Phoenix bandymai repuoti

Pradėjo Phoenix, sausio 22, 2014, 20:52:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Phoenix

Nusprendžiau įgarsinti savo kuriamus tekstus:

.L.U.T.H.O.R.

Geriau nei tikėjausi :D Jau įsivaizdavau, kokį nors paauglio balsą xD

Master

Man irgi patiko (:

Teroras

Patarimas: stenkis nerepuoti per nosi. Tam yra spec. pratimai, manau gali internete rasti. Mano jaunystes klaida choro laikais ;D

2Pacas

Patiko,mldc! :)

Phoenix

Citata iš: Teroras  sausio 22, 2014, 21:01:24
Patarimas: stenkis nerepuoti per nosi. Tam yra spec. pratimai, manau gali internete rasti. Mano jaunystes klaida choro laikais ;D

Gal galėtum plačiau paaiškinti?

Teroras

As tikrai ne Sciogolevaite, be to jau nezinau kiek metu chore nedainuoju, bet visuomet ta pacia klaida kaip ir tu darydavau, dainavau per nosi. Cia tas pats jeigu turetum sloga ar uzsikimses nosi dainuotum, o taip neturi buti.

As taip ir neismokau dainuoti ne per nosi, bet is karto girdziu jeigu kas nors ta daro ;D Google ivesk: dainavimas diafragma, turetum daugiau apie tai suzinoti/perskaityti :)

Master

Užsikimšk nosį ir bandyk taip dainuoti. Balsas turi nesikeisti. Tiesiog kitu atveju nešvarus balsas.
Lyg ir kiek pamenu reikia daugiau išsižioti (žiopčioti) dainuojant ir dirbti lūpomis. Sunku paaiškinti.
Bandyk pirmą variantą per http://www.karaokeparty.com/ :D ten galėsi stebėti klaidas :3
Silpnas mano patarimas... Echsss...

varpainis

Jei atvirtai tai silpnai tikrai. Ta antra gabala klausant isvis atrodo, kad tiesiog sneki pasileides muzika.. Kazkaip nelabai repas cia pas tave :D Ir dar pastebejau tokia tendencija, kad 90proc. lietuvisko repo yra "labai prasmingu ir giliu" tekstu varymas ant kazkokios tai atseit liudnos muzikeles.. Nu kiek gi galima?

Phoenix

Citata iš: varpainis  sausio 22, 2014, 22:56:39
Jei atvirtai tai silpnai tikrai. Ta antra gabala klausant isvis atrodo, kad tiesiog sneki pasileides muzika.. Kazkaip nelabai repas cia pas tave :D Ir dar pastebejau tokia tendencija, kad 90proc. lietuvisko repo yra "labai prasmingu ir giliu" tekstu varymas ant kazkokios tai atseit liudnos muzikeles.. Nu kiek gi galima?

Pats žinau kad tikrai nėra silpnai, nes jaučiu ritmą, sugebu pataikyti į toną. Be to, mano žodžiai ir yra prasmingi, jokių kabučių čia nereikia dėlioti. Geriau galėjai patylėt :D

varpainis

Pas tave absoliuciai jokio flow nera, apkapotai visi zodziai skamba. O savo prasmingais tekstais primeni tuos visus dblz ir panasius veikejus, kurie su savo verkianciu "repu" buvo labai populiarus pries kokius 7-8 metus :D O kad nepataikai normaliai i ta ritma tai belenkuris ne kurcias zmogus pasakys. Pyk ne pykes, bet tokia tiesa

Phoenix

Citata iš: varpainis  sausio 22, 2014, 23:42:01
Pas tave absoliuciai jokio flow nera, apkapotai visi zodziai skamba. O savo prasmingais tekstais primeni tuos visus dblz ir panasius veikejus, kurie su savo verkianciu "repu" buvo labai populiarus pries kokius 7-8 metus :D O kad nepataikai normaliai i ta ritma tai belenkuris ne kurcias zmogus pasakys. Pyk ne pykes, bet tokia tiesa

Įdomu, kodėl aš šitą dalyką pirmą kartą išgirdau iš tavęs, o ne iš kitų, kurie prieš tai rašė ir klausė? Nori pasakyti, visi jie kurti? :D O tos savo nuomonės dėl tekstų geriau nekišk, jie man yra svarbūs ir tikrai turi tą prasmę. Į jokius dblz ar panašius nesilygiuoju, tiesiog dėl savęs išbandžiau šį tą nauja ir malonu kad kažkam patiko.

Iron Tara

Kažkam reikėtų kritiką mokėti priimti, nesvarbu iš ko ji būtų. Ar vienaip ar kitaip, tu juk žinai geriau, bet bent jau to neparodyk, jei jau tikiesi nuomonių ;)

Phoenix

Citata iš: Iron Tara  sausio 23, 2014, 00:44:38
Kažkam reikėtų kritiką mokėti priimti, nesvarbu iš ko ji būtų. Ar vienaip ar kitaip, tu juk žinai geriau, bet bent jau to neparodyk, jei jau tikiesi nuomonių ;)

Moku aš ją priimti, čia normalus dalykas nes gi visiems neįtiksi :) tik jis pats tai išprovokavo, galėjo ne taip akivaizdžiai pasakyti kad nepatiko ir viskas, arba iš viso nieko nerašyti.

Iron Tara

Bet juk tu žinai koks jis yra. Ir aš žinau. Ir visi žino. O kai kas mėgaujasi. B)

Aukštyn