Kraupi situacija Kijeve

Pradėjo Calibrae277, vasario 20, 2014, 19:34:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

varpainis

Tu cia vienintelis bespradielas, sharikovai. Nuo to 20 ar 50lt nei vienas nenuskursim, bet kazkam geras darbas bus padarytas, bent simboline parama parodyta.

Master

Tai Varpaini, tu paimk ir tyliai paaukok (: (naujajame šv. rašte teigiama- tas kuris garsiai daro gerus darbus jau atsiima to kainą.)
Ne kitus moralizuok. Keistai atrodo.
Sąžiningai prisipažink ar pats paaukojai? (nes kažkodėl giliai tikiu, kad ne.)
Ką tas dvidešimt, penkiasdešimt... Davai mašinas, namus užstatom (nuo to nenumirsim, aš rimtai)....
Esmė, kad kas kiek gali ir nori, tas paaukos. O ir tas kuris nepaaukojo nuo to blogesnis nepasidarys.
Tooooliau. Materialinė pagalba tikrai nesutvarkys Ukrainoje besitęsiančio jovalo.
Tai tolygu bandyti užgesinti ugnį dedant aplink ją akmenis.

varpainis

Turiu tave nuvilti, bet paaukojau  ;) Ir visada paaukoju dalykams, kurie man atrodo svarbus.
Prie ko tie krastutinumai? Niekas neliepia aukot desimtimis tukstanciu, tiesiog paraginau paaukot ir kaip pvz daviau suma, kuri tikrai nemanau, kad daro kazkoki reiksminga pokyti jusu gyvenime.
Materialine pagalba tikrai labiau padeda nei ant daugiabuciu iskeltos veliavos, like spaudinejimas facebooke ant nuotrauku ir video apie Ukraina ar panasios nesamones.
Ne mano reikalas aukosit jus Ukrainai, pensininkam ar alaus nusipirksit uz tuos pinigus, bet nereikia cia pult manes ar minusuot mano postu uz tai, kad pasiuliau paaukot kelis litus tiem kam ju reikia

snofru

jeigu daugiau rėmėju atsirastu, galim pamėgint ir pas save maidana prasukt  :)

Sharikovas

Saunuolis varpaini, uz tavo ta 20litu dar pora molotovo kokteiliu iseis ir saibu sutaupysi amerikai ir ukrainos oligarcham.

Calibrae277

Citata iš: Sharikovas  vasario 24, 2014, 21:49:49
Saunuolis varpaini, uz tavo ta 20litu dar pora molotovo kokteiliu iseis ir saibu sutaupysi amerikai ir ukrainos oligarcham.

Sharikovai tu bent nepatingek ant nuorodos paspaust ir paskaitit kas parašita jei dar yra geru žmoniu  tai reikia juos gerbti nes tai nikstanti žmoniu grupė

Surinktos lėšos bus panaudotos medikamentams bei kitiems svarbiausiems dalykams įsigyti

snofru

Calibrae277, o Sirijai aukosi?

Calibrae277

gal nžn kas ten viksta, nu bet aišku visiem nepriaukosi  ,bet jei turi atliekamu pinigu kodel nepadejus kažkam kam ju labiau reikia:) man jie laimes dar neatnešė o pauakojus vistiek užplusta tokia palaima ,kad kažka gero padarei :) netiki pabandik :) patariu :)

Bebras

Ziauru kad tokiame amziuje dar vyksta isviso tokie dalykai ir del ko viskas ? del valdzios, pinigu .Manau lietuvos aukstuomene prakracius pamatytume panasius turtus

Calibrae277

mano nuomone tai lietuvoje tokia pat situacija tik ne tokiu stambiu mastu, ir lietuviai kantresni žmones

la.benas

O kas trukdo ir mums panašiai padaryt?

Calibrae277

trugdo turbut tai ,kad bijom savo valdzios kuri dar nedakniso musu iki tiek su naujais mokesčiais, ir dar nevagia tokiu stambiu mastu, beje sau algas pasikele nes tipo ekonomika atsigavo o pensijom pakelt jau reik nauju mokesčiu o kur dar skolos europai, tai ir sakau kad kantrus mes lietuviai:)

Master

Ryžto, valios, bendruomeniškumo ir vilties stygius... (maža šalis, visi įlindę į savo reikalus) Manau.
Chm... Bet aš būčiau už :D

Calibrae277

nu aš irgi bet tai atsimenat kuo baiges protestas prie seimo kai langus dauže, pats nebuvau bet pasakojo kodel langus dauže tai ždž su tokia valdžia po biški ir dasirisim iki ukrainos

varpainis

Citata iš: Calibrae277  vasario 25, 2014, 21:40:05
nu aš irgi bet tai atsimenat kuo baiges protestas prie seimo kai langus dauže, pats nebuvau bet pasakojo kodel langus dauže tai ždž su tokia valdžia po biški ir dasirisim iki ukrainos

Nu ir ko gi pasieke jie isdauze tuos langus?

Aukštyn