inkognito

Pradėjo gu3258, sausio 25, 2014, 20:43:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Gali būt, nors ten ir ale tiesa. Tai gali būt ir apie tą patį ^^ Bet ten rašo, kad Atlantis krito, o čia rašo, kad tokio galimai net nebuvo ^^ Ir ten vėl rašo apie visokias meiles, šviesą ir panašiai. O čia to kažkaip nemini per daug.

Kaip tik klausimas. Ar visi tie kontaktuotojai, kurie tariamai bendrauja su ateiviais, bendrauja su kuria nors ateivių rase iš GT? Ar ten juos pasikabinę kokie pilkieji? Ir ar išvis ar įmanomas toks kontaktavimas? Kontaktuoja, turiu galvoja telepatiškai. Ar dar kažkokiais kanalais.

tijara

Galvoju paskaitysiu ka tas ateivis raso- uzteko keliu pirmu pstraipu, kad suprati, jog tai zmogus gan auksto intelekto, su ryskiu demesio trukumu ir kruva  neigyvendintu svajoniu. Mielas Ponas- jei rasytu ateivis, tai nerasytu TARYBU SAJUNGA! O Soviet Union- Sovietu Sajunga vertimas. Tarptautiniuose zodynuose nevartojama jokia Tarybu Sajunga!  O be sito mazo pastebejimo dar ir sveika nuovoka reikia remtis, kad suabejoti tamstos tapatybe -as UFO dalis! Aciu uz demesi! ;) :o

snofru

Citata iš: Druwis  sausio 30, 2014, 00:57:25Ir ar išvis ar įmanomas toks kontaktavimas? Kontaktuoja, turiu galvoja telepatiškai. Ar dar kažkokiais kanalais.
šioje temoje http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2437.msg42742#msg42742 yra video su rusų generolo interviu apie tokius kontaktus šaltojo karo metais, ten berods nepilnas interviu, bet youtube galima rasti likusias dalis. šiaip gan įdomu.

Steel

gu3258, minejai, kad Jūs rašote internetiniuose puslapiuose ivariomis kalbomi ir ne tik lietuviu, tai gal galetum numest mum nuoroda, kad mes, forumieciai, galetume isitikint, jog tai tiesa, kadangi manau ne tik man neina rast Jūsų rašlevos.
P.S. Geriausia butu, rusu ir anglu kalbomis nes jas dauguma cia esanciu supranta

Trance

"O dabar kuriam laikui rašymą nutrauksime visose žmonijos informacinėse sistemose, kurioms skleidžiame savo žinią. Tai gali trukti iki jūsų mėnesio, bet ne ilgiau. Kai grįšime, daugiau papasakosime apie Galaktikos Sąjungos istoriją, problemas, su kuriomis susidurdavo sąjunga, jai priklausančios civilizacijos." Labai jau įtartinas tas nutraukimas, tokioms istorijoms kurti reikia daug laiko, tai ir paaiškintų, kad kažkas pokštus toliau krečia.. Kita vertus visas pasakojimas tikrai skamba įtikinamai.. Geras darbas, jei kurtas žmogaus.. 

Calibrae277

Gal ir zmogaus bet nemanau, kad čia vienas kurė, nebent labai lakios vaizduotės , bet vistiek kiek darbo ideta ir laiko

Marius

Aš tai ytariu,kas turi laiko,fantazijos ir motyvą tokias istorijas kurt..beto ir braižas panašus..tik va tam veikėjui dar yra iš šalies padedama scenarijų kurt..

Trance

Bet, tai koks tikslas? Gi niekas neapdovanos, pinigų nesumokės ir t.t. Nežinau, čia žmogus turėtų būti ne visai sveiko proto, kad eit į forumą kurt istorijas ir bandyt mulkint žmones.. :D It makes no sense..

Marius

Į savo klausymą atsakei.

Calibrae277

Citata iš: gu3258  sausio 29, 2014, 05:50:31
O šiandien dovanoju jums, žmonės, mano (to 201 cm raudonplaukio) gimtosios planetos nuotrauką iš kosmoso.

Tai če duodi susiprast kad ir pas jus meilė egzistuoja? ar kaip ten yra? jus ne iš vienos planetos? tai tarp keliu rasiu ten križminates nežinau kaip pasakit

.L.U.T.H.O.R.

Calibrae, kaip tu tai pagavai, papasakok ir man :D

Benamis

Tiesa sakant ir man butu idomu suzinoti kaip gali egzistuoti tokia minciu tekme? ;D

PusiauŽmogus

Gal ne tą vietą pacitavo :D arba ir aš nepagaunu tada...

Calibrae277

Citata iš: Druwis  sausio 31, 2014, 17:47:54
Calibrae, kaip tu tai pagavai, papasakok ir man :D

Nžn kaižkaip skaitant užkliuvo ir expromtu kilo tokia mintis :)

Calibrae277

BLM  nebegaliu keisti tai tenka antra posta iš eilės rašyt

Citata iš: PusiauŽmogus  vasario 01, 2014, 13:00:03
Gal ne tą vietą pacitavo :D arba ir aš nepagaunu tada...

paskutinis sakinis pries nuotrauką 4psl

Aukštyn