Rusija nesiruošia sustot?

Pradėjo Jupiteris, vasario 28, 2014, 17:11:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

do

dėkui,dėkui, Mariuk, nebuvo smagumo augti kaip dabar tenka vaikams, bet nieko,turėjau savų užsiėmimų,
ko gero todėl ir skiriasi mūsų pasaulėžiūra ir nuomonės ne ti dėl amžiaus skirtumo,
vistik užaugau, išsimokiau,dirbau ir sukausi iš padėties kaip mano jauna galvelė nešė
turėjau prikabintą saugumietį, buvau ir nubausta, tačiau savojo aš,savo principų manes neprivertė atsisakyti,gal būt esu dabar tvirto charakterio, atvirai ir drasiai reiškianti nuomonę ten kur kiek kompetencijos turiu, nesibaiminu kad kam ir nepatiks, nelengva seną bestiją išmušti iš pasirinkto kelio, net neįmanoma
šiaip jau realybėje esu toli nuo politikos ir mano darbas niekaip nesikerta su ta sritimi
todėl,gerbiu tavo ir kitų nuomonę,tačiau turiu ir savo
pardon
Vytukai, labai prašau apie tave ištikusias keistenybes,pasidalink
nekaltinu tavi švytuoklės,juo labiau kūrėjų,juk jau pažįsti mane,ir mano velniuką,sėdintį ant liežuvio galiuko
almantai
taikliai apibūdinai putino asmenybę, bet reikia turėt omeny,kad jo niekas nesulaikys,paanalizuok jo fizionomiją
dabar atsiminiau, mano vaiką pakvietė į ruklą savaitei, o paskui paaiškėjo,kad apvalioms keturiolikai dienų............gal būt ir vyksta kažkas

czech-kuolis

kovo 04, 2014, 16:01:49 Redagavimas: kovo 04, 2014, 16:13:33 by czech-kuolis
Citata iš: 2Pacas  kovo 04, 2014, 09:58:41
Idomu kas cia ka okupuoja...
Gal viskas yra atvirkciai negu atrodo juk musu ziniasklaida kala i vienus vartus..Yra ir kita medalio puse.Gal blogasis Putinas gina Ukraina nuo okupantu provokatoriu,o ne ja okupuoja..\

www.bukimevieningi.lt
Daug cia video yra kaip sakoma is kitos medalio puses bet rusiskai.

Čia tu iš to paveiksliuko taip nusprendei? Bet jei, kaip sakai, įdomu, patenkinsiu smalsumą - okupãcija 〈lot. occupatio - užėmimas, užvaldymas〉: 1. laikinas kitos valstybės (UKR) teritorijos (Krymas) užėmimas (akivaizdu), panaudojant karinę jėgą (tankai, šarvuočiai, sraigtasparniai ir t.t.), ir faktinis jos valdymas (soon...); okupuoti - vykdyti aiškinime nurodytus veiksmus. Dabar aiškiau kas ką okupuoja?

O rusai ką nors "apsaugoti" pasirengę bet kada - gali atsiversti istorijos vadovėlį, hintai būtų: Vengrija 1956, Čekoslovakija 1968, Gruzija 2008... Lietuva 1940..

Kas dėl tų "Būkime vieningi" - http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/aktualijos/kovotojai-su-skalunais-saukiasi-v-putino-ir-a-lukasenkos-pagalbos.htm#.UxXVdON_v4g čia tie patys. Jeigu jums čia normalu, tai tebūnie, bet tai daug ką pasako. Tik šitas atsišaukimas signalizuoja, kad organizacija visiškai prokremlinė ir objektyvumo čia 0. Kaip tūpakas sako - į vienus vartus. Šalies ir Vakarų žiniasklaida, jau rašiau du kartus, pateikė ir pro ir antimaidaninių reportažų, nuotraukų straipsnių, bet, suprantu, užsikirtus plokštelė yra subtilus reikalas.

Citatašiaip jau realybėje esu toli nuo politikos ir mano darbas niekaip nesikerta su ta sritimi

Žinokit, jaučiasi..

Vytautas

Pasikalbėjau su bendradarbiu ukrainiečiu iš Lvovo. Pasirodo pas juos jau dvi dienos vyksta akcija visose televizijose kalbama tik rusų kalba. Jo pačio motina rusė o tėvas banderavcas. Nėra ten jokios tautinės nesantaikos ir kokios nors rusų diskriminacijos. Bėje kariškių padėtis tragiška. Nelabai žino kada gavę atlyginimus. Ir bendrai absoliutus bespredelas kaip jis sako. Jokia policija tau niekuo nepadės. Taip kad tikroji problema nepakeliamas gyvenimas o ne rusuose. Valstybę turtuoliai nuvarė iki visiško kracho. Reali Putino baimė ne rusuose o kad gal Ukraina pradės tvarkytis žmoniškai nes pas jį tas pats bardakas. Iš kitos pusės už Ukrainos vientisumą oficialiai atsakingos JAV, Anglija ir Rusija. Tegul jos ir tvarkosi. Čia jų problemos. Tiesiog mūsų reikalas patylėti ir pažiūrėti ko verti didžiųjų pažadai. Kai bus problemos iš mano pusės jokių pretenzijų kad Lietuva priimtų pabėgėlius ukrainiečius o ne kažkokius afrikiečius.

do

kas tau jaučiasi >:(
senokai uodegą kas mynė? >:(
tik neverkšlenk ir nesiskūsk,savo teisių neprimink,geriau pareigas peržiūrėk

Marius

kovo 04, 2014, 17:24:42 Redagavimas: kovo 04, 2014, 17:27:19 by Marius
Citata iš: do  kovo 04, 2014, 16:40:25
kas tau jaučiasi >:(
senokai uodegą kas mynė? >:(
tik neverkšlenk ir nesiskūsk,savo teisių neprimink,geriau pareigas peržiūrėk

Hmm..priminė.. http://www.youtube.com/watch?v=RmDcsZ1z9kI]

do

o cekuoliui kas nepatinka konkrečiai mano komentare/?gal kad valstybės valdovas be žmonių yra niekas?dar prastesnis už tave, nes jis moka tik vadovauti,savimi pasirūpinti niekaip ;D

_Anonimas_

Kaip man gaila, kad yra tokių žmonių Lietuvoj, kurie nuolatos bijo. Manot Putinui būtų faktorius, ar mes garsiai priešinomės jo veiksmam Ukrainoje ar ne, kai spręstų ar vesti kariuomenę į Lietuvą? Kažkoks nenusakomas kompleksas yra kai kuriuose lietuviuose, esą, mes visuomet turime nusileisti savo rytinei kaimynei. Jei visada taip darytumėm, tai, ko gero, ir Būtingės terminalo neįsirengtume, nes Prietaisui visuomet tinka "Gazpromo" siūlomos kainos. Įdomiausia, kad labiausiai bijo tie, kurie amžinai būna baisiausiai nusiteikę prieš ES - o ten jau būtina rodyt savo interesus, nors jie ir gerai nėra apsvarstomi - reikia nesįvest euro, nepardavinėt žemės užsieniečiams, nes po to privažiuos negrų , kurie užterš mūsų protėvių vandenį ir išveš juodžemį, kur mūsų kriviai palaidoti, vaikus ištvirkins ir Lietuva paliks piderų valstybe. Nebaisu nei ekonominės sankcijos, nei dar kas tokio tipo personoms Lietuvoje, bet jei jau Rusija, tai kas be ko reikia prilaikyti liežuvį už dantų, nes mat dujas ar elektrą gali užsukti. Gal aš dar per jaunas, gal dar kvailas, bet nenoriu gyventi tarp žmonių, kurie visuomet bijo pasipriešinti dalykams, kuriems iš tiesų reiktų pasipriešinti. Taip ir 1940-ais atsitiko, kai ministrai visi nutarė, kad nereikia gintis prieš SSRS, nes matai viena didžiausių grėsmių - derlius gali būti sutryptas (Smetonos pozicija buvo priešinga). Na, o toks Lietuvos ministrų sprendimas vos nesužlugdė mūsų noro tapti vėliau nepriklausoma valstybe, nes buvo baisiai sunku įrodyti okupacijos faktą.
Atsiprašau, kad tiek skirtingų faktų sumečiau į vieną pastraipą, bet, manau, kad jie vienas su kitu glaudžiai susiję, o iš istorijos reiktų mokytis ir nebijoti!

do

ech,anonime, žmonės yr visoki, ir nieko čia smerktino,kad ginčijamės, minusus pliusus dėlioja už nuomonę, sako-jaučiasi.....ar dar kitaip
mes tik liaudis,o mūsų simas,mūsų vyriausybė-tai Lietuva,mes į juos žiūrime,mes jų klausome, vykdome jų įstatymus,o jie patys kaip klounai-tai dvi ponios šaltąjį karą kariauja,tai seimo pirmininkas BIJO dėt sankcijas rusijai, o tas atsibodes kubilius oponuoja, prezidentė pasiruošusi varyt į ukrainą kaip stebėtoja,mat lietuva-per maži vandenys tokiai politikei,nėr kas veikt,
tai ko tu nori iš liaudies?
gal kad mes rodytume pavyzdį valstybės vadovams?taigi mes durniai,runkeliai,jie -elitas,mes mokomės iš jų,kokias pamokas duoda-tą pakartojam
bais gaila,bet tep yr

_Anonimas_

Gal galėtumete įvardinti Lietuvos politikus, kurie jūsų manymu, tinkamai atlieka savo pareigas? Nes iš jūsų aprašymo atrodo, kad Lietuva - anarchistinė valstybė.

do

Auštrevičius......nu daugiau nemačiau :-Xgal yra daugiau,nesiafišuoja,neskandalija,nesimato
labos

Marius

Citata iš: _Anonimas_  kovo 04, 2014, 19:48:10
Kaip man gaila, kad yra tokių žmonių Lietuvoj, kurie nuolatos bijo. Manot Putinui būtų faktorius, ar mes garsiai priešinomės jo veiksmam Ukrainoje ar ne, kai spręstų ar vesti kariuomenę į Lietuvą? Kažkoks nenusakomas kompleksas yra kai kuriuose lietuviuose, esą, mes visuomet turime nusileisti savo rytinei kaimynei. Jei visada taip darytumėm, tai, ko gero, ir Būtingės terminalo neįsirengtume, nes Prietaisui visuomet tinka "Gazpromo" siūlomos kainos. Įdomiausia, kad labiausiai bijo tie, kurie amžinai būna baisiausiai nusiteikę prieš ES - o ten jau būtina rodyt savo interesus, nors jie ir gerai nėra apsvarstomi - reikia nesįvest euro, nepardavinėt žemės užsieniečiams, nes po to privažiuos negrų , kurie užterš mūsų protėvių vandenį ir išveš juodžemį, kur mūsų kriviai palaidoti, vaikus ištvirkins ir Lietuva paliks piderų valstybe. Nebaisu nei ekonominės sankcijos, nei dar kas tokio tipo personoms Lietuvoje, bet jei jau Rusija, tai kas be ko reikia prilaikyti liežuvį už dantų, nes mat dujas ar elektrą gali užsukti. Gal aš dar per jaunas, gal dar kvailas, bet nenoriu gyventi tarp žmonių, kurie visuomet bijo pasipriešinti dalykams, kuriems iš tiesų reiktų pasipriešinti. Taip ir 1940-ais atsitiko, kai ministrai visi nutarė, kad nereikia gintis prieš SSRS, nes matai viena didžiausių grėsmių - derlius gali būti sutryptas (Smetonos pozicija buvo priešinga). Na, o toks Lietuvos ministrų sprendimas vos nesužlugdė mūsų noro tapti vėliau nepriklausoma valstybe, nes buvo baisiai sunku įrodyti okupacijos faktą.
Atsiprašau, kad tiek skirtingų faktų sumečiau į vieną pastraipą, bet, manau, kad jie vienas su kitu glaudžiai susiję, o iš istorijos reiktų mokytis ir nebijoti!

Spaudžiu ranka. Malonu girdėti,kad dar liko Lietuvoje mastančių žmonių..

Ma Deuce

Citata iš: _Anonimas_  kovo 04, 2014, 19:48:10

pasirasau po kiekvienu zodziu. mastau panasiai, bet nerandu laiko ir nelabai matau prasmes taip viska isdestyti kazkur forume nepazystamiems zmonems. bravo!

Sharikovas

Man tai pyktis ima ,kad dabar kiekvienas Lietuvos valdantis politikierius trina rankas del Ukrainos krizes ir stengiasi kuo daugiau tai eskaluot, kad numest demesi nuo to kas pas mus dabar dedasi. As siuo metu visiems Lietuvos pilieciams patarciau buti labai atidiems, neatmesciau, kad kazkas yra vygdoma patiliukai nuo ko mes UAB Lietuva pilieciai vel verksim. Taip buvo uzsimaskavus, Kedzio byla, Gruzija ir dabar prisidengus Ukrainos veliava yra kazkas daroma vel.

do

kovo 05, 2014, 07:57:38 Redagavimas: kovo 05, 2014, 08:25:33 by do
Anonimui
ką reiškia pagal tave "mąstantys"?
ar tik ne tie kur pritaria tavo nuomonei?
Anonime, o tu ar žinai,kad mąstančių žmonių nuomonės skiriasi,todėl jie ir mąstantys
tas kas pribėges papučia į tavo ar kito pastatytą dūdą-nelabai mąsto,tiesiog tingi ar nenori, anas prisišlieja jau prie išreikštos nuomonės,A? ;D
vistiek, tiesa kažkur ten, Ukrainos liaudies pusėje, bet nei pas tave,nei pas mane
vot ir apsišiukšlins Globa, ir nebus padalinta Ukraina į tris dalis ;D
ojjj,beje,o kam ta trečia dalis teks?gal obamai?už milijardą perka>?galingą lėktuvnešį siunčia prie Ukrainos krantų, klausyk, amerikonas be naudos net ūso nepajudins,jam laikas-pinigai, tu irgi mąstyk objektyviai
pastebėjau,kad mano žinutė su klausimu apie jūsų pilietiškumą  dėl plėšiamų Irako,sirijos,libano, susilaukė krūvos minusų
sakykit,jūs palaikote kraugerį obamą?
turiu pridurti kad obama ir putinas vienas kito verti, nereikėtų manyti,kad palaikau putiną, tačiau,gal būt valdyti tokias dideles šalis kaip rusija ir JAV ir reikia būti kraugeriu??kaip gi jūs manote?
šiaip jau verta pasvarstyti ,dėl kokių priežasčių tarptautinė visuomenė pateisina amerikiečių nesibaigiančias invazijas
o jūs užuot pagalvoję,mušat tik į vienus vartus

Aukštyn