Sočio žiemos olimpiada

Pradėjo _Anonimas_, sausio 28, 2014, 00:40:15

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

omcikas

na viskas labai aiškiai išpranašauta, mėgstu tokias pranšystes, kurias galima patikrint praktiškai, žiurėsim kaip bus nors aš abejoju, kad įvyks kažkas tokio, gal ir bus kokiu sprogdinimų, bet ne pačioj olimpiadoj. Iš vis man keistas būdas kovoti pasitelkiant terorizmą.. ką tas gali duot? Pasibaigs olimpiada ir Putinas kai duos atkirti tai mažai nepasirodys dešimtis žuvusių nuo terorizmo pakeis šimtai nuo kovotojų su terorizmu ir galų gale vistiek teroristų pralaimėjimas bus.

Linas

Ašaros galbūt bus iš laimės, sportinių traumų visada būna, buvo ir bus, rekordus nėra lengva pranokti, o apie sprogimus.. fejerverkai. O kas jei pranašystės neišsipildys? Aišku ekstrasensas ne taip suprato Dievo jam siunčiamus signalus. Grėsmė žinoma visada yra, bet čia jau estas, kaip ir sakė varpainis, visiškai nuspėjamą dalyką pasakė. Ypač kai apie tai net visokie neaiškios kilmės teroristai kalba. Abiem variantais ekstrasensas teisus lieka.

Benamis

Ar ziurejo kas nors atidaryma? Man tai labai patiko, ispudingas reginys. Zinoma kai pradzioje vienas olimpinis ziedas "uzstrigo", pagalvojau: "Na va, prasideda", bet isankstine nuomone nepasiteisino :)

Supera

Citata iš: Benamis  vasario 07, 2014, 21:16:52
Ar ziurejo kas nors atidaryma? Man tai labai patiko, ispudingas reginys. Zinoma kai pradzioje vienas olimpinis ziedas "uzstrigo", pagalvojau: "Na va, prasideda", bet isankstine nuomone nepasiteisino :)

Aš visiškai apie tą patį pagalvojau :D Mano nuomone, gerai jie atidarymą padarė, neperkrauta buvo it taip toliau. Bet vat nepamiršo pasidžiaugt ir sovietiniais stebuklais :D

Benamis

Tai ju istorija, nieko keisto. Man labiau keista buvo tai, kad Putinas leido savo meiluzei degla nesti :)

Supera

O_O va tokio dalyko aš nežinojau ir negirdėjau.

Benamis

Na, komentatoriai tiesiogiai zinoma nepasake "meiluze", taciau tie kas domisi politika, puikiai zino kas tokia Putinui Kabajeva :) Tiesiog manau, kad jos vieta tikrai galetu uzimti koks nors kitas labiau nusipelnes sportininkas. Bet kai vyras uzima salyje tokia vieta ir sosta, tai nenuostabu: ko nepadarysi del mylimos moters :)

Supera

Na, mum per paskaitas apię ją nieko nepasakojo, gal čia labiau socialinė politika :D

Marius

Tai ju istorija, nieko keisto''

Kai vokietijoje vyks olimpiada ir jie pasikabins hitlerio portreta, bei svastika,tada ir viskas bus ok?tai juk jų istorija:-)  o atidarimo nežiūrėjau,kaip ir nežiūrėsiu olimpiados.

Benamis

Citata iš: Marius  vasario 07, 2014, 22:15:26
Kai vokietijoje vyks olimpiada ir jie pasikabins hitlerio portreta, bei svastika,tada ir viskas bus ok?tai juk jų istorija:-)  o atidarimo nežiūrėjau,kaip ir nežiūrėsiu olimpiados.

Negirdejau, kad pasaulyje pjautuvas ir kujis butu uzdrausti simboliai :)

Marius

Toli nereik jieškot..pas mus uždraustas,komunizmas ir pasmerktas,taipat kaip ir nacizmas..:-)

Benamis

Pas mus taip. Deja pasaulis nesibaigia uz Lietuvos sienu :)

Marius

jo gaila..septyni milijonai ukrainiečių badu numarintų ir kitos gulaguose kalintos tautos taipogi to nesupranta:-)

Benamis

Ech Mariau, suprantu tave, tavo pozicija, tavo isitikinimus, ir tavo nuostatas. Ka as galiu tau pasiulyti tai parasyti LRTK skunda kuriame isdestysi, kaip tave izeide LNK parodydama kuji ir pjautuva. Paklausti kodel neisjunge transliacijos tuo metu ir t.t. ... Bet tu gi neziurejai. Tai kokios problemos? Pagal tavo logika tai rusai irgi turetu nerodyti visko kas susije su vokieciais, nes tie padare jiems lygiai ta pati Leningrade nuo 1941 iki 1943 :)

Teroras

Sufeilino su ziedu pradzioje ;D Bet siaip labai patiko atidarymas. Kas liecia pjautuva ir kuji tai nei Washington Post nei BBC to net neakcentavo, jiems labiau rupejo kaip Benamis rase putino meiluze :)

Aukštyn