Supera kūryba

Pradėjo Supera, vasario 05, 2014, 18:18:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Zuriu pro forumo Don Juano (Asasino) akis neprasprusta jokia mot. lyties atstove... :-[ :D

Patiko tiek eilerasciai, tiek piesiniai :)

Supera

Citata iš: Sunshine  vasario 05, 2014, 21:56:27
anksčiau panašius paišydavau, dabar išvis apleidusi paišymą (nėra įkvėpimo). :)

Žinau ką turi galvoje, paprastai nėra laiko kai norisi piešt, o kai jo pagaliau atsiranda labai tingisi arba visiškai nieko nesigauna ><

Sunshine

Citata iš: Supera  vasario 05, 2014, 22:02:17
Žinau ką turi galvoje, paprastai nėra laiko kai norisi piešt, o kai jo pagaliau atsiranda labai tingisi arba visiškai nieko nesigauna ><

Būtent. :)

Master

O man pirmasis piešinukas patiko. Nors tiesa pasakius nežinau kuo. Gal masyvumu? Koloritu :?
Kas dėl eilėraščių, tai jaučiasi įtaka iš Rytų (:
Che, che Terore, tegul :D Jeigu tik nuo to žmogus jaučiasi geriau. :)
Nors kita vertus man kyla stipri baimė, kad taip bus išvaikytos visos forumo merginos. Ech....

Supera

Pirmas tapytas dar mokyklos laikais, reikėjo nupiešt kažką teimai "paslaptis", aišku pas mane galvoj buvo geresnis vaizdas, bet kad aš ne tapytoja >.< Tiesą sakant jis vienas mano mėgstamiausių, ir linksma dar tai, kad žmonės vis klausia kas tas rutulys su akim, tai čia mėnulis, laaabai stilizuotas  :D.
Kas dėl įtakos iš Rytų, tai taip, ji didelė :)

Dėl to nesibaiminkit :D nežadu bėgt kur nors xD

Supera

Pasidalinsiu ir kitokio stiliaus darbais, tik nesijuokit >_<

Pats naujausias iškeliavo kaip dovana ^^

Trance

Wow.. Ir as tokiu dovanu noreciau!! :)) Puikus darbai! :)

Supera

Ačiū :) tik vienintelis minusas kad, daug laiko užima, priklauso nuo sudėtingumo ir jeigu jau apsižioplini, tai you gonna have a bad time >_<

Trance

Antras ypac kruopsciai atliktas, turbut labai stengeisi. ;D

Supera

Tikrai taip, teko padirbėt nemažai, nes mažoki kvadratėliai toj medžiagoj. Buvo pora žioplių pagauta, ir kai jau nemažai padarai ir pamatai, kad sumovei ardyt reikia  :'(

Asasinas

Superinės mergaitės superiniai darbai.

Supera

Smagu, kai giria :D Ačiū :3

Asasinas

domisrim

balandžio 11, 2014, 22:41:45 Redagavimas: balandžio 11, 2014, 22:43:37 by domisrim
Iš manęs poetas nelabai koks, bet Tavo eilėraščiuose truputį pasigedau rimo, kur jo labai norėtųsi, tik nepyk  ::) bet labai gražūs darbai, tiek piešiniai, tiek eilės. Nesustok, kurk toliau :) O ten kur siuvinėtas darbas, tai dar labiau noriu pagirt. Žinau koks kruopštus tai darbas, mano mama siuvinėja pagal užsakymus, vieną kartą ir aš pabandžiau kažką ten išsiuvinėt, tai susinervinau, nes šnipštas gavosi, reikia tiek kantrybės ir kruopštumo turėti... Taip ir toliau :p

Supera

CitataIš manęs poetas nelabai koks, bet Tavo eilėraščiuose truputį pasigedau rimo, kur jo labai norėtųsi, tik nepyk

Žinau, čia mano bėda (kita tingulys >_<), todėl geriausiai ir gaunasi haiku, kur nereikia ritmo, tik skiemenis suskaičiuoji. Ir didelis ačiū už gražius žodžius:3

Aukštyn