai žmogus nėra patenkintas savo saviverte,anas nori pritempti kažką iki savo lygio, tai yra kažkaip pažeminti,kad ir prie varguolių vado šustausko, tuo pakildamas bent savo vaizduotėje

czech-kuolis

Citata iš: exopolitics.lt  kovo 06, 2014, 08:39:17
CitataAišku, turbūt pamiršote, kad Auštrevičius buvo vyriausiasis euroderybininkas ir tai jis atvėdė niekšiškąją ES į Lietuvą! Gal kažką sumaišėt?  :-\ Gal visgi Šustauskas, ne Auštrevičius?

nei juokinga, nei ironiska, sakyciau kazkoks patetiskas teiginys ???...

exopolitics.lt, rimtai? Kas tikrai juokinga ir ironiška tai kad tamsta kalbate apie patetiškas mintis, ypač paskutinių žinučių ala "rusija ieško draugų,o mes, niekšai, keliame jiems grėsmę" kontekste. Nors sutinku, kad narė pasipiktinanti ES, bet už įstojimą tiesiogiai atsakingą politiką laiko savo idealu, nėra tiek ironiška, kiek graudu (nieko neturiu prieš P. Auštrevičių. Vėlgi, nieko ir prieš ES...).

Citataanas nori pritempti kažką iki savo lygio
jei čia apie mane, tai jūsų prie savo lygio nepritempinėju - Sizifo darbas..

exopolitics.lt

kovo 06, 2014, 08:58:50 Redagavimas: kovo 06, 2014, 09:02:31 by exopolitics.lt
Citataala "rusija ieško draugų,o mes, niekšai, keliame jiems grėsmę"

As taip nerasiau ir minti to neturejau, o ka parasiau kiekvienas tegu supranta pagal savo isprusima.

do

žinai, suprantama kad nesi toks kvailys ir suvoki ką rašai, tačiau tavo rašliavoje ima viršų asmeninės ambicijos prieš mano asmenį,
taip,taip, tik išbalansuoti mane ne tavo snapui,o dar dėl ko?dėl politikos?prisėsk uodegutę, tariesi rades eilinę auką pasisemt energijos :P
išeikvosi tik savąją ;D
auštrevičius tiktų dirbti ir prezidentu, ir lietuvos įvaizdis būtų stabilesnis,o tu tur būt ruošiesi balsuot už Ropę :P :P :P :P
expolitikui
savo klaidelę ištaisysiu dienos bėgyje su kito žmogaus pagalba,labai atsiprašau, apsižioplinau

paragraf 78

Baikite asmeniškumus ir grįžkite prie temos.

Vytautas

exopolitics.lt labai jau daug žiūri Rusijos propagandos ji tave paveikusi kaip ir eilinius rusų žmonės. Bet tai tik propaganda su realybe neturinti nieko bendro. Elementari akivaizdi Putino asmeninė demagogija kad Krymą užėmė kažkokie savigynos būriai nusipirkę uniformas parduotuvėje. Tikriausiai ir automatai iš medžio drožti. Jau šioje vietoje Putinas primena visiškai degradavusį žmogų. Tai ne valstybės vadovo elgesys. Afganistane savo laiku Aminą nuvertinėjo taip pat Afganistano kariai bet kažkodėl vienas geras pažįstamas tarnaudamas rusų armijoje ir vilkėdamas afganistaniečio uniformą tai darė asmeniškai. Kitas momentas šiuo metu Rusija nėra jokia kita sistema tai maždaug 1900m lygio kapitalizmas. Bendrai sankcijos Rusijai naudingos jos turtingiesiems. Kad ir už savus maisto produktus bus galima imti didesnį mokestį, nereiks konkuruoti su vakarietiškais. Dar prieš šituos įvykius skaitinėjau rusų spaudą. Man visiškai neįdomu kokią demagogiją jie skleidžia bet svarbu ką jie realiai daro ir pvz žemės ūkyje kūrėsi daug naujų kompleksų. Suprantama jie apie tai gyrėsi kaip Putino nuopelnai. Bet pats faktas kad jie pasiruošę gamintis maistą. Kokiam lygyje neaišku bet nesėdėjo rankų sudėję.
Dėl mūsų politikų. Pvz akivaizdu kad Viktoras dirba Rusijai bet būk gudrus ir įrodyk. Demokratija. Žmonės šitą partiją turėtų ignoruoti absoliučiai. Iš kitos pusės visiškai neaišku kiek politikų iš viso yra nupirktų. Žiūrint kaip sunkiai juda energetinio nepriklausomumo klausimai tai įtarimas kad dauguma.

Glow

Apie Ukraina eskaluojama per visus galus, o apie Venesuela kaip ir nutylima... Toks vaizdas, kad Putinas su Obama pasidalins pasauli, po gabalėlį atsiriekdami. O viešoje erdvėje apsimeta vienas kito oponentais. Laikas parodys, kaip čia yra iš tikrųjų, bet akivaizdu, kad tikrieji tikslai slepiasi kažkur giliau. Arba slepiamas didelio masto samokslas.

exopolitics.lt

Citataexopolitics.lt labai jau daug žiūri Rusijos propagandos ji tave paveikusi kaip ir eilinius rusų žmonės

Vytautai darau prielaida, kad lygiai taip pat butu teisinga teigti jog pats per daug ziuri lietuviskos, t.y + (ar/ir) provakarietiskos propagandos ir ji tave paveikusi kaip ir eilinius lietuviu zmones.
As pats renkuosi ka man skaityti ir ziureti ir ko ne, o savo mintis destau samoningai.
Siame konflikte del Ukrainos visiskai palaikau Rusijos pozicija, sutinku kad tiek Rusija tiek Vakarai viska piesia kas kaip nori, pagrazina, pameluoja, varo propaganda, tai yra suprantama, bet nepaisant visko mano stovykla Rusijos puseje ir tiek...

A.C.A.B

Vytautas

kovo 06, 2014, 10:48:51 Redagavimas: kovo 06, 2014, 10:52:15 by Vytautas
Aš nesivadovauju nei viena propaganda. Tiesiog žiūriu faktus. Akivaizdu kad rusų kariuomenė o ne kas kitas užėmė kitos valstybės teritoriją ir tai faktas. Lygiai toks pats faktas kad JAV lygiai taip pat buvo užėmusi Iraką, bei pagrinde prancūzai subombardavo Libija. Lygiai taip pat savo laiku Afganistaną užgrobė rusai dabar nato. Kaip nekeista nei vieni nei kiti nesugeba jo suvaldyti. Kas liečia Ukrainą iš tikro ją bandoma pertempti vakarų įtakon. Iš tikro man kaip žmogui svarbiausia stabilumas ir pakenčiamos gyvenimo sąlygos ir kritiškas palankumas tam kas pasiūlys geresnes sąlygas. Ukrainiečių reikalas rinktis siūlomus variantus. Rusija dėja šiuo klausimu neturi ką pasiūlyti nors normaliai tvarkydamasi turi nepalyginamai geresnį potencialą resursų sąskaita nei vakarai. Bet dėl politinio idiotizmo užmuša vištą kuri deda auksinius kiaušinius. Čia aš apie naftotiekį. Pvz mūsų elektros jungtys su vakarais taip pat auksinis vištos dedančios auksinius kiaušinius. Tiesiog sukuriam galimybę rusams pardavinėti savo elektrą vakarams. Man dzin visų ir visa demagogiją apie žmogaus teises ar, rusišku atveju, rusų teises. Svarbu faktai ir realus gyvenimas.

exopolitics.lt

CitataPvz mūsų elektros jungtys su vakarais taip pat auksinis vištos dedančios auksinius kiaušinius. Tiesiog sukuriam galimybę rusams pardavinėti savo elektrą vakarams. Man dzin visų ir visa demagogiją apie žmogaus teises ar, rusišku atveju, rusų teises. Svarbu faktai ir realus gyvenimas.

Lietuva dar neturi jokiu elektros jungciu su vakarais ??? Is Baltijos valstybiu tik Estija turi kabeli su Suomija.

CitataAkivaizdu kad rusų kariuomenė o ne kas kitas užėmė kitos valstybės teritoriją ir tai faktas

Na tokios yra realijos, jei vakarams uzteko resursu kad ivykdyti ginkluota teisetos Ukrainos valdzios nuvertima, tai matyt Rusija turi galimybe apginti savo interesus tik tokiu archaisku budu - karine invazija, del to jo ir imasi.

Marius

Nu jopapa..Iš kur tu traukei ,kad vakarai kažką aplomai organizavo?Kur yrodymai ,kad čia mistinių vakaru darbas?viena bobutė per PBK pasakė? :-D baik juokus krėst..tapati dainelė apie blogus vakarus buvo ir cccp tautų kaleime..

Aukštyn