Master popieriai

Pradėjo Master, sausio 30, 2014, 18:41:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Master

Tikiuosi niekas nesupyks jog nusprendžiau savo "vizualinius darbus" (ar galiu juos kaip kitaip pavadinti? :) ) patalpinti į naują temą. Tiesiog pastarojoje per didelis šiūkšlinėlis susikaupė,na o aš mėgstu tvarką ::)
Be to, šį kartą atsižvelgiau į pastabas (kurias dažnai girdėdavau.. che, che) ir pradėjau domėtis technikomis, mokytis pradmenų. Taigi, bus galima čia tobulintis ir stebėti savo pažangą.
Šaltis padovanojo man kelias laisvas poilsio dieneles ir kaip tik per jas mane aplankė įkvėpimas.
Aptūrėjusi tokią patirtį dabar mielai paginčyčiau su A. Škėma, kuris teigė, kad įkvėpimas neegzistuoja.
Negaliu nesutikti su tuo ką jis pasakė, bet pačiam teiginiui prieštaraučiau. Galbūt jis nesuvokė pačio įkvėpimo veikimo. Nes štai maniškis buvo gan stiprus, tiesa, visiškai nepadėjęs kurti, tačiau gerai "pastumėjęs" mane tolyn. Lyg koks narkotikas ar energijos suteikiantis gėrimas. Nemiegojau. Be pertraukų ištisas dvi dienas kūriau. Dvasią budino naujos idėjos ir troškimas kurti. Ir nors tai sekina, trukdo užsiimti svarbesne veikla, tačiau buvo visai smagu, be to tai ramina (ko man velniškai reikia) ir augina (:
O, kad nebūtų taip liūdna kompaniją palaikė Lorde ir Bastille. Didelis ačiū jiems :3
Štai pirmieji mano rimtesnio darbo kūrinukai :)
Ps. Temos pavadinimas parinktas ne atsitiktinai. Tiesiog nežinojau kaip savo darbus pavadinti. Pamaniau, kad juos sieja ir sies vienas ir tas pats dalykas. Jie visi bus "atidirbti" popieriuje.

nereikalinga

Nieko prieš kitus piešinius,tiesiog nelabai mėgstu fantastinius,bet tigras labai gražus :)

Master

Na fantastika ir man pabodusi (ar bent jau tokio pobūdžio, kokiu piešiu). Ketinu nusikratyti šio įpročio. O dabar kartkartėmis brūkšteliu iš įpratimo. Tiesiog dėl to, kad nereikia galvoti (:

do

:o :o :o :o
eik tu sau
fantastiškai dirbi pieštuku
o aš nieko nedarau pieštuku :'(
tigras koooks :o
vienu žodžiu, patekau į bendraminčių būrį

ninastra

Štai jums meniškas žmogus. Ir rašo ir piešia ..:D
Šaunuolė :)!

omcikas

Master manau tau reikėtų pabandyt su aerografu papiešti, turėtų dar geriau atrodyt :) Visad baltai pavydėjau taip piešti mokantiems žmonėms, kaži nuo ko tai priklauso? Kažkoks įgimtas dalykas ar nuo vaikystės tobulinami įgūdžiai, kodėl vieniem tai gaunasi kažkaip lyg savaime,rodos per daug pastangų neįdedant, o kitiems kad ir kaip stengtusi tik negyvos keverzonės gaunas.

Master

Oj, nežinau kas tas aerografas... :s (jei gali brūkštelk čia ar į pm)
O šiaip manau, kad galbūt gebėjimas piešti priklauso nuo atminties įsisavinimo tipo.
Spėju, kad vizualistams gerai piešiasi, motorinę atmintį turintiems lengviau lavinasi kūnas ir taip toliau ir panašiai (:

omcikas

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1-H-JfTE0V4#t=39 arba galima į youtube ivest airbrush
http://www.efiltrai.lt/lt/Oro_kompresoriai/Aerografo_pasirinkimas_pradedantiesiems šiek tiek pasiskaitymui
o čia patys aerografai.
Šeip itin geri aerografai kainuoja ne viena šimta, bet visai patogiai galima dažyt ir su nė 100lt nekainuojančiu aerografu.
Viskas ko reikia tai aerografas 50lt +
kompresorius nuo 250lt
ir dažai, tinka ir paprasti akriliniai.
Pats irgi turiu aerografa tai žiauriai įdomus dalykėlis tik aš neturiu talento piešt tai aerografa naudoju daugiau spalvinimui :)

Master

Nerealus daiktas, jau ir dabar įsivaizduoju, kiek galėčiau su juo nuveikti :D.
Dėkui, kad nepatingėjai pasidalinti informacija. Visgi labai sudomino.
O šiaip kam jie yra naudojami? (negi grynai skirti piešimui?)

czech-kuolis

whoa, daiktas įdomus aišku, bet turint, kaip rašei, 300 lt biudžetą, planšetė yra (kur kas) daugiau galimybių suteikiantis pasirinkimas. Nors aerografas tikrai daugiau romantikos turi. Na, čia pasvarstymui.

O prie lūpų reikia dar sėdėt, ypač prie antrų. Tigras adekvatus.

Master

vasario 21, 2014, 19:13:45 Redagavimas: vasario 21, 2014, 19:42:07 by Master
Nepamenu visai, kad būčiau rašiusi kažką apie savo biudžetą, nu bet ne esmė.
Matai, planšetė man asmeniškai nepadarė įspūdžio (kažkaip pats darbas nežavi, bet turbūt tavo tiesa... nėra romantikos :D ) nors va kitų darbai jomis atrodo superiniai :).
Dėl galimybės irgi galima diskutuoti. Pavyzdžiui tas "daikščiukas" gali būti naudojamas ir ant kitų paviršių . Kas jam suteikia velniškai daug privalumų. Galima užsiimti platesne veikla.

Dėkui, priimsiu tai kaip komplimentą (:

omcikas

Aerografas dažniausiai naudojamas automobilių tiuningui išpaišant įvairius piešinius, marškineliu išpaišųmui ir pan. Įvedus į google aerografija ir paspaudus vaizdai galima pamatyt kokios galimybės. Šeip šiuo daiktų patogu išpiešt smulkias detales, įvarius spalvų perėjimus ir pan. Spausdamas aerografo mygtuką ir dažant skirtingu atstumu gali išgaut skirtingo storumo linijas, nėra taip, kad jis purškia nuobodžiai vienodai, viskas priklauso nuo žmogaus, kuris jį rankoje laiko, galima išgaut daug įvairių efektų. Žodžiu aš piešt nemoku, bet man patiko šitas daiktas  ;D

Aukštyn