Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Master

Ėėėė, aš irgi norėčiau išgirsti kitas versijas, kas yra Baley. (kai laikausi savosios).. Taip nesąžininga išskirti tik keletą žmonių :(

Teroras

Zmones, as supratau kas cia raso: TinSoldieris! ;D

A) Jau kelios dienos kaip jo nera forume.
B) Ateityje gejai ir lesbietes sudaro normalu visuomenes sluoksni, maza to dar ir vaikus gali tureti.
C) Ateityje matomas didziulis visuomeninis "progresas", kadangi seimos gali buti sudaromos ne vien is vieno vyro bei vienos moters.

Ir kaip as anksciau to nepastebejau. Zinoma juokauju, bet paraleliu daug :D

Sleeping_angel

Kažkodėl aš irgi apie TinSoldierį pagalvojau :) Tik nenorėjau rašyti, nes nebuvau 100 procentų įsitikinusi :D

Beta

Cha cha cha! Neatspėjot! Čia aš slepiuosi po Bailey vardu!

Sleeping_angel

sausio 17, 2014, 20:43:21 Redagavimas: sausio 17, 2014, 20:46:04 by Sleeping_angel
Ir kam tau to reikia (jei nemeluoji)?
P. S. Jūsų rašymo stilius nelabai panašus :)

Beta

sausio 17, 2014, 20:49:01 Redagavimas: sausio 17, 2014, 20:51:01 by Beta
Citata iš: Sleeping_angel  sausio 17, 2014, 20:43:21
Ir kam tau to reikia (jei nemeluoji)?
P. S. Jūsų rašymo stilius nelabai panašus :)

Tiesiog mėgstu meluoti, sekti ilgas ir išgalvotas pasakas :P

Muoku rasyt keleis stileis  :D

Dejavu

tai Bailey sakosi negali keisti nieko musu laike bet juk vien vaziavimas taksi jau pakeite musu kaip jis sako vienintele realybe ir galbut del sio ivykio nesusitiko du zmones kurie jo ateityje susilauke vaiko tokiu atveju jo realybeje isnyko zmogus tai visiskai nelogiska kaip jis teigia kad yra vienintele realybe net musu kvantines fizikos mokslininkai beveik isitikine kad yra begalinis skaicius paraleliniu pasauliu ir jeigu jis teigia kad yra tik vienintele realybe tai kaip jis atsirado? juk sitoj vienintelej realybej jo net nera vienu zodziu jis pats sau priestarauja bet jeigu jis istikruju is ateities tai irodo kad viskas visos ivykiu galimos baigtis yra cia ir dabar jas skiria tik realybiu vibraciju daznis o pagal ji yra kazkoks uzfiksuotas likimas kuris negali pasikeisti ir tokiu atveju jis neigia laisvaja zmogaus valia

Sleeping_angel

sausio 17, 2014, 20:51:53 Redagavimas: sausio 17, 2014, 20:53:55 by Sleeping_angel
Jeigu čia tu tikrai rašei, tai prisijunk Bailey vardu ir atrašyk :D Beje, ar žinai, kad būsi pirmas įtariamasis kitoje panašioje istorijoje? :D
Kaip pakeitei savo IP? Ar čia buvo sąmokslas su administratoriais? :)

Master

Baikit, tikrai ne TinSoldieris. Na bent jau aš nuoširdžiai tikiu, kad tikrai ne jis...
Šito autoriaus pasisakymai per daug emocingi ir nehumaniški.
TinSoldieriui manau tokie dalykai į galvą net nešautų.
Beto jis manau daug racionaliau apgintų savo nuomonę (o čia nemažai nesklandumų). Ir išvis nematau pagrindo kodėl jis taip turėtų elgtis, tai gan vaikiška, be to laiko gaišimas.
Kas dėl šeimos modelių, seksualinių pažiūrų, nepamenu, kad kitose tam neskirtose temose, jis tai būtų kaišiojęs, manau, jam tai per daug artima tema, kad jis galėtų ją taip švaistytis.
Aš žinau, kad Teroras nerimtai, bet bijau, kad kiti to nepaimtų kaip fakto....

Šitai sukėlė pasibaisėjimą. (tiesiog, kad žmogus tokiu požiūriu didžiuojasi)
Citata iš: Bailey  sausio 17, 2014, 16:55:10
Tikriausiai kiekvienoje savo žinutėje rašau, kad aš nekeičių likimų. Net jeigu žinočiau, kad mano draugas bus nušautas, aš jam to nesakyčiau ir jo tikrai neįspėčiau apie tai. Jums tai sunku suvokti ir galbūt atrodo nežmogiška, tačiau mes negalime to daryti, kad ir kaip būtų gaila.

Ir išvis, gal nebeofftopinkim.. ;)

Calibrae277

Ce jau visiska pieva paliko vien tik samokslo teorijos :) ziuriu kad visi ce uzsikabine ant beprasmes temos :)

2Pacas

Beta, jai cia tu tikrai tai parasyk db ka is anketos tos, ir fsio baigiam sita cirka ir rakinam tema. :D

Beta

Citata iš: 2Pacas  sausio 17, 2014, 20:56:03
Beta, jai cia tu tikrai tai parasyk db ka is anketos tos, ir fsio baigiam sita cirka ir rakinam tema. :D

Galaktikos taryba neleidžia  :-\

2Pacas

Viskas aisku. :D

Calibrae277

Tai gal malonesi paaiskinti tiem kam neaisku kas ce aisku  ;D

JENIGM4

Bailey, koks tavo gyvenimo credo? Arba pasakyk nors vieną savo megstamiausią citatą iš tavo laikmetyje esančių filosofų, mastytojų, rašytojų ar kt. (Žinoma jei tokie žmonės pas jus egzistuoja) Man tiesiog nepaprastai įdomu.

Aukštyn