Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Dabar perziurejau tema kuria Benamis sukure: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2681.0 tai galiu pasakyti, kad tikrai nemazai prirase zmogus :o Netingejo :D

Master

O aš vistiek manau, kad tai Dzabo darbas. (:
Visgi tai buvo vienintelė tema kurioje jis dalyvavo... šiais metais.... Ir aplamai forume pasidarė aktyvus kaip tik Baley pasirodymo metu... Ech...

dzabas

O man tai kyla įtarimas, kad čia visgi Master darbas. Nežinau kodėl, bet va toks įtarimas kilo. :)

lietuvis002

Visi ir taip seniai žinom, kad Master yra užsislėpęs IT genijus  8)

Master

Cha, cha.... Aš tai motyvo paprasčiausiai neturiu. Ir viskas tuo pasakyta..
Anyway, kad mano postas nebūtų visiškai veltui, klausimas- ką ketinate daryti su tema? Paliksite aptarinėjimui ar rakinsite? (:

Portal

Citata iš: Master  sausio 26, 2014, 20:03:20
Cha, cha.... Aš tai motyvo paprasčiausiai neturiu. Ir viskas tuo pasakyta..
Anyway, kad mano postas nebūtų visiškai veltui, klausimas- ką ketinate daryti su tema? Paliksite aptarinėjimui ar rakinsite? (:

Bandysim kurti laiko masina, ciupsim savo laikmecio bobu, pyvos, as dumciu paderinsiu, ir ka as zinau-visi norintis varom pas baily :Daplankysim bica, susipazinsim, gal ir filma isnekinsim susukti :PZodziu, nesukam reikalo i vata, einu delorean ieskoti i mobile.de

dzabas

Citata iš: Master  sausio 26, 2014, 20:03:20
<...>

Na gerai, tai koks mano motyvas apsimesti keliautoju laiku pagal Master? :)

Master

Necituokite nesąmonių (kiek gi galima)...
Apie tai manau jau buvo kalbėta (tikiuosi man nereikia priminti :) ). Beje tavo požiūris į šitą forumą,jo narius, pastovus "trolinimas" irgi daug ką pasako.

Istillrighthere

Su Diev Baley  :'(

domantas.svajos

Labai stipri ir gera pabaiga. Jauciuosi lyg buciau perskaites labai gera fantastini romana apie keliones laike. Siaip pabaiga visos sitos istorijos labai filosofine ir is ties tie kurie studijuoja filosofija ir domisi moksline fantastatika galetu taip ir parasyti, o tuo labiau sugalvoti visa sita istorija.
Is esmes greitai galesime patikrinti. Lauksime finansines krizes kuri cia ispranasauta.

nereikalinga

Jokio padoraus pažadėto atsakymo,nieko,nuliūdino.

TrentonMozgyr

Iki pasimatymo ateiti, Beili!

Marius

Dabar dar 40 puslapiu bus atsisveikinėjama su beiliu..:-D

paragraf 78

Na bent vienas marazmas baigėsi

Asasinas

Marazmas čia dar tik prasideda. :)

Aukštyn