Kraupi situacija Kijeve

Pradėjo Calibrae277, vasario 20, 2014, 19:34:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

czech-kuolis

elementariai įrašiau "Nuland delfi" į google, antras rezultatas :o ech. Dar įdomumo dėlei patikrinau ar Bing ir Yahoo randa, tai randa. Tad, kaip sakoma, kas ieško, tas randa. O kas neieško, tas skaito ką žmonės rašo.

Citatahttp://www.youtube.com/watch?v=WqdJIC389xc

O kokia šiaip situacija tame video? Pasidarė įdomu, bet nelabai suprantu esmės. Ta prasme be to, kad ten ne ukrainiečių kariai, kas ten apskritai vyksta.

Kas dėl Maliukevičiaus komentaro - ko niekada nesuprantu tokiais atvejais, tai aiškinimų apie purvinus info karų įrankius, atseit nuleakinti įrašus negarbinga. Purvini, kai falsifikuojama. Na, aišku RT antraštė labai delfiška, tas tiesa. Įdomu, kaip aiškinsis, nors man irgi kilo įspūdis, kad estas kalba apie visuomenės nuotaikas, tuo labiau kad tvirto įsitikinimo atveju Ashton atsakymas greičiau būtų buvęs "iš kur žinai, iš kur žinai?"  ;), o ne "reikėtų ištirti, jo".   

snofru

kovo 05, 2014, 19:07:29 Redagavimas: kovo 05, 2014, 19:10:24 by snofru
Citata iš: czech-kuolis  kovo 05, 2014, 18:55:22O kokia šiaip situacija tame video? Pasidarė įdomu, bet nelabai suprantu esmės. Ta prasme be to, kad ten ne ukrainiečių kariai, kas ten apskritai vyksta.
vienam forume neva tų įvykių liūdininkas (iš Donecko berods) rašė tipo, buvo kažkoks antimaidano mitingas ir iš kažkur išlindo meras ar gubernatorius, na kažkas ten iš tų, ir žmonės puolė ant jo, o čia staigiai prisistatė šita nenustatytų asmenų grupė. apsupo tą gubernatorių ir staigiai išvedė iš minios ir dingo visi kažkur. kitur dar rašė, kad kažkas neva girdėjo kalbančius tarpusavyje anglų kalba. žodžiu jokios rimtos infos nėra apart gandus.

exopolitics.lt

Citatastraipsnio nežinau, įrašo linkas jei reik http://www.youtube.com/watch?v=sSx8yLOHSUs

edit: nors rašo visur neva Ukrainos saugumo tarnyba nutekino šitą įrašą, bet realiai nutekėjo jis iš http://anna-news.info/
nors aišku klausimas iš kur žurnalistai jį gavo išlieka

Abchazijos naujienu agenturos vadovas pasakoja is kur jie gavo ta irasa (25min). Interviu apie ivykius Ukrainoje.

snofru

blyn, palei nosį man buvo, mačiau šitas video jau gal kokią savaitę gulėjo kanale, norėjau pažiūrėt, niekaip laiko neradau :)

snofru

Citatasamdiniai iš JAV kompanijos Greystone Limited.

rusu tv jau parodė. hmm gal naujoji Ukrainos valdžia taip bandys spręst problema su "dešiniuoju sektorium".  ???

Trance

Video, kurių amerikiečių žiniasklaida jums niekada neparodys.. ;)

http://asheepnomore.net/2014/03/05/videos-ukraine-u-s-media-will-never-show/ prašom. :)

Calibrae277

Citata iš: Trance  kovo 06, 2014, 21:48:03
Video, kurių amerikiečių žiniasklaida jums niekada neparodys.. ;)

http://asheepnomore.net/2014/03/05/videos-ukraine-u-s-media-will-never-show/ prašom. :)

antro video tai nelb supratau ivikiu jo...

P.S. snd su kolega snekejom trumpai apie šiuos įvikius, tai po trumpo pokalbio žmogelis pasake sako esu rusas bet dabar man geda kad esu rusas nes esu tos pačios tautibes su tuo debilu...

Marius

Trance..rusijoi aplomai jokių video apart sukurtų liliputininio hitlerio nepamatysi..;-)

Trance

Manau, kad čia kaip tik amerikiečių propoganda varoma, kad Rusija prieš visus sumenkint ir supriešint, neveltui amerikiečių agentai trynėsi Ukrainoje per protestus, sukeldami vis didesnius konfliktus.. Tegu mažiau lenda kur nereikia.. Kaip ir Lietuvos politikai loja kaip šunys.. Amerikiečių padlaižiai..

Marius

:-D...tebunie trance..

blogi..blogi tie agentai..nununu jiem..;-D

Almiasas

Citata iš: Trance  kovo 07, 2014, 11:04:37
Manau, kad čia kaip tik amerikiečių propoganda varoma, kad Rusija prieš visus sumenkint ir supriešint, neveltui amerikiečių agentai trynėsi Ukrainoje per protestus, sukeldami vis didesnius konfliktus.. Tegu mažiau lenda kur nereikia.. Kaip ir Lietuvos politikai loja kaip šunys.. Amerikiečių padlaižiai..

Taip taip, Lietuvoje irgi turime tokį stebuklingą namelį su užrašu "Mano Tėvo gatvė", kurioje tiesiog konvejeriniu būdu supuvę kapitalistiniai Vakarai rengia smogikus ir siunčia juos pribaigti nabagės matuškos Rasiejos ir kitų amerikiečiams besipriešinančių žmonių.

Plačiau skaitykite čia: http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/aktualijos/kremlius-mano-tevo-gatveje-kuria-jau-trecia-pasaka.htm#.UxmVWz_bJ5E

Trance

Manykit ką norit.. Amerikiečiai visuomet kiša savo didelę nosį visur kur nereikia.. Irakas, Libija, Iranas, Sirija, Ukraina.. Vyksta informacinis karas tarp rytų ir vakarų. O lietuvių žiniasklaida šoka pagal amerikonų dudelę ir skleidžia dezinformacija, tad pasitikėt žiniasklaida yra labai naivu.. ;)

Marius

:-D trance bet tu ir naivi mergaite..Kas tau pasakė,kad žiniasklaida pagal kažką šoka?na iškur tai žinai?esi žvalgybinkė,ar saugumietė?ar tiesiog geltonosios prorusiskos spaudos prisiskaitei/prisižiūrėjai?ne nu rimtai..kokia dar libija?koks irakas?ar bent supranti kokios ten misijos buvo?:-D trance?ar tik iš nuogirdų?ar amerika bent vieną iš tų šalių okupavo?ar bent vieną šalį prisijungė,taip kaip daro rusija jau su ukraina,gruzija..Suprantu,smagu maištaut pries menama sistemą ir parėkaut SUPUVĘ VAKARAI..Bet transe tu rėkauji an pačios saves,nėra jokių mistinių vakarų,nes mes ir esam tie vakarai,Amerika,europa mūsų sajungininkai,Mes priklausom tai pačiai bendrijai,tam pačiam alijansui,ar suvoki tai?:-) Manau nesuvoki..bet nebėda..:-)

2Pacas

Citata iš: Marius  kovo 07, 2014, 12:37:17
prisiskaitei/prisižiūrėjai?ne nu rimtai..kokia dar libija?koks irakas?ar bent supranti kokios ten misijos buvo?:-D
Nu "istorike" didysis papasakok kokios ten misijos buvo.Ar tik vaidini kad supranti?

Marius

TŪpak ty escio ne v severnoj korejy? ile tebe tam internet dajut polzavatsa?kak parasionak KIM zyviot?peredaj prevet jemu at kapytolystov..my uze na granyje bankrota,možet on s tovarisčiam lilipucynam nam pamozet?mozet na gulag ily sebyr paaddychat nas atpravet? Chare tovarešč tupakov,nebespakoju bolse..URA SOVETSKAMU SOJUZU.

Aukštyn