Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asasinas

Jūs nukeliaukit į Viduramžius. :) Va ten tai tikrai nereiks nieko apie ateitį pasakot, nes vos pratarus žodžius "aš iš ateities" jūs iškeps ant laužo. :)

domantas.svajos

sausio 25, 2014, 15:19:19 Redagavimas: sausio 25, 2014, 15:22:35 by domantas.svajos
Citata iš: Asasinas  sausio 25, 2014, 14:47:55
Jūs nukeliaukit į Viduramžius. :) Va ten tai tikrai nereiks nieko apie ateitį pasakot, nes vos pratarus žodžius "aš iš ateities" jūs iškeps ant laužo. :)

O kam keliauti i viduramzius? As savo pamastymais norejau parodyti, kad 63 metai, tai is tikro labai didelis laiko tarpas, per kuri gali pasikeisti labai daug kas. Is esmes Bailey su mumis turetu buti sunku bendrauti lygiai taip pat, kaip mums turi buti sunku bendrauti su zmonemis is 1951 metu. Laiko skirtumas tas pats 63 metai.
Todel persasi siokios tokios isvados, kad Bailey jei jis yra is ateities, tai jis mums gali viska pasakoti visiskai kitaip nei yra is tikruju, nes kai kurie pasiekimai mums gali atrodyti, kaip is beprocio uzrasu ir cia esantys skaitytojai tikrai pradetu Bailey ieskoti tarp Vasaros 5 pacientu ;)
Ir dar jus sakote, kad CCCP laikais geriau nepasakoti apie musu pasiekimus Lietuvoje, bet lygiai ta pati galima papasakoti ne 1951 Lietuviui, o pavyzdiui 1951 Amerikos gyventojui pateikus tokia pikantiska detale kaip, tai, kad JAV 2014 metais valdo juodaodis ;)

Benamis

sausio 25, 2014, 15:35:04 Redagavimas: sausio 25, 2014, 15:37:54 by Benamis
Bailey naudoja idomius terminus, pvz.:

Citatanamas automatiškai paruošią mano mėgstamą holo-programą ir padaro ką nors užkrimsti.

Bet niekam nerupi ka jis turejo omenyje sakydamas holo-programa. Geriau paklausti apie pedofilijos byla, apie kuria lietuviai po 20 metu tikriausiai nieko neprisimins, ka jau kalbeti apie zmogu kuris gime ne Lietuvoje is 2077 metu ;D

Asasinas

Rytoj, tipo pagal viską, Beilis adjos amigos iškeliauja, ane? ;D

Benamis

Pagal viska taip ;D Nebent i savo pirmaji check'a nepapultu, tuomet dar gal kokia diena-kita pasiliktu :D

Fox Files

Citata iš: domantas.svajos  sausio 25, 2014, 15:19:19
Citata iš: Asasinas  sausio 25, 2014, 14:47:55

O kam keliauti i viduramzius? As savo pamastymais norejau parodyti, kad 63 metai, tai is tikro labai didelis laiko tarpas, per kuri gali pasikeisti labai daug kas. Is esmes Bailey su mumis turetu buti sunku bendrauti lygiai taip pat, kaip mums turi buti sunku bendrauti su zmonemis is 1951 metu. Laiko skirtumas tas pats 63 metai.
Todel persasi siokios tokios isvados, kad Bailey jei jis yra is ateities, tai jis mums gali viska pasakoti visiskai kitaip nei yra is tikruju, nes kai kurie pasiekimai mums gali atrodyti, kaip is beprocio uzrasu ir cia esantys skaitytojai tikrai pradetu Bailey ieskoti tarp Vasaros 5 pacientu ;)
Ir dar jus sakote, kad CCCP laikais geriau nepasakoti apie musu pasiekimus Lietuvoje, bet lygiai ta pati galima papasakoti ne 1951 Lietuviui, o pavyzdiui 1951 Amerikos gyventojui pateikus tokia pikantiska detale kaip, tai, kad JAV 2014 metais valdo juodaodis ;)

Šiaip jau logiškai skamba :).

Master

Ech, visgi pasiilgsiu šios temos... Visai smagu sakyčiau buvo (:

Skibas

Bailey pasiimk mane kartu i ateiti:))

Demethos

Bailey, tai sakyk ar kada nors keli keliautojai laiku buvo susitike kitam laike del bendro tikslo? Sakyk kodel daugumos besidedanciu keliautojais laiku ateities paisomas vaizdas labai skiriasi? Kodel nebuvo tiksliai atspetas nei vienas ateities ivykis pvz 2010 kas ivyks 2013,pvz Ison kometos pasirodymas,ar tai kas taps popiezium?

PuPPy

sausio 25, 2014, 18:35:44 Redagavimas: sausio 25, 2014, 18:37:35 by PuPPy
Bailey, kažkuri mano dalis nori tavim tikėti, tad mano klausimas:
AR ATSIMENI KOKIO ĮŽYMAUS LIETUVIO VARDĄ IR PAVARDĘ MAŽDAUG 2020-2040?

Benamis

Jeigu zmogus domejosi Lietuvos istorija tai gal ir zino, nes kitaip cia butu tas pats klausimas kiekvienam is jusu: ar atsimenate kokio izymaus azerbaidzaniecio varda ir pavarde mazdaug 1960-1980? :)

remyga

Citata iš: Benamis  sausio 25, 2014, 18:39:50
Jeigu zmogus domejosi Lietuvos istorija tai gal ir zino, nes kitaip cia butu tas pats klausimas kiekvienam is jusu: ar atsimenate kokio izymaus azerbaidzaniecio varda ir pavarde mazdaug 1960-1980? :)

Negi tu Benami nukeliavęs į praeitį eitum į Azerbaidžano forumus? Taip kad kažkas "nelietuvį" Bailey sieja su Lietuva ir tokius dalykus turi žinoti.

Kadangi ryt paskutinė diena, tai gal atsisveikinant prisipažins ką jis čia žaidė. Jeigu apskritai pasirodys.

Benamis

Na greitai paaiskes (arba ne) turi jis zinot tokius dalykus ar neturi :)

.L.U.T.H.O.R.

Nemanau kad turi žinot :) ir nemanau, kad kiekvienas dabar esantis pasakytų kokius garsius lietuvius 1950-1970 metų :D Aš tai tikrai ne ^^

Skunk

Bailey, ar tavo tariamoj ateity vis dar egzistuoja mafija?
Kokiu kuru varomos mašinos? Ar jos vis dar su ratais? :D
Nelabai įsivaizduoju ką čia dar paklaust ir taip užkrautas klausimais.  :D

Aukštyn