Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

Citata iš: Audriuss  sausio 19, 2014, 22:32:43
Sveiki, keliautojas kalba tiesą - tuneliai yra !!! Tas jau seniai =inoma ir laikoma paslaptyje. Mano senelis buvo atradęs tokį tunelį 1974 metais. Grįžo po 8 metų visiškai nepasikeitęs. Jo likimas ? Taip ir nusibaigė psichiatrijos ligoninėje (tokie jau laikai buvo). O savo sūnui (mano tėvui) viską papasakojo apie ateities visuomenę.

Citata iš: Audriuss  sausio 19, 2014, 22:41:06
Aš tik norėjau pasakyti, kad Beiley sako teisybę.

Matosi,jog ''lochatronas'' isisuko pilnu pajegumu...

A.C.A.B

BBD, einu alaus

Bailey

Informacija tiems forumo dalyviams, kurie man siunčia privačias žinutes: aš tikrai nespėsiu iki 26 dienos jums asmeniškai į jas atsakyti. Atsiprašau.

Citata
ir dar žodelis autoriui... Nemanyk, kad ši tema tokia populiari todėl, kad sugalvojai gan įtikinamą istoriją ir esi velniškai dėl to kietas.. Ne... žmonėms visais laikais buvo įdomu pasiklausyti pasakų. Ar iškreiptos pasaulėžiūros

Aš tikrai nekreipiu demėsio į temos populiarumą ar nepopuliarumą ar dar į kažkokį faktorių, o tuo labiau į jūsų tarpusavyje diskusijas. Aš atsakau į klausimus kuriuos randu ir viskas. Jau nedaug laiko man čia beliko, aš iškeliausiu pas save, o jus liksite čia. Niekas nepasikeis. Maža to, net kai ateis krizė o jus kažkam pasakysite, kad keliautojas laiku apie tai įspėjo tai visvien jumis nepatikės. Bet nepaisant visko dėkoju už patarimą.

Citata
Tai kaip tada žinoti ar tų tikrai iš ateities ar eilinis melagis? Neverčiu įrodinėti, pats rašei, kad pabandysi įrodyti. O įrodyti reikia materialiai ir patrinamais faktais. Jau linkstu manyti, kad jūs rašote ne tiesa, nes minėjote dalykus prieštaraujančius mokslui ir socialiniai evoliucijai.

Artimiausiu laiku to nesužinosit. Reikės palaukti dar bent 2-3 metus, kai krizė pradės keisti jūsų dienų įpročius. Be to, aš negalėjau rašyti, kad bandysiu jums kažką įrodyti. Kažką čia painiojate.

Citata
jau nuo pat pradžių buvo akivaizdu, kad čia eilinė (jau kaip ir tradicija) provokacija-žaidimas. na bet tiek to, aš pvz visada už, jei yra kažkokia mįslė, užduotis, kur tenka šiek tiek pasukt galvą. man net gaila, kad jis neparašė tarkim: vėliau bus įrodymai, ar ten kažkokim užuomonom bandytu nukreipt kažkur.

Aš tikrai specialiai nežadėsiu to, ko vėliau negalėsių įvykdyti. Aš suprantu, kad jeigu į savo faktus įterpčiau intriguojančius jūsų laiko žmonėms dalykus, tai tema būtų jums įdomesnė, bet mano tikslas rašyti šioje temoje tiesą apie ateitį ir tiek. O jau kas tikės, kas ne, man tikrai mažiausiai rūpi. Tiesiog vėliau kai prasidės mano minėti įvykiai ir norėsit kažko paklausti, manęs jau nerasit.

Citata
Kaip maitinasi jūsų žmonės?

Citata
Ar GMO buvo vykęs projektas? O gal sukėlė kokių negerų pasekmių?

Citata
Ka savo laike valgote?

GMO projektas būtų pasiteisinęs jeigu būtų pradėtas bent prieš II pasaulinį karą. Deja šie modifikuoti organizmai paplito per vėlai mūsų planetoje tam, kad galėtų aprūpinti visus pasaulio žmonės maistu. Mano laikais žmonės jau nevalgo tokių naturalių produktų kaip jus valgote dabar. Maistą sukuriame namie (išskyrus pačius elementus). Pasistengsiu paaiškinti taip, kad suprastumėte: mūsų laikais nuperkame tik "elementus" maisto sukūrimui (kaip, kad jus dabar perkate pvz. mėsa parduotuvese). Elementus talpiname į "dežes" pavadinimų "Cuisine grubs" (tai ne kažkokio konkretaus modelio pavadinimas, o pačio įrenginio pavadinimas, kaip kad jus vadinate pvz. šaldytuvą). Iš visų elementų (jų yra 10), galime pagaminti absolučiai viską ka jus valgote. Sukurtas maistas nuo jūsų maisto skiriasi tik kvapu bei pačia išvaizda (jis atrodo ir yra panašios koncentracijos kaip pvz. jūsų sūris), tačiau skonio bei kalorijų atžvilgiu yra identiškas. Vieno elemento trukūmas "grubse" nereiškia, kad negalima nieko pagaminti, tiesiog tada maisto racionas tampa skurdesnis. Šventemis arba ypatingomis progomis žmonės valgo įstaigose kur maistas gaminamas senovinių, jūsų laimėčio būdų. Žinoma ne visi, nes ne kiekvienas išgali įstaigoje sumokėtį už naturalų maistą (jeigu šeimyna yra penkių asmenų ir daugiau tai jie gali už tą sumą valgyti ~metus laiko namie sukurta maista).

Citata
Iš šio atsakymo taip atrodo, kad visgi pasaulyje buvo įvęsta depopuliacijos politika (logiškai mąstant, du tėvai - du vaikai, kad žmonių skaičius nesikeistu ir du tėvai - vienas vaikas, kad žmonių mažėtu) [čia rėmiuosi "Georgia Guidestones", kitaip - Amerikietiško Stounhendžo istorija]. Be to, ši politika mano atžvilgiu yra gana žiauri, jei draužia turėti dvynukų (suprasčiau, jei kas nenorėtu ar nebegalėtu išlaikyti). Teisingai viska supratau?

Georgia Guidestones monumentai buvo nugriauti apie 2030 metus. Tiksliau pasakius susprogdinti nežinomo žmogaus. Juos esu matęs, bei skaitęs tik iš fotografijų ir iš tinklo. Na čia gal jums atrodo, kad ši politika žiauri, tačiau kai bus įgyvendintas pasaulinio masto planas sumažinti žmonių skaičių iki 5 mldrd., žmonijos laukia truputėli šviesesni laikai, negu mes turime dabar (kalbu apie 2077 uosius).

Citata
dabar tarkim tu grizineji i savo laika na isoki i ta laiko tuneli? jei as is paskos taves toi pacioj vietoj buciau tik kaip sakant keliom sekundem veliau speciau i laiko tuneli? man paviktu i ateiti nukeliauti?

Aš neįšoku. Nieko specialaus daryti nereikia, tiesiog eiti ir ieškoti kur atidarytas laiko tunelis. Kai į jį patenki aptemsta viskas ir rodos, kad truksta oro, tačiau tokia būsena trunka neįlgai - kelias sekundes. Po to seka didėlis baltas blyksnis ir po kelių sekundžių pradedi matyti tą vietovę kur tunelis turėjo tave nuvesti. Jeigu nori patirti daugmaž tai kas man buna tai užsimerk, nebekvepuok ~5 sekundės, į uždarytas akis pašviesk žibintuvėlių ir staiga juos atidaryk. Nemalonus jausmas, bet tikrai nemirtinas. Tuneliais kiekvienam pavyktų keliauti, esmė tame, kad reikia žinoti vietą kur jie būna atidaryti. Daug įvairiausi legendų prisiklausiau apie tai, kad kai tuneliai buvo išrasti tai daug nelaimėlių iš praeities pateko į mūsų laikotarpį, kad esa yra laikomi jie uždaryti ir t.t. Bet ar tai tiesa ar tai tiesiog legendos nežinau, nes mums tokių dalykų nepasakoja.

Citata
I menuli vyksta eskursijos?

Citata
KAIP KELIAUTOJO LAIKU, LAIKE LAIKOSI MŪSŲ VISŲ DRAUGAS MĖNULIS? KOLONIZUOTAS? ŽEMIEČIŲ AR NSO (UFO)?

Pagal tarptautinę sutartį mėnulis yra vienintelis dangaus kūnas kosmose, kuris negali būti liečiamas, (t.y. negali būti naudojamas nei kariniams, nei reklaminiams tikslams ir t.t.). Ši sutartis kito keletą kartų. Paskutinį kartą papildomi punktai buvo įrašyti po to, kai Indija norėjo ant Mėnulio paviršiaus palalpinti didėli besikeičianti reklaminį stendą. Tikslios datos nepasakysiu, tai buvo apie 2050 kažkur. Tas pats liečia ir privačių bendrovių darytas ekskursijas turčiams, jos buvo uždraustos jau 2040 metais.

Dar kartą pasikartosiu, kad palieku ateičiai tuos klausimus į kuriuos reikėtų labai daug rašyti atsakant. Taip pat neatsakau į pasikartojančius klausimus arba tuos kur iškraipote mano žodžius.

eternal.bliss

Palieki klausimus į kuriuos atsakius, susimautum.
Jokių tehnoliginių- mokslinių ar bent jau teorinių žinių. Apgailėtina, inkognito istorija buvo įdomesnė.

lietuvis002

O tai gal malonėtum atsakyti ir į mano klausimą?
Kada žmonės atras tunelius į ateities/praeities kanalus?
Ir kas jis toks bus, ty atradėjas, tikrai tai turėtum žinoti - žinoma, jei tu tikrai iš ateities.

Ma Deuce

paskaicius paskutini komentaru lapa panasu kad beprociai pritilo ir suprato kad Bailey yra puslapio autoriu eilinis triukas. arba kazkokio schizofreniko sapaliones

Benamis

Ma Deuce +20% ispejimo uz izeidinejimus. Arba diskutuoji be izeidimu arba ateityje atsisveikinsim. Ne karta buvai ispetas.

Ma Deuce

sausio 20, 2014, 16:49:07 Redagavimas: sausio 20, 2014, 16:54:16 by Benamis
ka as konkreciai izeidziau?

is taves nauda tik tokia, kad trini postus kitu.

Benamis:
Stai tavo istrintas postas: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2678.0 ;)

Istillrighthere

Į mano klausymą irgi taip ir neatsakė  ::)
Nu nu...  ::)
Vieną kartą toks kaip Baley užsiraus ant kokio hakerio ir ans susiradęs išmals nosį už tokius smegenų pudrinimus  >:(

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Istillrighthere  sausio 20, 2014, 17:31:21
Į mano klausymą irgi taip ir neatsakė  ::)
Nu nu...  ::)
Vieną kartą toks kaip Baley užsiraus ant kokio hakerio ir ans susiradęs išmals nosį už tokius smegenų pudrinimus  >:(

Hakerio...

Istillrighthere

Kad ir ant tokio  :D :D :D
Pralinksminai  :D

snofru

svečiui iš ateities: gali būt, kad tu šiek tiek prašausi pro šalį su krizės prognoze,(gal šiek tiek paankstint vertėtu pvz 2015?) nors iš esmės tai jo, pikas galbūt ir bus panašiai, bet tam tikriausiai nebūtinai gyvent ateityje, kad suprast :)
nežinau kaip pas jus ten su rusų, bet google vertėjas garantuotai net egiptiečių hieroglifus verčia, tai pasiskaityk kai laisvesnis nuo misijos būsi http://spydell.livejournal.com/521497.html

ir nepamiršk mano klausimų kuriuos uždaviau kažkur ten temos praeityje  ;)

illuminati

sausio 20, 2014, 18:01:20 Redagavimas: sausio 20, 2014, 18:04:22 by illuminati
PAGAVAU!!!!!!!

,, jei seimyna yra 5 ar daugiau asmenu metus gali valgyti ale kazkoky ten maista.."

Nevargsiu cituot, tiesiog pradzioj rasei, kad laikomasi vieno vaiko politikos, daromi priverstiniai abortai, o cia jau atsianda daugiavaikes seimos???

Be to tam paciam poste nei nemirktelejas toliau varai apie tai, kad depopuliacijos politika normalus dalykas... sakyciau pasimetei savo raslevoj

Hehehe..... ;D

snofru

ne jis sakė, kad haremą galima turėt  :)

Vytautas

Citata iš: illuminati  sausio 20, 2014, 18:01:20
PAGAVAU!!!!!!!

Nevisai juk aiškino kad gali būti ne vieno partnerio šeima. Keli gėjai ar lazdijietės  :).

Aukštyn