Anonimai

Pradėjo unco, sausio 27, 2012, 20:41:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Citata iš: crystal  spalio 02, 2012, 23:37:35
Dar mokykloj istorijos mokytoja sakydavo, kad tobuliausias valdymas - anarchija, tačiau tik tuo atveju, jei žmonės kiek sąžiningesni būtų ;D

Kaip kietai! Sąmoningą mokytoją turėjot.

Maniškė mokytoja, kai mokėmės apie politines santvarkas, anarchizmą apibūdino kaip "čia viskas aišku, nėra apie ką kalbėti - visiškas debilizmas."

Bet tik kai ant jo pavarė, tik tuomet tuo susidomėjau ir pasirinkau jį kaip "savą" :)

crystal

omg, kaip žiauru ;D Šiaip jo, mokytoja tai labai faina buvo, mėgdavo ir bajerius paskaldyt. Juokingiausia, kad per pamokas panevėžietišką tarmę saugojo ;D

la.benas

spalio 03, 2012, 13:38:24 Redagavimas: spalio 03, 2012, 13:40:35 by la.benas
Citata iš: RoxiO  sausio 27, 2012, 20:48:56
Taip, tas tiesa ir į šį "klaną" patekti net geram programuotojui yra didžiulė garbė. Yra ir lietuviška hackerių bendruomenė, tačiau tai nesulyginama su "Anonymous - world wide organization of hackers". Sklinda kalbos, kad net yra didelė jų bendruomenės būstinė kažkur Azijoje. Jų bendradarbiavimas šiek tiek primena flashmobą.
Beje galite net net nebandyti ieškoti apie juos informacijos internete, nes nieko svarbaus nerasite. Tokios paslaptys į internetą netalpinamos.

Norėčiau pasakyti,jog Anonymous nėra konkreti grupė,jie neturi vadovo ar lyderio,ir kiekvienas gali save laikyti anonimu.
Tačiau aktyviausi susisiekia jiems žinomais būdais,kurių čia neminėsiu,ir nuveikia puikų dalykų.
Juk sako "united as one,divided by zero"
Divided by zero...Juk bet koki skaičių padalinus iš nulio,gausi nulį.Milijonai anonimų x nulis vadovų = nulis grupių.Ir jie,arba mes,kaip galime sakyti,tikrai neturime jokiu būstinių,tuo labiau Azijoje.

Bet visai kita kalba apie tokias grupes kaip Lulzsec,kurie turėjo išdaviką lyderį Sabu.

Žinoma,kad paprati žmonės žino mažiau,bet jei jums įdomu,visados galima klausti :)

P.S Ir tik nereikia sakyti,jog internete nėra nieko svarbaus...
Tiesiog tai nėra lengvai prieinama.O serveriuose,kurie pasiekiami internetu,talpinama daug.

Markamis

Citata iš: la.benas  spalio 03, 2012, 13:38:24
Citata iš: RoxiO  sausio 27, 2012, 20:48:56
Taip, tas tiesa ir į šį "klaną" patekti net geram programuotojui yra didžiulė garbė. Yra ir lietuviška hackerių bendruomenė, tačiau tai nesulyginama su "Anonymous - world wide organization of hackers". Sklinda kalbos, kad net yra didelė jų bendruomenės būstinė kažkur Azijoje. Jų bendradarbiavimas šiek tiek primena flashmobą.
Beje galite net net nebandyti ieškoti apie juos informacijos internete, nes nieko svarbaus nerasite. Tokios paslaptys į internetą netalpinamos.

Norėčiau pasakyti,jog Anonymous nėra konkreti grupė,jie neturi vadovo ar lyderio,ir kiekvienas gali save laikyti anonimu.
Tačiau aktyviausi susisiekia jiems žinomais būdais,kurių čia neminėsiu,ir nuveikia puikų dalykų.
Juk sako "united as one,divided by zero"
Divided by zero...Juk bet koki skaičių padalinus iš nulio,gausi nulį.Milijonai anonimų x nulis vadovų = nulis grupių.Ir jie,arba mes,kaip galime sakyti,tikrai neturime jokiu būstinių,tuo labiau Azijoje.

Bet visai kita kalba apie tokias grupes kaip Lulzsec,kurie turėjo išdaviką lyderį Sabu.

Žinoma,kad paprati žmonės žino mažiau,bet jei jums įdomu,visados galima klausti :)

P.S Ir tik nereikia sakyti,jog internete nėra nieko svarbaus...
Tiesiog tai nėra lengvai prieinama.O serveriuose,kurie pasiekiami internetu,talpinama daug.

LulzSec patys paliko "LulzBoat'a", po 60 dienų trukusios kelionės. Vienintelis kuris iš jų buvo pagautas, tai jų MirC channelio hosteris.

la.benas

Na,galima ir taip sakyti,per daug jais nesidomiu,nor nuveikė jie tikrai nemažai.
Paskaityk šitą,čia šiek tiek parašyta http://www.bgr.com/2012/03/06/top-lulzsec-hackers-arrested-group-leader-reportedly-working-for-fbi/

Gaila,kad Lietuviai tokie nevykę...Internete pilna lietuviškų "hacker'ių team'ų",nors iš tikro tai tik eiliniai skidd'ai su savo php-fusion exploitais,"laužiantys" kiekvieną pažeidžiamą web'a,gąsdinantys kitus (nėra ko bijot,žinoma),vaidinantys visagalius.
Beje,apie Anonimus galėtu kalbėti plačiau.Juk jie nėra vien hack'eriai.Didžioji Anonimų dalį sudaro paprasti žmonės,palaikantys jų veiklą.Visi jie savaip siekia užbrėžto tikslo.Taip pat Anonimais save laiko ir Illuminati nekenčiantys žmonės,kaip kad Aš,nors būti Anonu turiu ir kitų priežasčių.
Aš tikiu pasauliu be korupcijos.

Marius

Tiki pasauliu be korupcijos?žymiai didesnė tikimybė,kad ryt ''pilkieji'' užvaldys pasaulį,nei kad kadanors pasaulis bus be korupcijos...Atsipeikėk,žmogus pats savaime yra lengvesnio ir paprastesnio kelio siekėjas,o korupcija tai to lengvesnio kelio atšaka,kitaip sakant visos YDOS yra žmogiskumo pavidalas,mes tokie ESAM tokia musu prigimtis.Ir tai nėra nei blogai nei gerai,tiesiog toks savisaugos ir išgyvenimo instinktas,toks jis buvo yvairiausiomis formomis nuo musu eros pradzios.Kiekvienas stengiasi gyvenimą pasidaryt legvesnį ir paprastesnį,o priemonės tam siekt jau moralės normu faktorius.Ar tėvas pavoges maisto savo vaikam,kad jie isgyventų yra mažesnis ar didesnis nusikaltelis už tevą kuris turi priemones ir galimybes dėl savo vaikų gerovės pavogti milijoną?aš matau skirtumą tik tame kad vienas vienas turi geresnias salygas padaryti savo gyvenimą patogesnį,o kitas mažesnias..Ir vadink tu tai kaip nori ir buk tu kokio tik nori ligybės tarp žmonių ar komunizmo salininku,bet esmė kad žmonija niekad neprieis prie sių socialiniu dalyku kuriais taip tiki,nes ESMĖ yra užprogramuota žmoguje,grubiai tariant išlieka STIPRIAUSIAS ir šis pricipas galioja ir šiandien ir galios kol bus žmonyja.Tokie mes jau esam,mum niekad nebus gana,mes niekad nepasisotinsim ir visad rasim ko pavydėt kaimynui,nes nesam is principo visi lygus.vieni protingesni,kiti darbštesni o tretiem galbūt aplomai tiesiog sekasi, okitiem nesiseka ar jie tingesni ar netokie apsukrūs.To pasekoje atsiranda konfliktai ir nepasitenkinimas,konfliktai,karai ir t.t. Tad visi svaiciojimai apie kažkokius ''Robinhudus''anonimus MAN(ASMENIŠKAI) kelia juoka,nes daugelis jais žavisi kaip komiksų herojais ir ''kietais hakeriais'' bet nesusimąsto jog tiepatys anonimai gali būt tos pačios valdžios kūrinys valdyt tokiem entuziastam kaip kad jus.Bet tai jau esu sakes...

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Marius  spalio 18, 2012, 22:59:39
Tokie mes jau esam,mum niekad nebus gana,mes niekad nepasisotinsim ir visad rasim ko pavydėt kaimynui,nes nesam is principo visi lygus.vieni protingesni,kiti darbštesni o tretiem galbūt aplomai tiesiog sekasi, o kitiem nesiseka ar jie tingesni ar netokie apsukrūs.

Sapalioji nesąmones.

Marius

Nesamones nes neatitinka tavo nuomonės ir pasaulėžiuros?tebunie.

.L.U.T.H.O.R.

Nesąmonės, nes jau vien mano būtis, paneigia tavo išsakytus žodžius.  Ir manau, aš ne vienas toks. Tikriausiai save apibūdinai :)Tad geriau "mes" pakeisk į "aš" .

Marius

Sakydamas,kad ne vienas tu toks ir l.drąsiai kalbi..Taip galbūt man reikėjo sakyt ''beveik visi'' taip sutinku yra išimčių,kaip visur,bet tai tik lašas juroi,kuris esmės nekeičia.Esmė tame kad gave proga tarkim lengvai ir greit,bet nelegalei praturtėt 90procentu žmonių ja pasinaudos nors galbūt gyvenime jie niekad nera nei pažeidę istatymų ar kažkaip nusikaltę,jie bus eiliniai žmogeliai besistengiantys laikytis tos bendros nustatytos tvarkos ir moralės normų ir net kaip tu ir Domas sakantys''ne korupcijai ir pasauliniam blogiui.''bet tik rei žmogui gaut bent menkiausia šansa gaut legvai ir greit,visa moralė ir principai kažkur dingsta ar tiesiog surandama pasiteisinimu.Manai pats an tokio dalyko nepaslystum?esi tuo šimtu procentų tikras?Jei manai taip ir dar nesi su tuo susidūręs tai žmogau, niekad nesakyk niekad..skambios fražės ir dižios idėjos lengvai ir galingai sklado ir atrodo,bet subliukšta pastatytos prieš fakta.Žinau mano tokios šnekos atrodo baisiai ir t.t. bet jei atsimerkti ir pažiūrėti y viska savikritiškai ir blaiviai,tai galima pamatyt kokia žmonija yra primityvi prieš savo keliamas aukštos moralės normas.
Tik esmė arba tu tai matai,arba tiesiog užsimerki ir plauki pasroviui su visuotine nuomone ir standartais..

.L.U.T.H.O.R.

Iš kur žinai, kad 90proc, iš kur žinai? :D  Na nesakysiu, kad nepaslysčiau niekada, nes viskas priklauso nuo aplinkybių, bet lengvo, greito ir nelegalaus reikalo šiuo momentu atsisakyčiau.

Domas

Citata iš: Marius  spalio 19, 2012, 21:03:16
jie bus eiliniai žmogeliai besistengiantys laikytis tos bendros nustatytos tvarkos ir moralės normų ir net kaip tu ir Domas sakantys''ne korupcijai ir pasauliniam blogiui.

Na tu čia ir drąsiai kalbi ;D. Aš 100procentų galiu teigti, kad nenusižengčiau savo moralės normom dėl kažkokių popierių ir dėl jų neskaudinčiau kitų žmonių, o tu čia kalbi pagal save, kaip tu darytum.

omcikas

Domas isivaizduok randi lagamina su zymetais aukso luitais... is kur jie atsirado neesme iskrito is skrendancio ar suduzusio lektuvo, radai uzkasta miske ar pan .. esi tikras, kad lagamina tiesiu taikiniu nestum i policija net nestabtelejas ir neapsvarstes ivairiu variantu kaip is to galetum praturtet ?  :)

.L.U.T.H.O.R.

Faktas, kad nešt , vistiek kaip paprastas žmogelis kaži kur tu jų neprastumsi. O už radybas gali gaut pinigų :D

Domas

Citata iš: omcikas  spalio 19, 2012, 23:14:37
Domas isivaizduok randi lagamina su zymetais aukso luitais... is kur jie atsirado neesme iskrito is skrendancio ar suduzusio lektuvo, radai uzkasta miske ar pan .. esi tikras, kad lagamina tiesiu taikiniu nestum i policija net nestabtelejas ir neapsvarstes ivairiu variantu kaip is to galetum praturtet ?  :)

Aš dar karta sakau nenoriu aš tapti milionierium, palikčiau aš tą lagiminą toje pačioje vietoje kur radau.

Aukštyn