Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Fox Files

Taip...kiek seku šią temą,tai toks įspūdis susidaro,kad šalčiausių nervų čia yra -Bailey :).Visi kiti baigia išprotėti (savaip kažkaip :)) kas "užsikomentuot" baigia,kas akis "pražiūrėti" ,laukiant kažkokių žinių...
Vienintelės ramiai "skambančios" žinutės šioj temoj tik nuo Bailey,toks šaltas,užtikrintas...sakyčiau šventai tiki tuo ką sako ;)...

dzabas

Visai realu, kad Bailey iš tikrųjų yra iš ateities. :)

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Teroras  sausio 24, 2014, 20:57:08
Snofru, Druwis tikriausiai pagal save forumo nustatymus pakoregavo: http://anomalija.lt/forum/index.php?action=profile;area=theme :)

Teisingai, Terorai. Buvau jau visai pamiršęs. Pas mane 25 pranešimai per lapą :D

snofru

sausio 24, 2014, 21:16:03 Redagavimas: sausio 24, 2014, 21:22:52 by snofru
Citata iš: dzabas  sausio 24, 2014, 21:09:27
Visai realu, kad Bailey iš tikrųjų yra iš ateities. :)
kažkur šioje temoje buvo tokia versija, kad tu esi Bailey

Citata iš: Teroras  sausio 24, 2014, 20:57:08
Snofru, Druwis tikriausiai pagal save forumo nustatymus pakoregavo: http://anomalija.lt/forum/index.php?action=profile;area=theme :)
:D :D

dzabas

Citata iš: snofru  sausio 24, 2014, 21:16:03
<...>
<...>

Įdomu įdomu. O kodėl aš?

Teroras

Citata iš: Fox Files  sausio 24, 2014, 21:07:46
Taip...kiek seku šią temą,tai toks įspūdis susidaro,kad šalčiausių nervų čia yra -Bailey :).Visi kiti baigia išprotėti (savaip kažkaip :)) kas "užsikomentuot" baigia,kas akis "pražiūrėti" ,laukiant kažkokių žinių...
Vienintelės ramiai "skambančios" žinutės šioj temoj tik nuo Bailey,toks šaltas,užtikrintas...sakyčiau šventai tiki tuo ką sako ;)...

Bet rimtai teisingas pastebejimas. Vienintelis Bailey kaip anglai sako don't give a shit. I gincus nesivelia, nesamoniu nekomentuoja, atsako ramiai i zinutes ir tiek :)

Butu cia inkognito tema, tai pusei dalyviu pasak inkognito zodziu grestu i teismo suola sesti uz smeizima, o kita puse butu pavadinta forumo cenzuros draudziamais zodziais :)

Teroras

Prisipazink Dzabai... ;D Atseit dabar tik pastebejai, kad tave itaria? :D

Juokauju, bet is kitos puses gal ir ne :o

snofru

sausio 24, 2014, 21:32:10 Redagavimas: sausio 24, 2014, 21:35:42 by snofru
Citata iš: dzabas  sausio 24, 2014, 21:25:00Įdomu įdomu. O kodėl aš?
o aš nežinau kodėl, net neatsimenu kuriam puslapyje, pas mane jų dabar net 115 tai surast nepavyks.   :-\
--
dabar tik pamačiau, kad jau surado.

dzabas

Daugiau aš nieko nepasakosiu jums. :D

Master

Abejoju ar pasakojai iš pasitikėjimo... Tai tebuvo noras pasipuikuoti, taip kad pats kaltas... :D

Benamis

Ko nepasakosi? Tai nesupratau, cia tavo darbas ar kaip?

Fox Files

Citata iš: dzabas  sausio 24, 2014, 21:25:00
Citata iš: snofru  sausio 24, 2014, 21:16:03
<...>
<...>

Įdomu įdomu. O kodėl aš?

Na gal todėl ,kad tavo paveikslėlis kažkoks "informatikiškas" ;D...Atsižvelgusį tai ,kad Bailey,"pasinešes" su pasakojimais apie "savo laiko" technologijų imantrybes..ir kaip kas kažkas rašė seniau kažkur ,tiksliai nepamenu,sakyčiau kažkas labai sutapdavo tavo ir Bailey ;),nepamenu tiksliai. Šiaip joke'as aišku čia,bet iš kitos pusės..užkabino tas paveikslėlis,net juokas ima ;D..technologijos ech...

dzabas

Tarp manęs ir Bailey sąsajos nėra. :)

Master

ilgai galvojai....
Anyway, nesvarbu... Su laiku vis vien visa tai išaiškės. (:

Aukštyn